Αναγνώστες

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ GANGBANG: ΜΕΡΟΣ Η΄




ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ  GANGBANG ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ - ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ KAI MΕΘΥΣΜΕΝΩΝ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ - ΣΛΑΒΙΤΣΑ, ΜΙΚΙ ΚΑΙ ΤΑΝΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ  ΣΕΞΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ

Έχοντας υπόψη μου τις αστοχίες του πρώτου γύρου με τους μεθυσμένους που δεν ξεχώριζαν τους ανδρικούς από τους γυναικείους κώλους, με αποτέλεσμα να μείνει αγάμητη η Ροζάλια και να υποστώ εγώ τις συνέπειες, πήρα τη Σλάβιτσα και τη Τάνια σε μια γωνιά να συζητήσουμε την όσο πιο καλή διαρρύθμιση του χώρου.

Το ξέφωτο χωρούσε περίπου 30 άτομα, άντε 35. Γύρω υπήρχαν ψηλά και επικίνδυνα βράχια. Τα νερά στο «Κόκκινο Νησί» από την πλευρά του εστιατόριου είναι βαθιά. Συγκεντρώσαμε τα άδεια μπουκάλια σε μια σακούλα, ενώ παρακολουθούσαμε διακριτικά την κίνηση των θεατών. Είχε αρχίσει η κίνηση στα βράχια. Περίεργοι, αυνανιστές και ζευγάρια περίμεναν την έναρξη της παράστασης. Οι περισσότεροι ήταν πιωμένοι και μύριζαν από μακριά βότκα και άλλα οινοπνευματώδη ποτά. «Σλάβιτσα και Τάνια, κάτι να κάνουμε μην πέσει κανένας αυνανιστής στη θάλασσα και πνιγεί». Η Σλάβιτσα ήθελε θεατές. Την καταλαβαίνω. Δεν μπορούσε να γαμηθεί χωρίς κόσμο! Άλλο αυτό κι άλλο να κρέμονται σαν σταφύλια πάνω από το κεφάλι μας. Κρατούσα αγκαλιά τη Ροζάλια, γιατί, αν την άφηνα, θα άρχιζε τις βωμολοχίες σε διάφορες γλώσσες και τις προκλήσεις. Ευτυχώς είχε ηρεμήσει και ήταν απασχολημένη με το καυλί μου. Του μιλούσε και το χάιδευε! Είπε τη λέξη «
pina» (=μουνί)!

Η Τάνια ανεβαίνει στον αριστερό βράχο να ελέγξει το χώρο από ψηλά και την ακολουθούν τέσσερις αυνανιστές. Την ακούω να λέει «μην τον παίζετε ακόμα, δεν αρχίσαμε!» Οι Εστιάδες έψαχναν κατάλληλο μέρος για τις δεήσεις τους. Η Σλάβιτσα σημαίνει γενική κλήση παρόντων. Μετρήθηκαν καμιά 50 άτομα. Δέκα παραπάνω απ’ ότι ήμασταν στον πρώτο γύρο. «Παιδιά, επειδή θα παίξουμε μεταξύ μας, όποιος είναι πιωμένος ή δεν του σηκώνεται, αφορά και τις γυναίκες, να κάτσει στην άκρη και να βλέπει». Μερικοί αγρίεψαν και της είπαν «Μωρή, ξεσκισμένη, εμείς γαμάμε και δέρνουμε!». «Σας είδα πριν που μπλέξατε τους κώλους και στεναχωρήσατε το κορίτσι από εδώ». Η Βερόνικα έκανε καταμέτρηση των καυλιών! «Έχουμε 20 καυλιά και 30 μουνιά». «Δηλαδή 10 μουνιά θα μείνουν αγάμητα» ρώτησα αφελώς. «Πάρτα  εσύ!». «Δεν γίνεται, έχω τη Ροζάλια, τη Σλάβιτσα και την Τάνια». «Δεν γαμώ άλλες σήμερα, δεν θέλω να εξαντληθώ» «’Εχω ταξίδι 5 ωρών μέχρι τη Βουδαπέστη και μετά ολονύχτια πτήση για Αθήνα». «Και τι θα γίνει;» «Στείλε τα στο θεωρείο να παίξουν τα καυλίά των αυνανιστών». «Καλή ιδέα ακούγεται». Οι Εστιάδες, οι γνωστές σεμνοπαρθένες και σκυλογαμημένες απ’ όλες τι τρύπες, άρχισαν τις ψαλμωδίες. Η Σλάβιτσα τους λέει να απασχολήσουν τους αυνανιστές δείχνοντας τα μουνιά τους. Άλλο που δεν ήθελαν. Σήκωσαν τους χιτώνες και άρχισαν να δαχτυλώνονται. Ως δια μαγείας οι αυνανιστές κατευθύνθηκαν προς το μέρος τους. Στο βάθος του βράχου βλέπω ένα ζευγάρι. «Να έρθουμε και εμείς;». «Είναι γυναίκα σου;». «Όχι,  τη βρήκα μόνη, ρωτούσε που θα γίνει το gangbang και την έφερα εδώ». «Πόσο χρονών είναι;» Φαινόταν ανήλικη. Τελικά, μόλις είχε συμπληρώσει τα 18.

«Φουσκώστε τα στρώματα και καλύψτε τα με τα λευκά σεντόνια» διέταξε η Σλάβιτσα. «Πόσα στρώματα έχουμε;» «Μόνο δέκα και οι άλλοι που θα κάτσουν;». «Θα γαμούν όρθιοι!» «Δεν γίνεται, ρε παιδιά» Απλώσαμε πετσέτες στη σειρά. Ευτυχώς το ξέφωτο δεν είχε άγρια σημεία, ήταν επίπεδο. Η Ροζάλια με ρώτησε με ποιον θα πάει. Την καθησύχασα. «Μαζί μου, είσαι ευχαριστημένη;», με έγλειψε, άντε πάλι, σκύλος ήμουν, και έγειρε στον ώμο μου. Η Τάνια έδειχνε το μουνί της στους θεατές. Αυτοί ανταπόδιδαν με τα καυλιά τους. Ξαφνικά εμφανίζεται ο άνδρας της Άννας. Τρελάθηκα. «Τι θέλει αυτός  εδώ», αναρωτήθηκα. Έψαχνε τη Βαλεντίνα. Τον είδε η γυναίκα του και άρχισε τις βωμολοχίες: «αρχιμαλάκα, γαμιόλη, δεν ν
tρέπεσαι, έρχεσαι να γαμήσεις τη μικρή μπροστά μου!» «Εσύ τι κάνεις εδώ;»  Τα συμφωνήσαμε το πρωί. «Ποιος έμεινε στο καράβι;» «Ο βοηθός μου». Μύριζε σλιβοβίτσα. «Είσαι σίγουρος, Σλόμπο, ότι μπορείς να γαμήσεις;». Φωνάζω τη Βαλεντίνα. «Για κάντου προθέρμανση!».  «Εντάξει, του σηκώνεται», λέει η μικρή.

Η Άννα τα παίρνει στο κρανίο, αλλά τον γράφει κανονικά. «Εγώ έχω το ελευθέρας, θα γαμηθώ με όποιον θέλω και όπως θέλω!» «Ας έρθει να μού ζητήσει τα ρέστα!» Οι βραχόβιοι παρακάλεσαν να είναι μαζί: Μάργκιτ, Ίλονα, Γιάνος, Μίκλος ο άνδρας της Ίλονα, Βερόνικα και δυο άλλα ζευγάρια των οποίων τα ονόματα μού διαφεύγουν. Δηλαδή, αντί για σεξοπαιχνίδια θα έχουμε αγώνα βουνίσιων και βραχόβιων. Η Σλάβιτσα συγκεντρώνει τους βουνίσιους. Βγαίνουμε 20. Υπερτερούμε. «Αν θέλουμε, τους γαμάμε πατόκορφα». «Μη μάς γαμήσουν αυτοί». Μένουν 20 αδέσποτοι, 10 γυναίκες και 10 άνδρες.

Ελέγξαμε το δελτίο ταυτότητας της Σλάβιτσα ΙΙ (της 18άρας) μήπως είναι ανήλικη. Η μικρή με τα στητά βυζάκια και το άτριχο μουνάκι κανόνιζε ποια καυλιά θα τη γαμήσουν και από πού. Η Βαλεντίνα προσπαθούσε να σηκώσει το καυλί του Σλόμπο. Φωνάζω την Άννα. «Για κάθε ενδεχόμενο, έλα μαζί μας». Συμφωνεί. «Αν μου κάνει φασαρίες, δεν θα δει φράγκο!»

Οι αυνανιστές πήραν θέση στον εξώστη. Η Σλάβιτσα Ι χαμογελούσε. «Τι γελάς, αρχιερέα μου;». «Έχουμε κόσμο, πάω να κόψω εισιτήρια!». Η Σλάβι ανέβηκε στα βράχια, κάτι τους είπε και πήρε 5 Kuna από τον καθένα. «Βγάλαμε τα έξοδα της παράστασης!» Ένας ανυπόμονος ρώτησε τι ώρα αρχίζει η παράσταση. «Τώρα, σηκώνουμε την κουρτίνα», απάντησε η Παυλίνα.

Συγκεντρώνουμε τους πρωταγωνιστές και τους εξηγούμε ότι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, να ικανοποιήσουν την εξέδρα. Το gangbang χωρίζεται σε τρία μέρη: το πρώτο είναι παραλλαγή του τρένου, το δεύτερο χώσιμο χεριών στα μουνιά και ομαδικό χύσιμο των γυναικών, αντίστοιχο ομαδικό τσιμπούκι και εκσπερμάτιση και το τελευταίο ανθρώπινα σάντουιτς. «Προσέξτε μη γαμήσετε λάθος άνθρωπο!». «Μοιάζουν τα κωλαράκια!». «Τα καυλιά δεν τα βλέπετε, ναι τα βλέπουμε, μα οι τρύπες είναι ίδιες»! Τρελάθηκα. Πάλι μπλέξαμε με μαλάκες.

Η Σλάβιτσα Ι φέρνει προφυλακτικά και μοιράζει σε όλους τους άνδρες. «Για την προστασία σας και τη δική μας». Οι άνδρες να βάλουν καυλοδαχτυλίδι. «Οι γυναίκες να βάλουν κρέμα στις τρύπες τους».

Ακολουθεί η κλήρωση των ομάδων.  Η Μάργκιτ φέρνει τον κουβά. «Θα μαζέψω τα χύσια τους για το μουνοποτό μου!» Ελέγχονται τα νύχια των ανδρών αν είναι καθαρά και κοντοκομμένα, καθώς και τα  νύχια των γυναικών. «Βγάλτε τις αλυσίδες απ’ τη μέση σας, περιλαίμια και ό,τι άλλο φοράτε».


Αρχίζει η κλήρωση.

Ομάδα Α,  οι βραχόβιοι της «
Valalta»: Μάργκιτ, Βερόνικα, Γιάνος, Μίκλος, Ίλονα, Φράνιο, Φρανσίσκα, Μάρικα, Στέπαν, Ιβάνα και Βλάντιμιρ.


Ομάδα Β,  Σλάβιτσα Ι, Μίκι, Ροζάλια, Τάνια, Άννα, Γιόζιπα, Μάρκο, Άντε, Ντόρα και Μίρκο.


Ομάδα Γ,  Μαρία, Παυλίνα, Βαλεντίνα, Σλόμπο, Μίρκα, Σλάβιτσα ΙΙ (η 18χρονη), Πάβελ (ο φίλος της), Ζέλικα, Ίνες και Σουζάνα

Ομάδα Δ,  Ροβινιώτες, Κοκκινονησιώτες και ανέντακτοι. Τα ονόματα ποτέ δεν τα μάθαμε. Πλήρης ανωνυμία.

Φωνάζω τη Σλάβιτσα ΙΙ και τη ρωτάω «ξέρεις τι γίνεται εδώ;»  «Ναι,  ομαδικό γαμήσι!» «Έχεις ξαναπάρει μέρος;». «Όχι, αλλά είμαι ήδη ξεσκισμένη!» Έμεινα άφωνος. «Καλά, πρόσεχε, να φορούν προφυλακτικό». «Ναι, σίγουρα!» «Αυτοί είναι μαλάκες, μπερδεύουν τους κώλους!» «Πρόσεξε να μη βρεις κανένα καυλί στην παλάμη σου!» «Μην ανησυχείς,  θα το προωθήσω στην κατάλληλη τρύπα».

Η Σλάβιτσα Ι εξηγεί ότι απαγορεύεται η κατανάλωση οινοπνευματωδών μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού. «Όποιος πίνει, αποκλείεται!». Ήρθατε εδώ, οι άνδρες να πηδήξουν τις γυναίκες και οι γυναίκες να πηδηχτούν μαζί σας» «Συγκεντρωθείτε». «Έχουμε θεατές που πλήρωσαν εισιτήριο και περιμένουν θέαμα!» Χειροκροτήματα από τους αυνανιστές. «Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας». «Εκπροσωπείτε τους βουνίσιους ηδονιστές!»

«Βάλατε κρέμα στα μουνιά και τους κώλους σας;». «Σκύψτε να σας ελέγξω!» Είχε πάρει φόρα. Στέκεται στη Σλάβιτσα ΙΙ, «έβαλες εσύ;» «Τι να βάλω;», «δεν σου είπαν;» Ο δικός της ήταν απασχολημένος με έναν αυνανιστή. «Άνοιξε τα κωλομέρια σου!» παίρνει αλοιφή και της βάζει. «Το έχεις ξανακάνει από πίσω. «Όχι, μόνο από μπροστά». «Θέλεις να πάρεις μέρος;». «Δεν τον εμπιστεύομαι το συνοδό σου». Η Σλάβιτσα Ι ήθελε να γλείψει τη Σλάβιτσα ΙΙ, γι’ αυτό κάνει τελευταία στιγμή αλλαγή, παρακαλεί την Τάνια να πάει στην ομάδα της και παίρνουμε τη μικρή κοντά μας. Το μουνί της μύριζε γάλα. Ο άλλος βλέπει τη μουνάρα την Τάνια και ξερογλείφεται. Πολύ που τον στενοχώρησε η αποχώρηση της μικρής. Η Τανια βλέπει το καυλί του. «Ξέρεις να το χρησιμοποιείς ή απλώς το παίζεις!» «Εδώ δεν μαλακιζόμαστε, γαμάμε, γαμάμε, γαμάμε». «Δεν παίζουμε!» «Θα σε ξεζουμίσω μέχρι να πέσεις κάτω ξερός!». Όσοι καταλαβαίνουν Κροατικά ξεκαρδίζονται.

Η Σλάβιτσα ΙΙ ρωτάει την Άννα αν είναι γυναίκα μου. «Όχι, είναι γνωστός μου». Η Άννα την κοιτάζει με περιέργεια. «Πόσο χρονών είναι;», δήλωσε 18 και ελέγξαμε τη δελτίο ταυτότητας. «Είναι αγάμητη από τον κώλο». «Μα έχει τρίχες στο μουνί της». Φωνάζω τη Σουζάνα με το βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών. «Σε παρακαλώ ξύρισε τη μικρή». Η Σλάβιτσα ΙΙ είχε αφήσει μια λωρίδα τριχωτού. Η Σουζάνα την ξυρίζει και της βάζει κρέμα, εντολή των διοργανωτών. «Είμαι έτοιμη, μού λέει, «βάλε το χέρι σου πάνω του». «Ήταν πράγματι λείο και τρυφερό!». «Με γυναίκα έχεις πάει;» Όπως βλέπεις, είμαστε 4 άνδρες και 6 γυναίκες. Ο Άντε λοξοκοιτάζει τη μικρή. Είδε νεανικό μουνί και το ορέγεται. «Κάτω τα χέρια σας», δίνω οδηγίες στη Ροζάλια να την ετοιμάσει. Παίρνει τη μικρή, τη βάζει στο βράχο και αρχίζει το πασπάτεμα. Η μικρή περιέργως ανταποκρίνεται θετικά. Η Ροζάλια μου κάνει νόημα, είναι πραγματικά γαμημένη από μπροστά. Η Σλάβιτσα ΙΙ χύνει στο πρόσωπο της Ροζάλια. «Πήγαινε πίσω και μπες στη σειρά».

Οι θεατές διαμαρτύρονται, με το δίκιο τους, «δώσαμε 5 kuna. Αρχίστε το γαμήσι!» Η Σλάβιτσα Ι ανεβαίνει το βράχο και εξηγεί στους αυνανιστές τι θα δουν.  «Όχι φωτογραφίες, βίντεο και κινητά». «Αν δω κανέναν να τραβάει, θα έχει να κάνει με μένα». Είναι ικανοί να τραβήξουν και να πουλήσουν σε πορνοπεριοδικά και να βρεθούμε πρωτοσέλιδα.

Παρατάσσονται οι άνδρες από τη μια πλευρά και οι γυναίκες από την άλλη. Χαιρετιόμαστε, φιλιόμαστε, βάζουμε τα χέρια μας αντίστοιχα στα γεννητικά όργανα του άλλου, υποκλινόμαστε και αποσυρόμαστε για την πρώτη πράξη. Σχηματίζεται το τρενάκι-gangbang. «Σλάβιτσα Ι, δεν έχω καλή ορατότητα». «Δεν χρειάζεσαι, σού έφερα φρέσκο μουνάκι, που στάζει γάλα!» Ζήλευε την Τάνια και την ξεφορτώθηκε με εύσχημο τρόπο. Βάζει η πονηρή τη μικρή πρώτη στη σειρά να την πασπατεύω κι αυτή έρχεται από πίσω μου να μού βάλει δάχτυλο. Ξεχάσαμε τη Ροζάλια. «Μίκι, σε θέλω κοντά μου!» Αλλάζουμε θέση. πρώτη η Ροζάλια, μετά εγώ, τρίτη η μικρή και μετά η Σλαβιτσα Ι. Ακολουθούν οι υπόλοιποι. Ξεκινάει το τρενάκι με χορό, τραγούδι και πήδημα. Οι θεατές χειροκροτούν. Η πρώτη ομάδα των βραχόβιων έχει φθάσει στο τέλος του ξέφωτου, όταν ακούγεται μια φωνή. «Παλιομαλάκα, δεν είπα όχι κάμερες και κινητά».  «Θα σε γαμήσω πατόκορφα!». Φεύγει η Σλάβιτσα Ι και πηγαίνει σε έναν τύπο στην άκρη του βράχου που φορούσε παντελόνι. «Βγάλτο ρε μαλάκα, να δω το καυλί σου!». Αυτός ήταν τύφλα στο μεθύσι. «Ξέρω τι θα τού κάνω». Τον ξεβρακώνει μπροστά στους άλλους, ο τύπος τα χρειάστηκε και απομακρύνθηκε αμέσως. «Είμαστε ηδονιστές, επιδειξίες, αλλά όχι πορνοστάρ!»

Η Ροζάλια μού κρατάει το καυλί σφιχτά, δεν μπορώ να κινηθώ. «Βάλτον μέσα μου, μού ψιθυρίζει» «Και πως θα κινούμαστε;» «Δεν βλέπεις τους άλλους, όλοι τον έχουν χώσει σε κάποια τρύπα!»  Οι ασυνόδευτες γυναίκες είχαν βάλει δάχτυλα στον κώλο της προπορευόμενης.

Τραγουδούσαν
τον ύμνο των βουνίσιων «fuck me babe, fuck me right now», προσθέτω «take me from behind». «Σλάβιτσα Ι, είσαι καλά;» «Ναι, βάζω χέρι στη μικρή που βογγάει από την ηδονή». «Τι αγριόμουνο είναι, θα την βάλω στις Εστιάδες». Η Σλάβιτσα ΙΙ λέει το ρήμα «fuck» (Ι fuck you, you fuck me, we fuck you, they fuck me!)

Στην προτελευταία σειρά ακούγεται η φωνή της Τάνια. Η επιλογή της δεν πάει καλά. Πάλι έμπλεξαν τις τρύπες. Κουνάει τον κώλο της, αλλά ο τύπος μάλλον είναι πιωμένος, βάζει το καυλί του στη μασχάλη της. Τρελάθηκε. Το κοινό γελάει. Δεν μπορεί να ξεχωρίσει κώλο, από μασχάλη. το κατεβάζει, αλλά αυτός τον βάζει στην παλάμη της. «Σλαβιτσα Ι» φωνάζει «θα σε γαμήσω, με έβαλες σε σειρά καθυστερημένων, ήθελες να γλείψεις το μικρό μουνάκι και με έστειλες σε αρχιμαλάκες. Θα σας γαμήσω όλους με τον τρόπο μου!». «Μίκι, μού την έφερες». «Δεν φταίω εγώ, η αρχιέρεια αποφάσισε για τη σύνθεση». Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. «Θα βάλω μπουκάλι στον κώλο του μαλάκα». Γυρνάω, όσο βέβαια μπορούσα, αφού το είχα βάλει στον κώλο της Ροζάλια. Ήταν στενοχωρημένη. Την φωνάζω πίσω, η Τάνια τους παρατάει και  έρχεται στην ομάδα μας. Η Σλάβιτσα Ι κατσουφιάζει. αλλά δέχεται τελικά. «Τουλάχιστο εδώ ξέρουν να ξεχωρίζουν κώλους από μασχάλες και παλάμες»  Για να τιμωρήσει τη Σλάβιτσα Ι της βάζει δύο δάκτυλα στην κωλοτρυπίδα της. Η αρχιέρεια της ακολασίας αφήνει έναν αναστεναγμό και συνεχίζει το κούνημα. «Θυμίσου, τσούλα, να σε ξεσκίσω με τον πλαστικό πούτσο, όταν τελειώσουμε!»

Οι θεατές έχουν βγάλει τα καυλιά τους και αυνανίζονται. «Ζωντανό ακροατήριο και ένθερμο», συμπληρώνει η Ροζάλια. «Πρώτη φορά βλέπω τόσα καυλιά σε παράταξη». Το καλό για το νησί είναι ότι ήμασταν εντελώς απομονωμένοι από τον κορμό των γυμνών κολυμβητών αρκετά μακριά από το εστιατόριο, οπότε, αν υπήρχαν διαμαρτυρίες, θα τις ακούγαμε. Η διεύθυνση του εστιατορίου παρατήρησε κατακόρυφη αύξηση πώλησης ποτών. Βέβαια πληροφορήθηκαν την αιτία, αλλά δεν ασχολήθηκαν. Έτριβαν τα χέρια τους. «Άστους να γαμιούνται, λεφτά βγάζουμε!» Σωστή επιχειρηματική αντίληψη. Γύμνια, ήλιος, κολασμένες γυναίκες = γαμήσι. «Εμείς δουλεύουμε, αν είχαμε ρεπό θα πηγαίναμε εκεί!»

Η Βαλεντίνα μπροστά από το Σλόμπο διαμαρτύρεται. «Ρε Σλόμπο, συνέχεια σου πέφτει, δεν μπορώ να σου κάνω πίπα, πρέπει να μου τον βάλεις στον κώλο». «Δεν το βλέπω!» «Αφού είσαι τύφλα στο μεθύσι». Η Άννα πιο κάτω ξεκαρδιζόταν «ο παλιογαμημένος,  δεν μπορεί να γαμήσει τη μικρή,  θα τον έπαιζε όλη την ώρα στο πιλοτήριο!» Η ίδια είναι ευχαριστημένη γιατί ο Μάρκο  τον έχει χώσει στον κώλο της. Το πρόσωπό της λάμπει από χαρά. «Μίκι, λατρεύω το τρενάκι της ακολασίας!» Συμπληρώνω, «το τρενάκι των γαμημένων ηδονιστών».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου