Αναγνώστες

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΦΙΛΙΚΟ GANGBANG ΣΤΟ LIM BAY






Πάντοτε μάς άρεσε το σεξ στη Φύση, στην παραλία και όχι σε κλειστό χώρο.  

Έτσι, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε τετράωρη κρουαζιέρα γυμνοκρατών-ηδονιστών στο Lim Bay με αλιευτικό σκάφος από το Rovinj. Το καλό είναι ότι θα ήμασταν γυμνοί, αλλά υποσχεθήκαμε στον ιδιοκτήτη-κυβερνήτη ότι δεν θα πηδιόμαστε κατά τον πλού. Θα μάς άφηνε στην αμμουδιά απέναντι από το σπήλαιο του Αγίου Ρομουάλδου και θα γυρνούσε να μάς πάρει ύστερα από τρεις ώρες.

Συμφωνήσαμε στο κόμιστρο, οπωσδήποτε λίγο αλμυρό, γιατί το σκάφος θα εκτελούσε τρεις διαδρομές, αλλά επιθυμούσαμε να μείνουμε μόνοι μας. Δεν χρειαζόμασταν μάρτυρες για προφανείς λόγους.

Βέβαια, για το ομαδικό πήδημα χρειαζόμασταν μερικούς ακόμη ηδονιστές. Την επαφή με υποψήφιους gangbanger
s  ανέλαβαν οι νεαρές, Πέτρα και Ιρένε. Δεν μπορούσαμε να κτυπάμε πόρτες και να ρωτάμε «θέλετε να έρθετε μαζί μας για ομαδικό πήδημα;» Κατά πάσα πιθανότητα θα εισπράτταμε αρνητικές απαντήσεις. Άσε το διασυρμό στο κέντρο παραθερισμού γυμνιστών.

Με την Kassi είχαμε μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση ημερήσιων εκδρομών γυμνιστών στην Ουγγαρία και την Κροατία, οπότε δεν αντιμετωπίζαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Η
Kassi, τόσο στη «μουνότρυπα» όσο και στο gangbang, θα ήταν δίπλα μου. Στο ανθρώπινο σάντουιτς πάνω μου. Για να έχω καλή απόδοση, έπρεπε να αισθάνομαι το σώμα της κολλημένο στο δικό μου.

Η Πέτρα τηλεφώνησε σε καμιά δεκαριά συνομήλικούς της, αγόρια και κορίτσια. Από τη στιγμή που τα εισιτήριά τους και το φαγητό τους ήταν εξασφαλισμένα, δεν είχαν αντίρρηση να πηδηχτούν μαζί μας. «Δεχόμαστε μόνο ξυρισμένους!» «Όχι, ψηλοτάκουνες γόβες, αλυσίδες και piercing!» Σεξοπαιχνίδια, μπαλάκια κ.λπ. δεκτά.


Εγώ θα προτιμούσα να καλούσαμε  ζευγάρια της ηλικίας μας, να παίξουμε και να  αποκτήσουμε εμπειρίες, οι φίλοι των κοριτσιών και τα ίδια ενδιαφέρονταν περισσότερο για πήδημα. Η Πίροσκα που με ορεγόταν από την πρώτη στιγμή σκεφτόταν ότι θα έμπαινε άμμος στο μουνί της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου