Αναγνώστες

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΑΓΡΙΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΗΘΡΑ !





Τώρα αντιληφθήκαμε με την Kassi γιατί ο Φράνιο με τον Γκάμπορ έστειλαν τις γυναίκες τους για ψώνια. Είχαν καμακώσει δυο νεαρές Ροβινιώτισσες, την Πέτρα και την Ιρένα, ήταν δεν ήταν 23, που ανεβοκατέβαιναν στη νεροτσουλήθρα και τους προκαλούσαν. Αυτοί, όταν επιστρέψαμε από τα ψώνια, είχαν ήδη ανέβει με τα κορίτσια στη νεροτσουλήθρα, είχαν ενώσει τα σώματά τους και χουφτώνονταν κανονικά, με το πρόσχημα ότι κρατούσαν ο ένας τον άλλο μήπως πέσουν! Ο Φράνιο είχε πιάσει τα βυζιά της Πέτρα, ενώ ο Γκάμπορ τα κωλομάγουλα της Ιρένα. Μου σηκώθηκε καθώς έβλεπα τα παιχνίδια τους. Έπεσα αμέσως στην πισίνα για ευνόητους λόγους.

Η Πϊροσκα με τη Σάντρα αντιμετώπισαν στωικά την κατάσταση. Μεταξύ μας, να βλέπεις τους δικούς σου να παίζουν με άλλες γυναίκες μπροστά σου, δεν είναι και το καλύτερο. Έπιασα το χέρι της Πίροσκα και της υπενθύμισα τη «μουνότρυπα» το βράδυ. Γέλασε, «ευτυχώς που είμαι δισεξουαλική και τη βρίσκω με τη Σάντρα». Σκεπτόμουν τι θα γίνει το βράδυ, θα έχουμε παρέα και τις μικρές. Άσε που το φαγητό δεν θα επαρκούσε για όλους. Η Kassi επηρεάστηκε λίγο. «Δεν πιστεύω να συμβεί και με 'μας κάτι τέτοιο». Την αγκάλιασα. «Είμαστε τόσα χρόνια μαζί, ακόμη αμφιβάλλεις για μένα». «Έχουμε έρθει τόσες φορές στη «Μο
nsena». «Με είδες ποτέ να κάνω κάτι που θα πείραζε;». Εντάξει μού την είχαν πέσει διάφορες κυρίες, αλλά, η σχέση μας είχε σταθερές βάσεις, δεν κινδύνευε από τυχαίες γvωριμίες της μιας ή δυο το πολύ ημερών. Ήμουν περήφανος για το χαρακτήρα της Kassi. Η Kassi δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα σε κανέναν. Μια φορά της την έπεσε ένας μεγαλύτερος, αλλά τον έβαλε στη θέση του. «Συνοδεύομαι από το Μίκι».

Η Πέτρα φορούσε ειδικά γυαλιά για το νερό. Πέφτοντας στη μικρή πισίνα της έπεσαν στο βυθό και αμέσως όλοι οι αρσενικοί βούτηξαν να τα πιάσουν.  Έρχονται και συστήνουν τις μικρές στην παρέα. «Μπορούν να έρθουν το βράδυ στη «μουνότρυπα»; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Η Πίροσκα τις επιθεωρεί και εγκρίνει τη συμμετοχή τους στο
gangbang. Ξυρισμένες είναι, έχουν κολασμένο σώμα, φορούν αλυσιδίτσα στη μέση. Τους εξηγούμε τους κανόνες του παιχνιδιού. Τρελαίνονται από τη χαρά τους. «Θέλουμε να μας γαμήσετε από δυο φορές». «Θα βάλουμε μακαρόνια στα μουνιά σας και θα τα φάμε». «Δεν θα φοράτε μόνο στρινγκ, θέλουμε να βλέπουμε και να πιάνουμε τα κωλαράκια σας». «Κορίτσια, βάλτε και ψηλοτάκουνες γόβες!» Ο Γκάμπορ πηδούσε μόνο την Πίροσκα με γόβες. «Να είστε στις 10 ακριβώς στο 223». «Προσέξτε μην κάνετε λάθος αριθμό και σας γαμήσουν άλλοι!» Η Σάντρα μου ψιθυρίζει ότι θέλει να γλείψει την Πέτρα όσο ο δικός της θα την πηδάει από πίσω. Ο ήλιος τους είχε βαρέσει κατακέφαλα. Αντί να στεναχωρηθούν που οι άνδρες τους τις απατούσαν μπροστά στα μάτια τους, κανόνιζαν ποια θα γλείψει ποια. Όση ώρα μιλούσαμε, η Kassi μού κρατούσε το χέρι σφιχτά. «Πού ξέρω τι θα βγάλει το ζάρι;»  «Πρέπει να κατέβω πάλι στο κέντρο να αγοράσω δυο ακόμη πακέτα νο 10». Τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου