Αναγνώστες

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

SWING CLUB 4 – ΚΡΙΤΙΚΗ



To κέντρο διασκέδασης ενήλικων «Swing Club 4» στεγάζεται στον υπερυψωμένο ισόγειο όροφο και το ανακαινισμένο υπόγειο του παλαιού ξενοδοχείου «Κηφισσός» στην αριστρεή πλευρά της ομώνυμης οδού και στον αριθμό 35. Εύκολα προσβάσιμο από το σταθμό ΗΣΑΠ  «Νέο Φάληρο».

Είναι οικογενειακή επιχείρηση από ιδιοκτήτες swingers για πελάτες swingers, η οποία απασχολεί περίπου οκτώ (8) άτομα προσωπικό, στην πραγματικότητα τρία ζευγάρια. Οι ιδιοκτήτες ανακαίνισαν το 2014 το ισόγειο και το υπόγειο, με αγάπη και μεράκι, ώστε να προσφέρουν έναν σύγχρονο χώρο συνάντησης ζευγαριών στην περιοχή του Νέου Φαλήρου.

Μπροστά από το πρώην ξενοδοχείο υπάρχει περιορισμένος χώρος στάθμευσης οχημάτων πελατών. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε, το κέντρο άρχισε να λειτουργεί επίσημα στις 21 Δεκεμβρίου 2013.

Είναι ανοικτό κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις για την εκλεκτή πελατεία του που εστιάζεται στις ηλικιακές ομάδες 25-34 και 35-44 και όχι μόνο. Εμείς ήμασταν οι μεγαλύτεροι, πιστεύω. Την Παρασκευή γίνεται δεκτό και τρίτο άτομο με το ζευγάρι, ανεξαρτήτως φύλου, με εισιτήριο εισόδου 15.00€.

Φθάσαμε με την Κασσάνδρα, τη σύντροφό μου, στις 12 και κάτι, ύστερα από περιπλάνηση σχεδόν σαράντα λεπτών στα στενά δρομάκια πίσω από το Στάδιο Καραϊσκάκη. Είχαμε αφήσει το κινητό στο σπίτι, καθώς και το GPS, οπότε το περπάτημα μάς έκανε καλό. Βρήκαμε τελικά το θεραπευτήριο «ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ» και μετά πέσαμε στο 4. Κατά τη διάρκεια της περιπλάνησης, η Κασσάνδρα ήταν ανήσυχη –γυναίκα γαρ – τι μας περίμενε, ποιους θα συναντήσουμε και πως θα αντιδράσουμε. «Βασίλισσα της καρδιάς μου, μην ταλαιπωρείς το μυαλό σου με τέτοιες σκέψεις. Πάμε χωρίς πρόγραμμα να ευχαριστηθούμε, να απολαύσουμε το στοματικό σεξ που μας τρελαίνει, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας». Προσωπικά, ενδιαφερόμουν περισσότερο για το χώρο παρά για άγριες καταστάσεις. Η γκρίνια συνεχίστηκε –ίσως γι’ αυτό τη λατρεύω. Τριάντα χρόνια κάνει το δικό της, με ταλαιπωρεί, αλλά ένα ζεστό φιλί και μια αγκαλιά την ηρεμούν.

Στην είδοσο του υπερυψωμένου ισογείου μας καλησπέρισε ο επικεφαλής της ιδιωτικής ασφάλειας, που μας οδήγησε στο χώρο υποδοχής, όπου δεσπόζει το επιβλητικό λογότυπο του κέντρου. Συστηθήκαμε στον έναν από τους ιδιοκτήτες. καταβάλαμε το ποσό των 20.00€  (περιλαμβάνονται δύο ποτά), πήραμε τα εισιτήρια και περάσαμε στον κυρίως χώρο, το επιβλητικό μπαρ με τα χαμηλά τραπεζάκια, το στύλο χορού – τι μου θυμίζει αυτός - και τις μουσικές εγκαταστάσεις. Βαθύ κόκκινο, ερεθιστικό, καυλωτικό χρωματισμός των τοίχων, προκαλούσε τις αισθήσεις. Ο DJ έπαιζε τελευταίες χορευτικές επιτυχίες - η μουσική σε παρακινούσε να χορέψεις. Συναντήσαμε τέσσερα ακόμη ζευγάρια με κανονική ενδυμασία - οι γυναίκες φορούσαν ψηλοτάκουνες γόβες. Αμέσως κατεβήκαμε στο υπόγειο, αφήσαμε τα πράγματά μας σε θυριδα φύλαξης ατομικων ειδών - υπάρχουν συνολικά 59 αριθμημένες θυρίδες με ή χωρίς κλειδί.

Μας ξενάγησε η υπεύθυνη του playroom που ανέλαβε να μας μυήσει στα άδυτα των αδύτων. Εκλεπτυσμένη και ενημερωμένη παρά το νεαρό της ηλικίας της, μοιράζεται την επιτήρηση του χώρου με τον επίσης νεαρό σύζυγό της στον οποίο η Κασσάνδρα ανέπτυξε τη θεωρία του καλού swinger!
H Κασσάνδρα αφαίρεσε τα περιττά ρούχα -είχε πάρει μαζί της την ανάλογη ενδυμασία=, έβαλε το μαύρο κορμάκι της, και τις μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες – ξέρει πόσο με ερεθίζουν –και συνέχισε την ενημέρωση στο ζευγάρι των επιτηρητών. Τους είπαμε για την εκπομπή της Κατερίνας Αντωνοπούλου στον ΑΝΤ1 με θέμα την ελευθερία στη σεξουαλική έκφραση, μέρος της οποίας γυρίστηκε στη «Βιβλιοθήκη Ηδονισμού» στις 20 Ιανουαρίου 2015. Η προβολή της οποίας όμως δεν έχει προγραμματισθεί ακόμη.

Μάθαμε ενδιαφέροντα πράγματα για τη λειτουργία του κέντρου διασκέδασης ενήλικων. Τα ζευγάρια, αφού πιουν το ποτό τους, κατεβαίνουν μετά τις 2.00 το πρωί κάτω για παιχνίδι. Όποιος προλάβει να εξασφαλίσει χώρο, φροντίζει εγκαίρως. Ανήσυχα πνεύματα περιφέρονται στο διάδρομο με το τσιγάρο και το ποτό στο χέρι, αναζητώντας ερωτικούς συντρόφους ή απλά παραμένουν παρατηρητές και σχολιαστές της άψογης εκτέλεσης!

Το ανακαινισμένο υπόγειο στο οποίο στεγαζόταν το μπαρ του ξενοδοχείου «ΚΗΦΙΣΣΟΣ», αποτελείται από έναν μακρόστενο και άκρως ερωτικό διάδρομο, στις δύο πλευρές του οποίου υπάρχουν αριθμημένες θυρίδες φύλαξης ατομικών ειδών. Ο χώρος επιτηρείται επαρκώς. Πάντως κατόπιν προτροπής, παραδώσαμε το χαρτοφύλακα και τα κινητά στην υποδοχή για φύλαξη.
Μετά την εσωτερική σκάλα περνάμε στον προθάλαμο με έναν αναπαυτικό σκουρόχρωμο τριθέσιο καναπέ, τραπεζάκι και ασπρόμαυρες ερωτικές φωτογραφίες στον τοίχο.  Ακολουθεί το συγκρότημα υγιεινής, με  ντους,  κλειστές τουαλέτες,  νιπτήρες και διανεμητή προφυλακτικών, όλα πεντακάθαρα.

Ο πρώτος διάδρομος καταλήγει σε μικρό χωλ με ερωτική κούνια στη μέση για τις ανυπόμονες κυρίες! Ο δεύτερος διάδρομος καταλήγει  στο Σταυρό του Αγίου Ανδρέα με τις δέστρες –δεν πρόλαβα να δέσω την Κάσι και να τη μαστιγώσω τρόπος του λέγειν!

Οι ιδιοκτήτες εκμεταλλεύθηκαν κάθε διαθέσιμο εκατοστό και δημιούργησαν έξι μικρά δωμάτια για παιχνίδια Κάθε χώρος περιλαμβάνει άνετο διπλό κρεβάτι, δύο μαξιλάρια, ξύλινο τραπεζάκι με ενισχυμένες χαρτοπετσέτες μιας χρήσης και σκουρόχρωμο καναπέ. Τα δωμάτια χωρίζονται με μόνιμες διαφανείς κουρτίνες που επιτρέπουν την παρακολούθηση, αλλά δεν φθείρονται. Στην άκρη της κουρτίνας υπάρχει μικρό άνοιγμα για τους παρατηρητές. Όλες σχεδόν οι κουρτίνες, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα,  φέρουν στη μέση πινακίδα στα Αγγλικά, ώστε οι παρατηρητές να γνωρίζουν τι επιτρέπειται. Τα ζευγάρια επιλέγουν - όσα προλάβουν – που θα κατευθυνθούν. Η πρώτη πινακίδα αφορά μόνο την παρακολούθηση, η δεύτερη τη χρήση του χώρου και από δεύτερο ζευγάρι και η τρίτη «μην ενοχλείτε». Υπάρχει και δωμάτιο που επιλέξαμε χωρίς σήμανση, που τα ζευγάρια μπορούν να  παρακολουθούν  διακριτικά το ερωτικό παιχνίδι.

Μετά τις 2.00 το πρωί, όπως ανέφερα,  ζευγάρια και γυναίκες κάθε ηλικίας κατεβαίνουν από το μπαρ με το τσιγάρο στο χέρι και το ποτό στο άλλο, μετακινούνται στο διάδρομο, σταματούν όπου υπάρχει ενδιαφέρον και  σχολιάζουν χαμηλόφωνα! Σε μια στιγμή που ανασηκώθηκα, διαπίστωσα ότι έξι νεαρές γυναίκες παρακολουθούσαν τη δραστηριότητά  μας, έκανα νόημα να πλησιάσουν αλλά τους άρεσε η παρατήρηση. Βογγητά, αναστεναγμοί ηδονής και άλλοι διαπεραστικοί ήχοι δονούσαν την ατμόσφαιρα. «Πιο δυνατά», «τι μου κάνεις», αυτά συγκρατήσαμε!

Χρησιμοποιήσαμε τις πετσέτες σώματος με το λογότυπο του παλαιού ξενοδοχείου, ενώ πληροφορηθήκαμε από την υπεύθυνη ότι η παροχή ζεστού νερού βασίζεται στους εγκατεστημένους λέβητες.
Στο τέλος του διαδρόμου υπάρχει ο Σταυρός του Αγίου Ανδρέα (BDSM) με δέστρες για τολμηρά ζευγάρια, αλλά ο χώρος είχε καταληθεί από παρατηρητές. Ένας μικρότερος τοίχος χρησιμοποιείται από τα ζευγάρια για πεολειξία (glory holes). To απέναντι δωμάτιο είχε την τιμητική του. Καταλάβαμε ότι βρισκόταν σε εξέλιξη η φάση της νύχτας!

Το υπόγειο διαθέτει επαρκές σύστημα αερισμού. Ενημερωθήκαμε από πρώτο χέρι ότι οι ιδιοκτήτες έχουν διοργανώσει θεματικές βραδιές, προσφέρουν το χώρο για ιδιωτικές συναντήσεις και εκδηλώσεις, ενώ το Mάρτιο του 2015 διοργανώθηκε βραδιά επιδειξης μασάζ σε γυναίκες με ικανοποιητική προσέλευση του ασθενούς φύλου!

Μειονέκτημα θεωρείται η μετακίνηση στον ίδιο χώρο με πετσέτα σώματος, καθότι το γυμνό σώμα παραμένει ταμπού για την πλειονότητα των πελατών που γδύνονται μόνο στα «δωμάτια», αν γδυθούν!

Επιστρέφοντας στο κατάμεστο μπαρ, καθίσαμε στην εσωτερική πλευρά, ήπιαμε τα δύο ποτά που δικαιούμαστε, η Κασσάνδρα το συνηθισμένο κόκκινο κρασί και εγώ χυμό φρούτων με συνοδεία ξηρών καρπών.

Μιλήσαμε με το δεύτερο ιδιοκτήτη και μπάρμαν ταυτόχρονα, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και συζητήσαμε πιθανή συνεργαία στο εγγύς μέλλον. Εξηγήσαμε ποιους εκπροσωπούμε, τι αποδεχόμαστε, πως βλέπουμε την ανταλλαγή συντρόφων. Συμφωνήσαμε στο εισιτήριο εισόδου για την ετήσια εκδήλωση κοπή της βασιλόπιτας, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016. Η Κασσανδρα παρακολουθούσε τα λάγνα ζευγάρια που χαριεντίζονταν - αργότερα παρατηρήσαμε συνεύρεση στον καναπέ του μπαρ, κίνηση που  την εξέπληξε γιατί δεν συνηθιζεται στα ουγγρικά κέντρα διασκέδασης ενήλικων! Εμείς πρωτοτυπούμε και γράφουμε ιστορία!

Μετά τις εκκωφαντικές χορευτικές επιτυχίες, ο DJ έβαλε ελληνική λαϊκή, που μεράκλωσαν αρκετές κυρίες.
Κατεβήκαμε για δεύτερη φορά στο υπόγειο που γινόταν το «έλα να δεις». περισσότερα ζευγάρια, παρατηρητές, σχολιασμός ποιος πηδάει καλύτερα, ποια φωνάζει δυνατότερα και διακριτική επιτήρηση  από το ζευγάρι των συνιδιοκτητών.
Στο μικρό δωμάτιο-κουζίνα, έπλεναν τα γυάλινα ποτήρια νερού και πρόσφεραν δροσερό νερό στους διψασμένους παίκτες. Ταυτόχρονα εκτελούσαν τις παραγγελίες πελατών που δεν ήθελαν να διακόψουν το παιχνίδι τους. Άντε να ντυθείς, να πας στο μπαρ , να κατέβεις ξανά. Το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί με τη χρήση λευκών μπουρνουζιών.

Περιμέναμε να συναντήσουμε γνωστά μας ζευγάρια με τα οποία είχαμε συνεννοηθεί να βρεθούμε εκεί. Ίσως λόγω των επικείμενων εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου δεν εμφανίστηκαν. Πάντως φάνηκε καθαρά ότι οι περισσότεροι πελάτες ήταν γνωστοί μεταξύ τους και συνδιασκέδαζαν, οπότε, αν αποφασίσετε να επισκεφθείτε το κέντρο, φροντίστε να συνοδεύεστε από άλλο ζευγάρι για καλό παιχνίδι. Μη βασίζεσθε σε περιπλανώμενους παίκτες που προτιμούν να βλέπουν παρά να συμμετέχουν.
Στέκομαι όμως στην προσπάθεια των ιδιοκτητών να καθιερώσουν φθηνή είσοδο για τους πελάτες τους με ανάλογες παροχές. Αναρωτηθήκαμε αν γίνονται ανταλλαγές συντρόφων, γιατί την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου όλοι έπαιζαν με τους συντρόφους τους στον ίδιο χώρο. Εξαίρεση εμείς που ανοιχτήκαμε.
Άφησα την Κασσάνδρα εντελώς ελεύθερη να αυτοσχεδιάζει. Ήταν ευτυχισμένη, βρέθηκε σε οικείο περιβάλλον, μιλούσε ασταμάτητα για τις εμπειρίες της. Την αγάπησαν για το αυθόρμητο του χαρακτήρα της και την αγκάλιασαν για τις γνώσεις της. Απέδειξε έμπρακτα τι σημαίνει συνειδητοποιημένος παίκτης.
Όταν φύγαμε στις 4.40 το πρωί να προλάβουμε το πρώτο δρομολόγιο του ηλεκτρικού για Κηφισιά, αισθανθήκαμε ότι αφήναμε πίσω μας ένα κομμάτι του εαυτού μας. Όση ώρα περίμενα την Κασσάνδρα να κατέβει στην έξοδο, άκουσα χαρακτηριστικό διάλογο αγανακτισμένου ζευγαριού - με το δίκιο τους - για το σχολιασμό ορισμένων παρατηρητών που όχι μόνο έβλεπαν, αλλά σχολίαζαν και τις κινήσεις του. Είχαν συγκεντρωθεί στο δωμάτιο χωρίς σήμανση, έβλεπαν το ζευγάρι σε πλήρη δράση με τα αναμενόμενα επιφωνήματα τη στιγμή του οργασμού. Είπαμε έλλειψη παιδείας. «Βλέπε και μην κρίνεις ίνα μη κριθείς!» Εμείς είμαστε συνηθισμένοι να μας βλέπουν, αλλά, βρε παιδιά, λίγο κράτει, δημιουργείτε πρόβλημα στην αυτοσυγκέντρωση!

Κλείνοντας, εκφράζω την ευαρέσκειά μου στους ιδιοκτήτες που επένδυσαν σημαντικά ποσά στη μετατροπή του παλαιού ξενοδοχείου «ΚΗΦΙΣΣΟΣ» σε σύγχρονο κέντρο διασκέδασης ενήλικων, καθώς σκέπτονται, όταν βελτιωθούν τα οικονομικά τους, να επεκταθούν και στους υπόλοιπους τρεις ορόφους.
Για μένα ήταν μοναδική εμπειρία να ζήσω πρωτόγνωρες στιγμές με τη σύντροφό μου και να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με τους ιδιοκτήτες. Αν με ρωτάτε αν επιστρέψω εκεί, ναι θα γυρίσω, πάντα με τη σύντροφό μου, αν και η μετακίνηση από την Εκάλη είναι χρονοβόρα.
.
Το «Swing Club 4» θεωρείται το κόσμημα του Νέου Φαλήρου, ο χώρος που αγαπήθηκε και υμνήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο και, δικαιολογημένα, κατέχει ψηλή θέση στις καρδιές μας! Συγχαρητήρια, κύριοι, για την προσφορά σας στο χώρο του ηδονισμού! Οι ιδιοκτήτες αγαπούν το αντικείμενό τους και φροντίζουν οι πελάτες τους να μένουν ικανοποιημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου