Αναγνώστες

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ!


Καθημερινά μελετώ την εξέλιξη του swinging από τα περίφημα key parties των αρχών του '50 μέχρι την εποχή της εμπορευματοποίησής του. Θλίβομαι με την παρακμή - γιατί παρακμή τελικά είναι- του εναλλακτικού αυτού τρόπου σεξουαλικής συμπεριφοράς που ασπάζονται εκατομμύρια ζευγάρια σε όλο τον κόσμο. Εκείνο που απουσιάζει σήμερα είναι ο τρόπος προσέγγισης. Ακούμε τη λέξη "swingers" και θεωρούμε δεδομένη την αποδοχή μας από τους άλλους. Δεν προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Γεμίσαμε από σκληροπυρηνικούς και εγωιστικούς παίκτες που αντιμετωπίζουν το ερωτικό παιχνίδι σαν εκτόνωση στιγμιαίας ορμής και μετά καυχώνται με πόσους πήγαν. Που πήγαν οι ψυχαγωγικοί και διαπροσωπικοί παίκτες, αυτοί που στήριξαν την ανταλλαγή συντρόφων σε δύσκολους καιρούς. Αυτοί που προώθησαν τον ομαδικό γάμο. Αυτοί που δινουν αξία στον άνθρωπο και απολαμβάνουν το παιχνίδι.
Οι swingers είναι εκλεκτά μέλη της κοινωνίας με αξιοσημείωτη προσφορά, σωστοί οικογενειάρχες που ακολουθούν την τάση της "νέας μονογαμίας", σέβονται το σύντροφό τους και έχουν αποβάλει την κτητικότητα. Ο άγραφος νόμος του ερωτικού παιχνιδιού ακολουθείται με θρησκευτική ευλάβεια από τους παίκτες.

ΤΟ SWINGING ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ.

Μπορούμε, λοιπόν, είτε να επιστρέψουμε στις απαρχές μας και να βοηθήσουμε στην προσέλκυση νέων οπαδών, ή να μείνουμε περιχαρακωμένοι στο μικρόκοσμό μας; εφευρίσκοντας δικαιολογίες για την απουσία μας από τα δρώμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου