Αναγνώστες

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Η KASSI ΚΑΙ Ο ΜΙΚΙ ΣΤΗ «MONSENA»: ΜΕΡΟΣ Γ΄





Τελικά δεν βρήκα, όπως το περίμενα, ζυμαρικά νο. 10 στη μικρή αγορά της «Monsena». Γύρισα πίσω, ετοιμάστηκα, ρώτησα την Κassi αν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο, εκείνη μου έκλεισε το μάτι, «πρόσεξε να μην παραστρατήσεις, ξέρεις τι εννοώ». Κατάλαβα, φοβόταν μήπως με αποπλανήσει καμια Ροβινιώτισσα. «Μην ανησυχείς, όλα είναι υπό έλεγχο!»

«Οι άλλοι πού είναι;» «Θα συναντηθούμε στην παραλία». Ξαφνικά, εμφανίζονται τα κορίτσια με ψηλοτάκουνες γόβες, καπελάκια και μεγάλο ντεκολτέ. «Πάμε στην πόλη για ψώνια». «Μπορούμε να συνοδεύσουμε το Μίκι;» Τις κοίταξα, «κορίτσια σε υπεραγορά πηγαίνω, όχι σε κέντρο διασκέδασης, γιατί φοράτε ψηλοτάκουνες γόβες με καυτό ήλιο;» «Σε κέντρο παραθερισμού γυμνιστών βρισκόμαστε, όχι σε λέσχη φετιχιστών;» Οι άνδρες τους με παρακαλούν να τις πάρω μαζί μου. «Μάς έχουν ζαλίσει από το πρωί με τα ζυμαρικά νο 10». Κατάλαβα, τις είχαν βαρεθεί και προσπαθούσαν να απαλλαγούν απ’ αυτές. Μετά κατάλαβα το λόγο. Είχαν καμακώσει δυο ασυνόδευτες Ροβινιώτισσες στην πισίνα.

Τέλος πάντων, φεύγουμε αμέσως να προλάβουμε τη μεγάλη ζέστη. Αυτές στο μυαλό τους είχαν σκοπό να με αποπλανήσουν, για να χρησιμοποιήσω τη φρασεολογία της
Kassi. Μόλις βγήκαμε από την κεντρική πόρτα, μου είπαν ότι είναι δισεξουαλικές. Δεν χρειαζόταν, το είχα καταλάβει από την πρώτη στιγμή. Αλλά με έκαναν κέφι. Με έβαλαν στη μέση και με προκαλούσαν, όπως συνέβη και με τη Σλάβιτσα, την «αρχιέρεια της ακολασίας». Ο κατηφορικός δρόμος των 3 χλμ δεν προσφέρεται για πήδημα. Έτσι, πιασμένοι χέρι-χέρι, φοβόντουσαν να μη με χάσουν στο δρόμο, συνεχίσαμε μέχρι τη μεγάλη υπεραγορά στην είσοδο της πόλης. Μπήκαμε μέσα, η παρουσία τους έγινε αμέσως αισθητή στους άλλους πελάτες. Το προκλητικό ντεκολτέ της Πίροσκα τραβούσε τα βλέμματα των πελατών. Σκέψου τώρα να αυνανιστούν μπροστά της! Ψωνίσαμε ό,τι χρειαζόμαστε. Αγόρασα επίσης μια κρέμα επάλειψης με φυτικά συστατικά. Είχα σκοπό να την αλείψω στα σώματά τους και να τα γλείψω το βράδυ.

Περάσαμε από την κεντρική πλατεία με τα ζαχαροπλαστεία και τα καφεμπάρ. Αγοράσαμε παγωτό χωνάκι. Η Πίροσκα έγλειφε προκλητικά και η Σάντρα έκανε ότι δεν μπορούσε να γλείψει. Καθίσαμε σε ένα απομακρυσμένο παγκάκι στο μεγάλο λιμάνι και οι γαμημένες ηδονίστριες συμπτωματικά έβαλαν παγωτό στις ρώγες τους. «Μίκι καθάρισέ τις με τη γλώσσα σου». Μού άρπαξαν το κεφάλι και το έβαλαν στα βυζιά τους. Φοβόμουν μήπως μάς πιάσει η αστυνομία. Έμοιαζα με μεγάλο παιδί που θήλαζε τη μητέρα του. Το βράδυ με τη μουνότρυπα θα; κάνουμε ζαβολιές». «Οι άνδρες μας δεν μάς γλείφουν όπως εσύ». Η αποπλάνησή μου είχε μόλις αρχίσει.

«Πάμε γρήγορα πίσω να πηδηχτούμε». Μού είχε έρθει επιθυμία να τις γαμήσω και τις δυο. «Φοράτε στρινγκ;», τις ρώτησα. «Ευκαιρία να ξυριστούμε μαζί». Επιστρέφουμε στο διαμέρισμα, οι κοπέλες μόλις είχαν καθαρίσει και στρώσει τα κρεβάτια. Καυλωμένοι όπως είμαστε, γδυνόμαστε αμέσως. Η Σάντρα φέρνει ζεστό νερό, ετοιμάζει σαπουνάδα και η Πίροσκα, η αγριομουνάρα, με ξυρίζει. Μετά ξυρίζω τη Σάντρα και παίζω με την  κλειτορίδα της. Συνεχίζουμε στο μπάνιο, ανοίγουμε το ντους και ενώνουμε τα γυμνά σώματά μας, σχηματίζοντας τρίο. Τριβόμαστε, ενώ ταυτόχρονα βάζουμε τα δάχτυλά μας στις τρύπες μας. Τελειώνουμε σε πέντε λεπτά και τα υγρά μας εκτοξεύονται στα πρόσωπά μας. Γονατισμένος δέχομαι τα υγρά των κοριτσιών που ουρλιάζουν από ηδονή. «Χύσε πάνω μας» Η Πίροσκα γλείφει τα αρχίδια μου και η Σάντρα μασουλάει το καυλί. Τέτοιο πήδημα σε κέντρο παραθερισμού γυμνιστών πρώτη φορά έκανα.

Όταν ολοκληρώσαμε και σκούπισα τα πρόσωπά τους από τα χύσια, αυτές δεν ήθελαν να σκουπιστούν, κατεβήκαμε να βρούμε τους υπόλοιπους κοντά στην πισίνα. «Γυρίσατε κιόλας;» μας ρωτούν. «Ναι, αγοράσαμε ό,τι θέλαμε και επιστρέψαμε». Ο Φράνιο με τον Γκάμπορ κάθονταν στην άκρη της πισίνας και καμάκωναν δυο νεαρές Ροβινιώτισσες, με εκπληκτικά βυζιά και επίσης άτριχα μουνιά. Η Κ
assi μιλούσε με την παρέα της. Με βλέπει, έρχεται κοντά μου, με φιλάει και ρωτάει αν υπέκυψα σε πειρασμό. «Όχι, είμαι βράχος ηθικής, ξέρεις ότι είμαι δεμένος με σένα». Τι να της πω. Πλησιάζει επιδεικτικά η Πίροσκα και ζητάει να απλώσω αντιηλιακό στην πλάτη της.  «Πήγαινε στον άνδρα σου». «Αυτός παίρνει μάτι τώρα άλλες». Η Κassiι εκνευρίζεται. «Η γαμημένη μπροστά στα μάτια μου καμακώνει το δικό μου». Προσφέρεται η Σάντρα να την τρίψει, αλλά η Πίροσκα θέλει ανδρικό χέρι. Κατεβαίνουμε στη βραχώδη ακτή μπροστά από την πισίνα και αράζουμε στις ξαπλώστρες. Πέφτει μπρούμυτα και ανοίγει τα πόδια της. «Τρίψε με δυνατά». Πιάνει τον καρπό μου και τον οδηγεί στα κωλομάγουλά της. «Εδώ έχω ανάγκη πιο πολύ». Η Κassi ζητάει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της. «Πίροσκα, έτσι όπως πας, θα ζητήσεις να σε γαμήσει μπροστά μας». «Γιατί όχι, είμαστε swingers, μοιραζόμαστε τα πάντα!».«Άμα ζηλεύεις,  πήγαινε στο δικό μου!»

Σηκώνομαι, παίρνω την
Kassi από το χέρι και πάμε περίπατο. Δεν θέλω η
«βασίλισσα της καρδιάς» μου να αισθάνεται μειονεκτικά. Πάμε στο μινιγκολφ και ύστερα στο γήπεδο του βόλει να παρακολουθήσουμε τους αγώνες. Τη διαβεβαιώnv ότι δεν συμβαίνει τίποτα.  «Άμα θέλεις, ακυρώνουμε τη βραδινή συνάντηση». «Όχι, ήρθαμε να εμπλουτίσουμε τις εμπειρίες μας». «Με συγχωρείς για τη σκηνή ζήλειας». Της μάζεψα τα λυτά μαύρα μαλλια της και την αγκάλιασα.  Αυτό τουλάχιστον επιτρεπόταν σε δημόσιο χώρο. «Ξυρίστηκες κιόλας;» «Μόλις γυρίσαμε από την πόλη, ξυριστήκαμε να είμαστε έτοιμοι για το βράδυ». «Αγόρασα ειδική φυτική κρέμα για επάλειψη των ανθρώπινων σάντουτς». «Θα σε φάω ολόκληρη». Γέλασε. «Μου λες τέτοια και με ρίχνεις». «Πάμε στο διαμέρισμά μας να σε ετοιμάσω όπως εγώ ξέρω». Επιστρέφουμε, ξαπλώνει και την ξυρίζω. «Τώρα είσαι έτοιμη για γλείψιμο!» Κάναμε παθιασμένο έρωτα και ευχαριστηθήκαμε ο ένας τον άλλο. «Kassi, εμείς οι σοβαροί άνθρωποι πηδιόμαστε σε κέντρο γυμνιστών». «Μίκι, μη μιλάς, συνέχισε…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου