Αναγνώστες

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ 1.000 ΚΑΥΛΙΩΝ!




Τελειώσαμε την πίτσα, κατεβάσαμε το υπόλοιπο κρασί από το δεύτερο μπουκάλι, πληρώσαμε το λογαριασμό και ύστερα το σκάσαμε στο σκοτάδι να βρούμε την παραλία. Όταν τη βρήκαμε, βγάλαμε τα παπούτσια μας και περπατήσαμε κατά μήκος της. Υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι που έκαναν βόλτες τη νύχτα στην παραλία απ’ ότι θα περίμενα.

Καθώς πλησιάζαμε το κέντρο της παραλίας όπου οι δασύτριχοι τύποι συγκεντρώνονταν κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορούσαμε να ακούμε αναστεναγμούς, γρυλλίσματα και βογγητά στο σκοτάδι.

«Μη μου πεις ότι οι άνθρωποι είναι ακόμη εδώ», είπε ο
Dan.

«Συνήθως βρίσκονται εδώ αυτήν την ώρα«, απάντησε ο
Mike. «Κοίταξε εκεί». Στο ρομαντικό φεγγαρόφωτο μπορούσαμε να δούμε μια γυναίκα στην πλάτη της με το φόρεμά της γύρω από τη μέση της να πηδιέται με έναν τύπο με κατεβασμένο το παντελόνι του στους αστράγαλούς του.

«Ή εκεί», είπε η
Sandrine. Ένας τύπος γαμούσε μια γυμνή γυναίκα από τον κώλο και εκείνη σκυμμένη ρουφούσε το καυλί  ενός άλλου.

«Ή εκεί», είπε ο
Dan, δείχνοντας στο σκοτάδι. Μια ώριμη γυναίκα βρισκόταν στα τέσσερα μπροστά από τρεις τύπους. Πλησιάσαμε και παρακολουθήσαμε καθώς προσπαθούσε να χώσει τρία καυλιά ταυτόχρονα στο στόμα της.

«Πήγαινε και βοήθησέ την», είπε ο
Mike στη Sandrine.

«ΟΚ» ήταν η μοναδική λέξη της, καθώς ανασήκωσε τη φούστα της και γονάτισε δίπλα στην ξανθιά. Σχεδόν αμέσως ένα καυλί πετάχτηκε από το στόμα της ξανθιάς και μπήκε στο στόμα της
Sandrine.

Η σκέψη και μόνο ότι η νέα μου φίλη διατάχθηκε να ρουφήξει το καυλί ενός ξένου – και το εκτέλεσε – με ερέθισε.

«Πρέπει να πάω και εγώ,
Dan;» ρώτησα τον άνδρα στον οποίο είχα υποσχεθεί τιμή και υπακοή. Ήλπιζα ότι δεν θα έλεγε όχι.

«Ναι, βέβαια», είπε. «Πραγματικά, σε διατάζω να ρουφήξεις αυτά τα καυλιά».

Έτσι τον υπάκουσα. Με άναψε περισσότερο όταν ο
Dan μου είπε να το κάνω.

Ο
Mike, που ήξερε περισσότερα για το πρωτόκολλο του Cap dAgde απ’ ότι εμείς, συμπλήρωσε μερικές λέξεις υπό τύπο συμβουλής.  «Απόλαυσέ το. Βοήθησε την κυρία να ανάψει τους τύπους, αλλά μην της κλέψεις το σπέρμα.  Ξέρω, ρουφάει τρία καυλιά  γιατί θέλει να χύσουν και οι τρείς στο πρόσωπό της».

«Αλήθεια;» είπα. «Λοιπόν, γίνεται».

«Άσε με να σε βοηθήσω με το χέρι και το στόμα μου» πρόσθεσα καθώς έβγαλα το πάνω μέρος της μπλούζας μου και το έδωσα στον
Dan, ύστερα γονάτισα και μπήκα στην παρέα της  Sandrine και της ξανθιάς.

Γρήγορα είχα ένα δικό μου καυλί να ρουφήξω. Και το ρούφηξα από άκρη σε άκρη, πάνω-κάτω και ύστερα το έσπρωξα βαθιά μέσα στο στόμα μου όσο μπορούσα. Χούφτωσα τα λεία, ξυρισμένα αρχίδια  του με το ένα χέρι μου και σταθερά, αρπάζοντας τον πισινό του τύπου με το άλλο, όσο του έκανα την καλύτερη βρετανική πίπα.

Θα έπρεπε να είχα αντιληφθεί ότι δεν θα σταματούσε εκεί. Και δεν σταμάτησε. Ένα λεπτό αργότερα εμείς, οι τρεις γυναίκες, παίρναμε τρία καυλιά και το επόμενο λεπτό μερικά ακόμα καυλιά εμφανίστηκαν στο σκοτάδι και ύστερα περισσότερα.

«Η νύχτα των 1.000 καυλιών», τραγουδούσε ο
Mike, γελώντας. Ευτυχώς δεν υπήρχαν 1.000, αλλά πρέπει να ήταν 10 ή περισσότερα με τα τρία που είχαμε στη διάθεσή μας.

«Ρούφηξέ τα όλα,
Sandrine», διέταξε ο Μike τη σύντροφό του.

Και ο
Dan, για να μη μείνει πίσω, μου είπε «Και εσύ, Mandy, πρέπει να δοκιμάσεις το καθένα. Θέλω να σε παρακολουθώ».

Ο
nordicus55  σχολιάζει:
Μάλλον έκαναν λάθος στο μέτρημα. Σκοτάδι επικρατούσε και συνεχώς εμφανίζονταν καυλιά.
Mα που ήταν κρυμμένα; Μετά την απογευματινή, αφόρητη ζέστη, οι αμμόλοφοι προσφέρονται για ομαδικό γαμήσι και τελείωμα στο πρόσωπο. Οι ώριμες κυρίες έρχονται από το κάμπινγκ ή τη γειτονική πόλη να ικανοποιήσουν τις ερωτικές επιθυμίες τους μέσα στο σκοτάδι. Άμα σου πει η σύντροφός σου πάμε βραδινό περίπατο στην παραλία, σημείωσε βραδινό, ομαδικό γαμήσι με άγνωστους. Προσοχή όμως πάντοτε  να έχεις προφυλακτικό. Να είσαι γυμνός και να κουβαλάς το βαλιτσάκι με τα αναγκαία. Θα νομίζουν ότι είσαι δημοσιογράφος.

Δεν είχε άδικο τελικά ο άνθρωπος που ήθελε να στείλει τη γυναίκα του πίσω με ταχυδρομείο δεμάτων. Του είχε βγάλει την πίστη. Συνέχεια γαμήσι και τίποτε άλλο. Και μάλιστα σε χώρους με κόσμο. Ήθελε λίγο να ηρεμήσει. Αυτή φώναζε, έκλαιγε σαν μικρό παιδί, αλλά πάλι το πήδημα στο μυαλό της. Δεν ήθελε να φύγει γιατί περνούσε καλά εδώ. Η υπάλληλος του ταχυδρομείου παρακολουθούσε αποσβολωμένη. Ο άνδρας της θυμωμένος σφράγισε τον πισινό της, αλλά η γυναίκα ξανακαύλωσε. Τελικά  ο σύζυγος υποχώρησε.  Η υπάλληλος του λέει χαριτολογώντας ότι γυμνή γυναίκα δεν μπορούσε να σταλεί ταχυδρομικά. Η άλλη είχε χάσει ή ξεχάσει κάπου τα ρούχα της! Μυστηριωδώς εξαφανίζονται στρινγκ, κυλότες και στηθόδεσμοι.  Ιστορίες καθημερινής τρέλας.

Μεταξύ μας η γυναίκα ήταν πολύ ελκυστική και είχε μανία να δείχνει το αποτριχωμένο μουνί της σε κάθε ευκαιρία. Είπαμε καλή η νέα σεξουαλική επανάσταση για τις κυρίες κάθε ηλικίας αλλά με μέτρο κορίτσια το πήδημα!

Μια κυρία δήλωσε ορθά-κοφτά «Εδώ ερχόμαστε ΜΟΝΟ για γαμήσι.  Ξεχάστε το φαγητό, τον ύπνο και την τηλεόραση!»  Στα καταστήματα σκύβουν δήθεν να δουν τις ψηλοτάκουνες γόβες, ώστε να δείξουν το μουνί τους! Ούτε στα εστιατόρια δεν ηρεμούν.  Πέφτουν χέρια κάτω από το τραπέζι προς τέρψη των άλλων πελατών.
Θέλουν πολύ κόσμο να τις βλέπει και να τις θυμάται την επόμενη ημέρα!

Στη δεκαετία του 70 τα ομαδικά γίνονταν κρυφά στα διαμερίσματα. Τώρα πλέον μόνο σε δημόσιο χώρο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου