Αναγνώστες

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Η «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ» ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ GANGBANG



Aποφασίσαμε με την Kassι, τη «βασίλισσα τη καρδιάς» μου να γράψουμε τις σεξουαλικές περιπέτειές μας στην αγαπημένη μας «Monsena», Κάθε χρόνο το διαμέρισμά μας γινόταν τόπος συγκέντρωσης ζευγαριών ηδονιστών. Αρχηγός, όπως πάντα, η Kassι, που οργανωτικά δεν έφτανε τη Σλάβιτσα, αλλά κατέβαζε πρωτότυπες ιδέες και τις εφάρμοζε αποτελεσματικά. Η Kassi βαριόταν τα τετράδια και τις σημειώσεις. Ξυπνούσε μαύρα χαράματα και μου έλεγε τις ιδέες τις. Ήταν ικανή να οργανώσει κατάσταση στις 4 τα ξημερώματα!

Η
Kassi, δεν το γνώριζα μέχρι εκείνη τη στιγμή, ήταν δασκάλα στην προετοιμασία του πηδήματος. Τώρα, ασχολείται με τη σύσταση του πρώτου ουγγροελληνικου΄συνδέσμου γυμνοκρατών-ηδονιστών, με έδρα τη Βουδαπέστη. Σε τηελφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα το βράδυ μού είπε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ενημερώσει τους αναγνώστες του ιστολόγιου μας για το όνομα και το λογότυπο. Ο τίτλος θα περιλαμβάνει τη λέξη «άγγιγμα» που είναι η πεμπτουσία του ηδονισμού.

Για ευνόητους λόγους παίρναμε τις προφυλάξεις μας. Τα βράχια με τα βαθουλώματα δεν μας εξυπηρετούσαν! Ως καλομαθημένοι ηδονιστές θέλαμε ανέσεις, ευρύχωρα κρεβάτια, ξαπλώστρες και καλό φαγητό, Διαλέγαμε τα ζευγάρια, τα περισσότερα με μικρή ή καθόλου εμπειρία στην ανταλλαγή συντρόφων, πηδιόμασταν ομαδικά στο διαμέρισμα, αφού είχαμε κλείσει τα παράθυρα και ασφαλίσει την πόρτα.

Βγήκαμε πολύ δυνατοί από την ομαδική σεξουαλική διασκέδαση και τώρα αναπολούμε τις ωραίες στιγμές. Το πρωί γυμνισμός και το μεσημέρι, νωρίς το απόγευμα, ομαδικό πήδημα, ο καλύτερος συνδυασμός.

Θυμάμαι, μια φορά όταν σκέφτηκα να ετοιμάσω ζυμαρικά με σάλτσα στο διαμέρισμα να ταίσω τους ερεθισμένους ηδονιστές, οι γυναίκες με πασπάτευαν συνεχώς, σηκώνοντας την ποδιά μου, με αποτέλεσμα η κατσαρόλα να πέσει στο πάτωμα με το καυτό νερό!

Εκνευρίστηκα τόσο που έβαλε την
Kassi πάνω στο τραπέζι και την έφαγα κυριολεκτικά με τη συμπαράσταση δυο ακόμη ζευγαριών. «Αφού δεν θα φάμε μακαρόνια, τουλάχιστο θα φάω ζωντανό μουνί!» Άλλο που δεν ήθελε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου