Αναγνώστες

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνέντευξη-ποταμός στη Μαρίνα Πετρίδου για την ηλεκτρονική έκδοση του «LiFO». Πολλές φωτογραφίες, να δούμε ποιες τελικά θα επιλεγούν για το άρθρο της επόμενης εβδομάδας. Η Μαρίνα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανταλλαγή συντρόφων και έθεσε εύστοχες ερωτήσεις. Με κατανοητό τρόπο επισήμανα την ειδοποιό διαφορά της ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων από την πολυσυντροφικότητα.  

Τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου,  κλείνω τον πρώτο κύκλο των δημοσιεύσεων με τη συναρπαστική παρουσίαση της ιστορίας του swinging στον Παύλο Τουμπέκη του «VICE».
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώνουμε το αναγνωστικό κοινό για τις δραστηριότητες της Κοινότητας «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ» και φυσικά της «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού» που λειτουργεί Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 6-9μμ. κατόπιν προσυμφωνημένης συνάντησης.

Ενημερώνω με την ευκαιρία αυτή τους επισκέπτες των 34 σελίδων μου στον Blogger και το Tumblr, ότι με την έναρξη λειτουργίας του ανακατασκευασμένου ιστότοπου
«ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ» αποχωρώ οριστικά από το Facebook και διαγράφω το λόγαριασμό μου. Στο ενδιάμεσο διάστημα μεταφέρω αναρτήσεις και κοινοποιήσεις στις 34 ιστοσελίδες που διαχειρίζομαι στους ανωτέρω πάροχους.

Καλό Σαββατοκύριακο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου