Αναγνώστες

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ SWINGERS



Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που είναι σχετικώς νέα στο χώρο του swinging.


Αυτά, λοιπόν, αλλά και όλα τα παλαιότερα, θα πρέπει να προσέχουν τρία πράγματα για να απολαμβάνουν τις όμορφες περιπέτειές τους με ασφάλεια, υγεία και διακριτικότητα.


1.
      ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ 

Θα πρέπει όλοι  όσοι συμμετέχουν στην ανταλλαγή συντρόφων να είναι καθαροί και φυσικά να κάνουν χρήση προφυλακτικού. Η εναλλαγή πρωκτικού-κολπικού σεξ απαγορεύεται  για την αποφυγή μεταφοράς μικροβίων στον κόλπο. Σε όποιο μέρος και αν καθίσει το ζευγάρι για να «παίξει», καλό είναι να χρησιμοποιεί πετσέτα και όχι γυμνοί σε στρώματα ή καναπέδες που είχαν νωρίτερα χρησιμοποιηθεί από άλλους. Τα χέρια να είναι πάντα πλυμένα και καθαρά, καθώς το άγγιγμα μπορεί να προέλθει από τον οποιοδήποτε.  Καλό είναι επίσης να δίνεται προσοχή στις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν σε μια λέσχη.


2.
      ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ

Αυτό αφορά περισσότερο τα ζευγάρια που γνωρίζονται ή έχουν ξανασυναντηθεί. Δεν πρέπει κανένας από τους συμμετέχοντες να μιλάει για ό,τι έγινε ή πρόκειται να γίνει σε άλλους. Μπορεί να εκτεθούν άτομα και προσωπικότητες από μια επιπολαιότητα. Κρατάμε το στόμα μας κλειστό μέχρι την επόμενη συνάντησή μας.


3.
      ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ

Συνήθως οι παλαιότεροι swingers αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο πρόβλημα που δεν φρόντισαν να ξεπεράσουν. Την εξάρτηση από αυτό. Υπάρχουν πολλοί που ύστερα από χρόνια δεν μπορούν να λειτουργήσουν σεξουαλικά μόνο με τον/τη σύντροφό τους και χρειάζονται την παρουσία κι άλλων. Το swinging, ως εναλλακτικός τρόπος διασκέδασης, γίνεται για να ομορφύνει περισσότερο τη ζωή ενός ζευγαριού και όχι να την καταστρέψει. Προσοχή, λοιπόν, στην εξάρτηση,  που μπορεί να αποφευχθεί εάν το swinging δεν γίνει αυτοσκοπός της ζωής τους.
                                                                             thessalonikicouple

Συμπληρώνουμε επίσης -αφορά τις γυναίκες- η εναλλαγή κολπικού/πρωκτικού και στοματικού σεξ χωρίς προφυλακτικό, έστω κι αν ο παίκτης είναι γνωστός στην ίδια. Οι κυρίες πρέπει να αποφεύγουν την κατάποση του σπέρματος - έχουν αναφερθεί αλλεργικές αντιδράσεις και σπανιότερα θάνατοι. Το ιδιο ισχύει και στην περίπτωση του snowballing (μεταφορά σπέρματος από το ένα στόμα σε άλλο μεταξύ γυναικών ή ανδρών).

Στις σεξουαλικές αναζητήσεις των ζευγαριών στο Cap d;Agde από την Αγγλία δυστυχώς αναφέρονται ακραία παραδείγματα αναζήτησης ηδονής μεταξύ αγνώστων στον «Κόλπο των Χοίρων» χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις.  Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες του ιστολόγιου μας προς τους αναγνώστες-ηδονιστές για ασφαλές και ευχάριστο παιχνίδι στην παραλία και όχι μόνο που έχουμε δημοσιεύσει κατά διαστήματα.

ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ - ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

                                                                                            nordicus55


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου