Αναγνώστες

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Η ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ SWINGER


O Έλληνας swinger αποφεύγει να εμφανισθεί σε κέντρο διασκέδασης ενήλικων (swing club) μήπως εκτεθεί, δεν πηγαίνε σε σπιτικές συγκεντρώσεις μήπως συναντήσει γνωστούς, δηλώνει ανύπαρκτη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ανενεργό αριθμό κινητού. Μετά διαμαρτύρεται ότι δεν βρίσκει ζευγάρια στις ιστοσελίδες γνωριμιών!


Βάζει φωτό του μορίου του σε στύση, αλλά δεν δηλώνει τα υπόλοιπα στοιχεία του, επικαλούμενος τη διάταξη περί προσωπικών δεδομένων. Γι' αυτόν swinging είναι απλά να πάει με τη γυναίκα του άλλου! Πικρές αλήθειες που κάποτε πρέπει να ειπωθούν.

Πρόσφατα δέχθηκα επιθεση από «ζευγάρι», ότι είμαι «παρείσακτος» στο χώρο! Ότι κάνω τον «καθηγητή», το «δάσκαλο». Με κατηγορούν ότι ενημερώνω τους χρήστες. Οι αμφισβητίες – πάντοτε  θα υπάρχουν- επιχειρούν να φιμώσουν κάθε διαφορετική άποψη. Αν ήμουν «παρείσακτος», όπως ισχυρίζονται, γιατί τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ ενδιαφέρονται για τη γνώμη μου; Τώρα συζητώ με γνωστό μέσο τη δημοσίευση άρθρου για τη συναρπαστική ιστορία του sw
inging από το 1944!
Όταν όμως κατέβουν οι πενηντάρες Ουγγαρέζες swingers, οι αμφισβητίες θα τρέχουν να υποβάλουν αιτήματα φιλίας, να προσεγγίσουν την κοινότητα, αλλά γνωρίζω πως να φυλάσσομαι από όψιμους swingers!
Πήγαμε με τη σύντροφό μου, Κασσάνδρα, δύο φορές στο «Swing Club 4» μήπως βρούμε ζευγάρια για παιχνίδι. Όλοι έβλεπαν και σχολίαζαν, κανείς δεν είχε το θάρρος να μπει στο δωμάτιο. Νεαρές γυναίκες σχολίαζαν χαμηλόφωνα τις ερωτικές δραστηριότητές μας. Χόρεψε προκλητικά στο στύλο, προκαλώντας το θαυμασμό των θαμώνων. Τότε για ποιο λόγο έρχονται στο κέντρο; Να παρακολουθήσουν ερωτική πράξη. Τη δεύτερη φορά θέλαμε να πειραματισθούμε στο Σταυρό του Αγίου Ανδρέα, αλλά ο χώρος είχε καταληφθεί από παρατηρητές. Τα glory holes ήταν απροσπέλαστα. Κανονικά όλοι έπρεπε να φορούν μπουρνούζια. Τι να πω για τον αυνανιστή που άνοιξε την κουρτίνα να βλέπει καλύτερα!

Απέχουμε πολύ από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Κρίμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου