Αναγνώστες

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ;

Είμαστε μια μικρή κλειστή ομάδα Ελλήνων ηδονιστών και ηδονιστριών, που δημιουργήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2014 στην Εκάλη Αττικής. Γνωριστήκαμε μέσα από το Facebook το 2013 και αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις  μας, διοργανώνοντας ενημερωτικές ημερίδες και ερωτικές συναντήσεις στην Εκάλη. Συχνάζουμε φυσικά και σε κέντρα διασκέδασης ενήλικων (swing clubs), αλλά εκφραζόμαστε καλύτερα από τις κατ’ ιδία συναντήσεις.


Όταν ενεργοποιήσαμε τον ιστότοπό μας «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» (http://libertinism.gr/) το 2014, δώσαμε τη δυνατότητα σε ομοϊδεάτες απ' όλη τη χώρα να ενταχθούν σε αυτόν. Δυστυχώς, στην πορεία διαπιστώσαμε ότι από τα 342 (600+ χωρίς τις διαγραφές) μέλη που εγκρίναμε, η πλειονότητα δημιουργούσε εικονικούς λογαριασμούς με ανύπαρκτες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανενεργούς αριθμούς κινητών τηλεφώνων για επιβεβαίωση στοιχείων και μη τήρηση των όρων χρήσης και συμμετοχής. Ορισμένα μέλη χρησιμοποιούσαν τον τοίχο για προσωπικές επιθέσεις, προβολή επαγγελματικών δραστηριοτήτων χωρίς τη συγκατάθεση των διαχειριστών. Άλλα επιχείρησαν να προσεταιρισθούν μέλη για ίδιο όφελος. Μικρός αριθμός συνειδητοποιημένων μελών (71+) παραβρέθηκε στις οκτώ δεκαπενθήμερες συναντήσεις στην Εκάλη την περίοδο 7 Σεπτεμβρίου- 28 Δεκεμβρίου 2014. Οι υπόλοιποι παρέμειναν απλοί θεατές στην πορεία προς την κορυφή. Ως διαχειριστές του νέου ιστότοπου «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ», του οποίου η έναρξη λειτουργίας τοποθετείται την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2015, κατατάσσουμε εαυτούς στην κατηγορία των διαπροσωπικών swingers, δηλαδή αυτοί που δέχονται την ανταλλαγή συντρόφων ως μέσο επικοινωνίας και συντροφικότητας. Γνωρίζοντας τα όριά μας, προσεγγίζουμε άλλα ζευγάρια της ίδιας ηλικιακής ομάδας (55-64), ανταλλάσουμε απόψεις, διατηρούμε κοινωνικές σχέσεις, διοργανώνουμε ημερήσιες αποδράσεις σε παραλίες γυμνιστών, συνεστιάσεις  και οτιδήποτε άλλο προκύψει στην πορεία. Το ερωτικό παιχνίδι έχει ενσωματωθεί στην καθημερινή ζωή μας. Δίνουμε έμφαση στον ΑΝΘΡΩΠΟ SWINGER και όχι σε αυτά που τον συνοδεύουν. Απευθυνόμαστε στο swinger της διπλανής πόρτας, τον άνθρωπο που αναζητεί την υπέρβαση στην παραδοσιακή μονογαμική σχέση του. Οπαδοί της νέας μονογαμίας λατρεύουμε το/τη σύντροφό μας και διασκεδάζουμε πάντα μαζί, στον ίδιο χώρο και στο ίδιο κρεβάτι, αν μας χωράει.

Στο νέο εγχείρημά μας που εγκαινιάζεται στις 15 Νοεμβρίου απευθυνόμαστε κυρίως σε αυτή την κατηγορία των ζευγαριών. Δεν μας ενδιαφέρουν ζευγάρια που επικεντρώνονται απλά στην εκτόνωση της ερωτικής ορμής και στην πρόσθεση ενός ακόμη αριθμού στην ατζέντα τους.

Πριν λοιπόν, υποβάλετε αίτηση εγγραφής στο νέο ιστότοπό μας, διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης και συμμετοχής σε αυτόν. Το τηλέφωνο που ζητάμε είναι για την επιβεβαίωση των στοιχείων που δηλώνονται. Εφόσον εγκριθεί η αίτησή σας, αυτό αφαιρείται αμέσως από το λογαριασμό. Ενεργοποιούμε την επιβεβαίωση ατόμων μέσω της ενσωματωμένης κάμερας, πρακτική που υιοθετείται από έγκριτους ιστότοπους ερωτικών γνωριμιών.

Η πιστοποίηση ζευγαριών swingers αποδεικνύεται με τη χορήγηση οκταψήφιου κωδικού πρόσβασης στις υπηρεσίες του ιστότοπου.  Η πιστοποίηση ισχύει για διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την ημερομηνία εγγραφής, συνοδεύεται από αντίστοιχο ψηφιακό έγγραφο και ανακαλείται με σύμφωνη γνώμη των διαχειριστών σε σοβαρές και συνεχείς παραβιάσεις των όρων χρήσης.

Παράλληλα, ενημερώνουμε το διαδικτυακό κοινό μέσω επιλεγμένων ηλεκτρονικών μέσων για τις δραστηριότητές μας, αναλαμβάνοντας το κόστος της έκθεσης στη δημοσιότητα, αφού και οι δύο μας έχουμε προϊστορία στο χώρο τυο γυμνισμού και ηδονισμού, η Κασσάνδρα από το 1987 και ο γράφων από το 1983.

Επισημαίνουμε, ότι ο αναβαθμισμένος ιστότοπός μας δεν λειτουργεί ως γραφείο συνοικεσίων. Υιοθετούμε συγκεκριμένο κώδικα συμπεριφοράς στην επικοινωνία με τα μέλη μας. Δεν επιτρέπουμε ανήθικες προτάσεις, επιδειξιομανία και προσβολή της προσωπικότητας των άλλων, ιδίως των κυριών. Τα μέλη μας ενδιαφέρονται για ουσιαστική επικοινωνία και όχι για τα σωματικά προσόντα των άλλων. Ισχύει το τρίπτυχο «ειλικρίνεια-επικοινωνία-εχεμύθεια». Προτιμώνται για ένταξη αμφιφυλόφιλα και ετερόφυλα ζευγάρια, με συμπληρωμένο το 25ο έτος της ηλικίας τους (γεννημένοι μέχρι 31/12/1990), καθώς και ελεύθεροι άνδρες και γυναίκες άνω των 25 που αναζητούν συμμετοχή σε τριαδικό σχήμα. Οι υπόλοιπες κατηγορίες (oμαδικό σεξ, σαδομαζοχισμός και πολυσυντροφικότητα) θα προστεθούν αργότερα, εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον από μέλη.

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Αναρωτηθείτε, λοιπόν,  τι ακριβώς αναζητείτε, πως χαρακτηρίζεσθε εαυτούς και μετά συμπληρώνετε την αίτηση εγγραφής. Υπάρχουν εκατοντάδες σελίδες και ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που παρέχουν ανάλογες υπηρεσίες δωρεάν. Εμείς απευθυνόμαστε σε  συνειδητοποιημένους swingers, για τους οποίους η ανταλλαγή συντρόφων είναι φιλοσοφία ζωής!

Υπυνθυμίζουμε ότι μπορείτε να αφήνετε σύντομα μηνύματα στον τοίχο μας. Η σύνδεση είναι εφικτή, ως επισκέπτης απευθείας, ή μέσω ενεργού λογαριασμού στα  εξής μέσα κοινωνικής δικτύωσης: facebook, google+ και twitter.


Άγγελος & Κασσάνδρα
Διαχειριστές ιστότοπου
«Έλληνες Ηδονιστές»
(http://libertinism.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου