Αναγνώστες

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ "ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ"



H προσοχή μας στρέφεται προς ένα άλλο παράξενο ζευγάρι που μόλις έφθασε.  Προηγείται η γυναίκα, φορούν και οι δυο δερμάτινα, εκείνη φοράει μάσκα σεξ, περπατούν ανάμεσα στον κόσμο σαν μια παράσταση του τσίρκου του Ήλιου. Είναι τόσο σέξι, μοιάζει με ζωντανό κομμάτι τέχνης, καθώς παρακολουθούμε να ελίσσεται φιδίσια, αλλά αυτός ελέγχει κάθε κίνησή της με θεατρικό τρόπο. Ρίχνει τον εαυτό της πίσω και σκύβει προς το πάτωμα ακριβώς μπροστά μας. Ο αφέντης της τραβάει το πόδι της και υποχωρεί και τανάπαλι, είναι τόσο αισθησιακό και ακραίο. (Πολλά ζευγάρια κλέβουν την παράσταση με το εξεζητημένο ντύσιμο και τη συμπεριφορά τους).

Η μουσική δυναμώνει, κινούμαι προς τη μεριά του
YSL  στο μπαρ,  μού πιάνει το χέρι μου και κατευθυνόμαστε στην πίστα. Χορεύουμε σε κατάσταση ευφορίας, γελώντας και λατρεύοντας την κάθε στιγμή, γνωρίζοντας ότι ζούμε μια στιγμή που τόσο πολλοί απλά ονειρεύονται.

Μετά κατεβαίνουμε στην κουνελοφωλιά για να πάμε στα δωμάτια
ηδονής, αφού βλέπουμε για λίγο πριν καταλήξουμε στο δωμάτιο ψηλάφισης. Είναι ήδη κατειλημμένο, σπρώχνουμε αρκετές μαύρες σιλουέτες και στεκόμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο, καθώς τα μάτια μας προσαρμόζονται στο σκοτάδι και τα χέρια μας εξερευνούν τα σώματα μαζί. Φιλιόμαστε καθώς χαϊδεύουμε ένα ξένο, χέρια εμφανίζονται πάνω μου και λατρεύω την αίσθηση, ο YSL με κρατάει κοντά, σηκώνει τη φούστα μου, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση παρερμηνείας (σημάδι έναρξης παιχνιδιού). Ευχαριστιόμαστε, πέφτω στα γόνατά μου και γλείφω το καυλί του, αλλά το μέρος αρχίζει να γεμίζει ασφυκτικά. (Είναι το αγαπημένο δωμάτιο των ηδονιστών. Μέσα στο σκοτάδι πιάνεις, σε πιάνουμε χωρίς να βλέπεις το πρόσωπο του άλλου). Βρίσκουμε το χώρο μας σε άλλο δωμάτιο Ο YSL μου λέει να ξαπλώσω στο κρεβάτι και βάζει το κεφάλι του ανάμεσα στους  ανοιχτούς μηρούς μου. Όση ώρα είμαι ξαπλωμένη, μουγκρίζω από ηδονή. Άνθρωποι μάς κοιτάζουν από το διάδρομο και βλέπουν από τα παράθυρα. Κοιτάω και βλέπω ζευγάρια σε έξαψη από την παράστασή μας και εμείς ερεθιζόμαστε από το κοίταγμα. Μου λέει να κινηθώ γύρω, ξέρω ότι θέλει το μουνί μου σε θέα για τους ηδονοβλεψίες. (Άντε, πάλι η ΑΜ, το μουνί).  Βάζει τη γροθιά του μέσα στο μουνί μου μέχρι που χύνω δυνατά. Ένα ζευγάρι μπαίνει στο δωμάτιο και η γυναίκα αρχίζει να χαϊδεύει τα βυζιά μου και σκύβει να με φιλήσει. Ανταποκρίνομαι, ανοίγει το φερμουάρ του παντελονιού του φίλου της και παρουσιάζει το καυλί του, όχι αυτό που περίμενα, αλλά ακολουθώ τη στιγμή. Προσπαθώ να την ικανοποιήσω πάλι, αλλά αποκαλύπτεται ότι είναι το πληρωμένο κορίτσι για τη νύχτα, γιατί δεν μπορείς να μπεις στο «Le Glamour» ασυνόδευτος. Είχε ένα ωραίο καυλί και ευχαριστήθηκα που βρέθηκα στο επίκεντρο της προσοχής,  με διασκέδασε ότι έκανα χωρίς αμοιβή ό,τι εκείνη έκανε με πληρωμή.

Ο
YSL με γαμάει τέλεια πάνω στο κρεβάτι πριν επιστρέψουμε στο μπαρ και απορροφήσουμε την ατμόσφαιρα. Βγαίνουμε στο εξωτερικό μπαρ με τα ποτά μας και παρακολουθούμε τους ανθρώπους για λίγο. (Η παρακολούθηση σε πρώτη διάταξη). Το πλήθος σήμερα το βράδυ ήταν διαφορετικό από το προηγούμενο Σάββατο, όχι  σε ποσότητα ή ποιότητα, απλά διαφορετική σύνθεση, ίσως περισσότεροι τουρίστες.

Πίσω ξανά στην κουνελοφωλιά για περισσότερη διασκέδαση επιστρέφουμε στο ίδιο δωμάτιο και ικανοποιούμαστε. Ένα ζευγάρι μπαίνει γενναία στο δωμάτιο και δείχνουν ότι θέλουν να έρθουν στην παρέα μας. Ήταν Γερμανοί. Αυτή ήταν μια γεροδεμένη γυναίκα κοντά στα πενήντα και ο σύζυγός της το ίδιο αλλά εμφανώς κοντός! Ακολουθούμε πάλι τη στιγμή και καταλήγουμε γυμνοί μαζί τους στο κρεβάτι. Δεν είχα ενδιαφέρον για σαρκική επαφή με τον άνδρα, αλλά του επέτρεψα να με αγγίξει και να παίξει μαζϊ μου. Η γυναίκα του από την άλλη πλευρά στρίγγλιζε (και ρουθούνιζε)  σαν γουρούνι, χύνοντας και εκτοξεύοντας τους χυμούς της όσο ο
YSL της έδειχνε πώς γίνεται. Όταν τελικά ολοκλήρωσε, μάς δάγκωσε ελαφρά και γραπώθηκε πάνω μας, κίνηση που δεν μας ήταν ευχάριστη. Για να ανταποδώσει τη βοήθεια, προχώρησε στο παίξιμο του καυλιού του YSL από την κόλαση…. 1, 2, 3, 4, στάση 1,2,3,4 στάση. Αποτύχαμε στο τεστ γλωσσομάθειας, καθώς προσπαθούσαμε να επισπεύσουμε τα πράγματα. Τελειώσαμε μαζί τους, όταν μάς είπαν ότι ήθελαν να συναντηθούμε  στην παραλία την επόμενη ημέρα. Χαμογελάσαμε και συμφωνήσαμε γνωρίζοντας ότι θα ήμασταν σώοι στο αεροπλάνο!

(Η Γερμανίδα κυνηγούσε το παθιασμένο όνειρό της, όπως εκατοντάδες γυναίκες που κοντεύουν στην εμμηνόπαυση. Διαφωνώ με την αντιμετώπισή της από την Αγγλίδα. Μπορούσαν να είχαν αρνηθεί ευγενικά το παιχνίδι μαζί τους, Ο κάθε άνθρωπος εκδηλώνεται με διαφορετικό, ίσως παράξενο για άλλους, τρόπο στο κρεβάτι. Έχει τη συμπάθειά μου. Με άριστα το 10 παίρνει 8. Η παρουσία της εκτιμάται ιδιαίτερα στο Cap d'Agde). nordicus55

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου