Αναγνώστες

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

H ΠΡΟΤΑΣΗ THΣ KOINOTHTAΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ»


Τα δραματικά συμβάντα του Ιουλίου 2013 στην ακτή «Punta Križ» (=Ακρωτήριο Σταυρός) στο Rovinj της Ιστρίας (Κροατία) έφεραν στο προσκήνιο έναν άλυτο γρίφο που ταλανίζει τη γυμνοκρατία και που προκαλεί ένταση στις σχέσεις των οπαδών της. Αναφέρομαι, βέβαια, στην ελεύθερη έκφραση της σεξουαλικότιητας των ζευγαριών στα εμπορικά κέντρα παραθερισμού γυμνιστών.

Οι παραθεριστές συνδυάζουν πλέον την αναζήτηση ερωτικών περιπετειών στους προορισμούς που επιλέγουν, Έτσι, φυσικά, γίνεται επίκαιρη η πρόταση του συνεργάτη του βρετανικού περιοδικού γυμνιστών «Η&Ε Νaturist», Rayner Otter, o oποίος στο τεύχος Ιανουαρίου 2009 εισηγήθηκε, με αφορμή εντυπώσεις από το Cap d'Agde, τον καθορισμό ειδικών ζωνών στα ΚΠΓ για δραστηριότητες ενηλίκων! Όπως αναμενόταν, υπήρξαν αντιδράσεις στο άρθρο του από τους σκληροπυρηνικούς γυμνιστές.

Από τότε μέχρι σήμερα (2015) πολλά έχουν αλλάξει στην κοινωνία. Η συρρίκνωση του γυμνιστικού τουρισμού σε όλον τον κόσμο είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός. Τα στατιστικά στοιχεία αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Η συμπαθής τάξη των γυμνιστών -λίγοι πλέον αποκαλούν εαυτούς γυμνιστές- εξαφανίζεται.

Όσα εμπορικά κέντρα παραθερισμού γυμνιστών λειτουργούν, αντιμετωπίζουν πρόβλημα βιωσιμότητας. Ο γνωστός Κροάτης συγγραφέας και συνεργάτης των «Αρχείων Γυμνισμού», Jerko Sladoljev, προβλέπει, ότι, αν δεν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα η πολιτική προσέλκυσης πελατών των ΚΠΓ στην Κροατία, αυτά θα σταματήσουν αναγκαστικά να λειτουργούν μέχρι το 2030! Οι επόμενες γενιές θα μαθαίνουν για το γυμνισμό στα μουσεία και τα βιβλία!

Μοναδική, λοιπόν, διέξοδος, είναι ο καθορισμός ζωνών ενήλικων σε όλα ανεξαιρέτως τα εμπορικά κέντρα παραθερισμού γυμνιστών, όπου οι ενήλικες, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, θα εκφράζονται ελεύθερα παρουσία συναινούντων ανδρών και γυναικών.

Όλα σχεδόν τα εμπορικά κέντρα παραθερισμού γυμνιστών διαθέτουν τέτοιους χώρους. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μένουν ικανοποιημένοι, γιατί δεν χρειάζεται να καταφεύγουν σε δυσπρόσιτα σημεία, και οι επιχειρήσεις διατηρούν και αυξάνουν την πελατεία τους σε δύσκολους καιρούς. Επαναλαμβάνουμε προς αποφυγή παρερμηνείας, αναφερόμαστε ΜΟΝΟ στα αμιγώς εμπορικά κέντρα παραθερισμού γυμνιστών και όχι σε εκείνα που διαχειρίζονται σύλλογοι ή εθνικές ομοσπονδίες, που εκ των πραγμάτων απευθύνονται στα μέλη τους.

Τα κέντρα γυμνοκρατών-ηδονιστών στην Καραϊβική και την Κεντρική Αμερική συνδυάζουν την άσκηση του γυμνισμού με τη δυνατότητα (προαιρετική) της ανταλλαγής συντρόφων.


Καταλήγοντας επισημαίνουμε, για μια ακόμη φορά, τον καθορισμό ειδικών χώρων στην ακτή ή το εσωτερικό των εμπορικών κέντρων παραθερισμού γυμνιστών, εντελώς απομονωμένων από την κύρια μονάδα και με διακριτική επιτήρηση από την επιχείρηση.

Γνωρίζουμε ότι η πρότασή μας θα προκαλέσει αντιδράσεις από την παλαιά φρουρά που προσπαθεί εδώ και χρόνια να περάσει το μήνυμα ότι ο γυμνισμός είναι ασύμβατος με τον ερωτισμό. Είμαστε ανοικτόί σε διάλογο. 17 χρόνια διαμονής μας σε εμπορικά κέντρα παραθερισμού γυμνιστών στην Ευρώπη και σε αρκετές οργανωμένες ακτές γυμνιστών μας δίνει το δικαίωμα της διαφορετικής άποψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου