Αναγνώστες

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ «ΕΛΛΗΝEΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ»


Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 με το χαρακτηριστικό τίτλο
για το αναγνωστικό κοινό!


Η ανακοίνωση για την επετειακή συνάντηση 177 ετερόφυλων ζευγαριών ανταλλαγής συντρόφων (swingers) στη Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης είχε αναρτηθεί στον επίσημο ιστότοπο του ολλανδικού γραφείου παροχής υπηρεσιών και γνωριμιών «Swingers Date Club» (SDC) τον Οκτώβριο 2013, με το όνομα του τετράστερου ξενοδοχείου «CACTUS ROYAL SPA HOTEL», αναλυτικές παροχές της πολυτελούς μονάδας και το πλήρες πρόγραμμα της πενθήμερης παραμονής (28/4-3/5/15).

Δεν αντιλαμβανόμαστε, λοιπόν, την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο για τη σκοπιμότητα και την κριτική για το συγκεκριμένο είδος τουρισμού που είναι διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, δεν επιτρεπόταν η προσέγγιση στο χώρο σε ΜΜΕ και η φύλαξη της μονάδας είχε ανατεθεί σε ιδιωτική εταρεία ασφάλειας.

Εφόσον, λοιπόν, δικαιολογημένα δόθηκε υπερβολική δημοσιότητα στην επετειακή αυτή συνάντηση ζευγαριών, με την ευκαιρία συμπλήρωσης δεκαπέντε ετών από την ίδρυση του ολλανδικού γραφείου «Swingers Date Club (SDC)», με έδρα τη Βόρεια Καρολίνα της Αμερικής, έπρεπε η διεύθυνση του ξενοδοχείου μέσω των διοργανωτών να είχε διανείμει δελτίο Τύπου, λιτό και περιεκτικό, προς ενημέρωση των συντακτών των ΜΜΕ. Η τακτική των ελεγχόμενων διαρροών μέσω τρίτων και η σπερμολογία για τα τεκταινόμενα δημιούργησαν ερωτηματικά και προκάλεσαν αντιδράσεις συντηρητικών κύκλων. Τα περί ακολασίας και οργίων δεν ευσταθούν. Ο Τύπος υπερβάλλει και μεγενθύνει την είδηση για ευνόητους λόγους.
Η διεύθυνση της μονάδας επίσης ελέγχεται για την ενημέρωση ή μη των υπαλλήλων για την παρουσία γυμνών πελατών ειδικού ενδιαφέροντος στις εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος. Οι διοργανωτές είχαν γνωστοποιήσει τους όρους τους στη διεύθυνση, οι οποίοι προφανώς έγιναν αποδεκτοί από την τελευταία και ακολούθησε η υπογραφή συμβολαίου μεταξύ των συμβαλλομένων μερών. Κάθε ζευγάρι κατέβαλε το ποσό των 2.000€ για πενθήμερη παραμονή, ενώ μη διασταυρωμένες πληροφορίες μιλούν για οκτώ ζευγάρια από την Ελλάδα!
.

Τα κέντρα παραθερισμού ηδονιστών (Κ.Π.Η) γνωρίζουν άνθηση παγκοσμίως και αντικαθιστούν σταδιακά αυτά των γυμνιστών. Εκατομμύρια άνθρωποι υιοθετούν την εναλλακτική μορφή σεξουαλικής συμπεριφοράς, την ανταλλαγή συντρόφων, και αναζητούν κατάλληλους χώρους παραθερισμού. Πολυτελή θέρετρα παραθερισμού ηδονιστών λειτυοργούν στο Μεξικό, στην Καραϊβική (Τζαμάικα από το 1982) στη Γαλλία, στα Κανάρια Νησιά, στην Ταϊλάνδη και στην Ισπανία.

Η Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης για ηδονιστές και είναι θέμα χρόνου η δημιουργία τέτοιων μονάδων ή η μετατροπή ξενοδοχειακών συγκροτημάτων σε λειτουργία για την εξυπηρέτηση των οπαδών της ανταλλαγής συντρόφων. Ο γυμνισμός παραχωρεί τη θέση του στον ηδονισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου