Αναγνώστες

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΤΟ «HEDONISM FORUM»


Από τις αρχές Σεπτεμβρίου εγκαινιάζουμε νέα υποκατηγορία στο «Hedonism Forum» του ιστότοπου «Ερωτικός Ηδονισμός: νέες τάσεις στον 21ο αιώνα» με θέμα την ανταλλαγή συντρόφων μεταξύ ενήλικων και συναινούντων ατόμων.


Συμβάλλοντας έτσι στη γνωριμία ηδονιστών (swingers) που επιθυμούν να δημοσιεύσουν μικρή αγγελία, διαθέτουμε δωρεάν χώρο για άμεση επικοινωνία. Ο ιστότοπος θα έχει μεταφερθεί στη δική του μόνιμη διεύθυνση www.erohed.org μέχρι τότε και διαβεβαιώνουμε τους φίλους μας ότι χειριζόμαστε το θέμα με διακριτικότητα.

Η ομάδα διαχείρισης θα αποφασίσει σύντομα για το ακριβές περιεχόμενο των μικρών αγγελιών, στις οποίες, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν θα αναφέρονται προσωπικά στοιχεία, αλλά μόνο κωδικοί που θα αντιστοιχούν σε συγκεκριμένη χώρα, οπωσδήποτε ηλικιακή ομάδα (18-24, 25-34, 35-44, 45-54 και 55-64), κ.ο.κ.

Με την ευκαιρία αυτή ενημερώνουμε τους αναγνώστες, ότι, λόγω περιορισμένου ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου, οι αφίξεις βιβλίων, περιοδικών και ταινιών αναρτώνται μόνο στο ιστολογιο της «Βιβλιοθήκης Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» [http://speciallibrary-angmimik.blogspot.gr]. ‘Εχουμε, όπως πάντα, επιλέξει νέους και παλαιούς αγγλόφωνους τίτλους που καλύπτουν ευρύ φάσμα των περισσότερων θεματικών ενοτήτων του «
Hedonism Forum».

Καλό καλοκαίρι σε όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου