Αναγνώστες

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

OI ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: ΜΕΡΟΣ Δ΄





Κατά τις 8 φθάνουν στην είσοδο του κέντρου διασκέδασης. Έχει ήδη σχηματιστεί μεγάλη ουρά. Ο πορτιέρης ελέγχει τον καθένα από την κορυφή ως τα νύχια. Οι περισσότεροι είναι κατάλληλα ενδεδυμένοι για την περίσταση: οι γυναίκες φορούν σέξι ρούχα, όχι παντελόνια, ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες και οι άνδρες γιλέκο, μακρυμάνικο πουκάμισο και κατάλληλα υποδήματα. Η είσοδος δεν επιτρέπεται σε αρκετούς λόγω ακατάλληλης ενδυμασίας. Ο γαλλοουγγρορουμανικός άξονας που αριθμεί 25 άτομα περνάει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο εσωτερικό, όπου η Φλοράνς συναντιέται με τον υπεύθυνο κρατήσεων για το ευρύχωρο δωμάτιο με τα νεροστρώματα. «Είναι έτοιμο!» «Καλά θα πιούμε το ποτό μας, θα χορέψουμε στο στύλο και το κλουβί και μετά θα κατέβουμε κάτω».

Γυναίκες κάθε ηλικίας χορεύουν στην  πίστα με τη συνοδεία εκκωφαντικής μουσικής. Είναι μισόγυμνες, ξεβράκωτες, χουφτώνονται κοιτάζοντας τους συνοδούς τους που κάθονται στα σκαμπό και πίνουν ασταμάτητα. Μερικοί αυνανίζονται. Βλέπουν τις γυναικάρες του άξονα και παθαίνουν την πλάκα τους. Η Βιορίκα με τη Ραντίκα σκύβουν να δέσουν – υποτίθεται- τις γόβες τους – και αποκαλύπτουν τα αποτριχωμένα μουνιά τους. Δέχονται με ευχαρίστηση τα χάδια των ανδρών, υπάρχει συνωστισμός στο μπαρ, ο ένας πάνω στον άλλο. Η Τίμεα ανεβαίνει στο στύλο και εκτελεί υποδειγματικά μια άσκηση που δούλεψε στο διαμέρισμα της Φλοράνς. Γδύνεται εντελώς, ανεβαίνει  στο στύλο, ανοίγει τα πόδια της, ρίχνει τα μαλλιά της μπροστά, προκαλώντας χειροκροτήματα στο κοινό που παραληρεί. Η ξανθιά θέα του Κόλοσβαρ απολαμβάνει την εφήμερη δόξα. Δίπλα στο κλουβί, επίσης γυμνές χορεύουν η ‘Αντρεα, η Μπέλα, η Υβέτ και η Μαρί-Κλερ. Έξω από το κλουβί έχουν συγκεντρωθεί θαυμαστές που ρίχνουν χαρτονομίσματα σε ένδειξη θαυμασμού. Η Ντανιέλ με τη Μαριάν κάνουν λεσβιακό με την Τίμεα που κατεβαίνει αργά από το στύλο και χάνεται στην αγκαλιά τους.

Ο Γιάνος χαριεντίζεται με τη μητέρα των δίδυμων, ενώ αυτές ψάχνουν ελεύθερα καυλιά. Ο Μίχαι με το Χόρια έχουν βάλει χέρι σε άγνωστες, νομίζοντας ότι ανήκουν στην παρέα τους. Αυτές όμως δεν ανησυχούν. Αντίθετα, ανοίγουν διάπλατα τα πόδια τους και βάζουν τα δάχτυλά τους μέσα. Οι σύντροφοί τους ασχολούνται με άλλες. Η Φλοράνς πιπώνει τον Ένγκι μπροστά στο μπαρ.

Αποφασίζουν να κατέβουν στο υπόγειο. Βρίσκουν το ελεύθερο δωμάτιο με τα νεροστρώματα. Ο υπεύθυνος κρατήσεων τους εύχεται «καλή διασκέδαση» και παραδίδει το κλειδί στη Φλοράνς. Το πρόβλημα είναι αν θα αφήσουν την πόρτα ανοιχτή για τα άλλα ζευγάρια και τους ηδονοβλεψίες.  Συνήθως οι πόρτες μένουν ανοικτές, αλλά στην περίπτωση του άξονα δεν θέλουν παρείσακτους. Μετά βίας χωρούν 25 άτομα μέσα. Τους έχει δώσει κίτρινα καυλοδαχτυλίδια, ώστε να ξεχωρίζουν. Τα κορίτσια φορούν αλυσιδίτσα στη μέση. Στο ημίφως γδύνονται και ξαπλώνουν στα νεροστρώματα.

Η Βιορίικα με τη Ραντικα έχουν πάει στην τουαλέτα να φρεσκαρισθούν, αλλά η πόρτα δεν ανοίγει. Σπρώχνουν και μπαίνουν μέσα. Τι βλέπουν; Δυο ζευγάρια γαμιούνται πάνω στους νιπτήρες. Βλέπουν τα κορίτσια. «Ελάτε να σας πηδήξουμε!» «Μας περιμένουν στο δωμάτιο». «Μην ντρέπεστε, ελάτε για ένα γρήγορο!» Ανεβάζουν τις Ρουμάνες πάνω στο νιπτήρα και τις γλείφουν και οι τέσσερις. Τα κορίτσια καυλώνουν και τελειώνουν στα πρόσωπά τους. Σε κάποια στιγμή μπαίνουν οι δικοί τους. «Θέλουμε να πλυθούμε», αλλά εμποδίζονται από τις Γαλλίδες. Για να φτάσουν στη βρύση, αναγκάζονται – τρόπος του λέγειν- να καβαλήσουν τα κορίτσια. Αυτές σκύβουν και έτσι φτάνουν στη βρύση, αλλά εκείνη τη στιγμή η Βιορίκα τους κατουράει. «Δεν προλαβαίνω να πάω μέσα!»

Στο διάδρομο άλλος συνωστισμός. Ζευγάρια, ασυνόδευτες γυναίκες και κάποιοι άνδρες ηδονοβλεψίες που μπηκαν από την ειδική είσοδο, προσπαθούν να εξασφαλίσουν καλή θέα. Οι δίδυμες με τη μητέρα τους φορούν περιλαίμιο σκύλου. Η μητέρα τις τραβάει στο δωμάτιο. «Σήμερα θα γαμηθείτε με τον άξονα!» Αφήστε τους άλλους ήσυχους. Στο δωμάτιο πηδιούνται μεταξύ τους. Η Τίμεα έχει ανέβει στους ώμους δύο ανδρών και βάζει μπαλάκια στο μουνί της. Βλέπουν τις δίδυμες με τα περιλαίμια και ορμούν. «Γλέιψτε τις ρώγες μας». Η μητέρα ψάχνει το Γιάνος που έχει χαθεί μέσα στα σώματα. «Αγόρι μου, μού έλειψες, πάρε με  εδώ και τώρα.  «Η Φλοράνς σβήνει τα φώτα. «Τώρα να δω πόσοι θα βρούν τις τρύπες μέσα στο σκοτάδι. «Εμείς δεν θα πάμε στο δωμάτιο ψηλάφισης, αφού έχουμε ακριβοπληρώσει αυτό το χώρο». «Τα κωλαράκια σας είναι άτριχα και καλολαδωμένα. Εμπρός πηδήξτε τα!» Από τους 25 οι άνδρες είναι μόνο 10, οπότε περισσεύουν δεκαπέντε γυναίκες. «Βάλτε χέρια στα μουνιά μας, γαμήστε μας όπως εσέις θέλετε». «Τουλάχιστο να βγάλουμε τα λεφτά που δώσαμε». Είχε αγοράσει μια σαμπάνια, την άνοιξε και έλουσε το μουνί της. «Ποιος θέλει μουνοσαμπάνια;»

Οι φωνές του ακούγονται στο διάδρομο προκαλώντας το ενδιαφέρον των άλλων ζευγαριών. «Ποιοι είναι αυτοί που ξεσκίζονται μέσα;» Γιατί δεν ανοίγουν την πόρτα να μπούμε και εμείς;» «Είναι ρεζερβέ». Η Ντανιέλ έχει βάλει πλαστικό καυλί και πηδάει, όπως είχε υποσχεθεί, την Υβέτ. Δίπλα τους η Μαριάν ρουφάει τις ρώγες της Υβέτ και εκείνη της βάζει κωλοδάχτυλο. Η Τίμεα μονολογεί, «χάρη στο μουνί μου έβγαλα 200€!» Πλησιάζει τον Ένγκι, τον φιλάει στο στόμα, εμφανώς ικανοποιημένη από το χορό της. «Τίμεα, σκέπτομαι να ανοίξουμε χορευτικό κέντρο με στύλους και κλουβιά για καυλωμένες υπάρξεις». «Ήσουν υπέροχη, όλος ο κόσμος σε χάρηκε». Πέφτει πάνω της η Φλοράνς και τρίβεται. Οι δίδυμες ψάχνουν στο σκοτάδι να βρούν ελεύθερα καυλιά. Πέφτουν στο Γιάνος που πηδαέι τη μητέρα τους. Σχηματίζουν σάντουιτς και οι τέσσερις, με την Άντρεα να δαχτυλώνει τη μια από τις δίδυμες. Κόλαση στο δωμάτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου