Αναγνώστες

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ



Το δωμάτιο οργάνων στο «Club Paradise»

Σήμερα το πρωί είχαμε μακρά συνομιλία μέσω skype με τη συντονίστρια του ιστότοπου «Ερωτικός Ηδονισμός: νέες τάσεις στον 21ο αιώνα» Cassandra Hollander και έναν γνώστη των οικιακών συγκεντρώσεων γυμνοκρατών-ηδονιστών.

Συζητήσαμε θέματα επικαιρότητας και πληροφορηθήκαμε ότι ο αριθμός των γυμνοκρατών-ηδονιστών που συχνάζει σε λέσχες της Βουδαπέστης μειώνεται δραματικά εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Το δικαίωμα εισόδου των 43.00€ κατ΄άτομο ή ζευγάρι – δεν διευκρινίζεται-  θεωρείται απαγορευτικό για τα δεδομένα της χειμαζόμενης ουγγρικής κοινωνίας.

Έτσι εμφανίστηκε το φαινόμενο των μικρών συγκεντρώσεων σε ιδιωτικούς ιδιόκτητους ή νοικιαζόμενους χώρους. Ιδιοκτήτες μεγάλων και ευρύχωρων διαμερισμάτων προσκαλούν - προφανώς με επιλογή - ζευγάρια για ομαδική διασκέδαση στο χώρο τους. Ο τρόπος πρόσκλησης παραμένει μυστικός, αλλά φαίνεται ότι τα ζευγάρια δεν πληρώνουν αντίτιμο, αλλά συνεισφέρουν σε είδος. 20-30 ζευγάρια συναντιούνται σε μυστικές τοποθεσίες.

Ως ιδέα ξεκίνησε στη δεκαετία του 60 στην Αμερική, όταν ζευγάρια συναντιόντουσαν σε επαύλεις εκτός κέντρου. Τότε, βέβαια, δεν υπήρχαν οι οργανωμένες λέσχες και οι ηδονιστές επικοινωνούσαν με μικρές αγγελίες σε συγκεκριμένα περιοδικά (βλέπε «Kindred Spirits»).
Mε αυτόν τον τρόπο προστατεύονταν κυρίως οι γυναίκες που επιζητούσαν διακριτικότητα.

Εκφράσαμε την επιθυμία μας για στενή συνεργασία με την ομάδα οικοηδονιστών, αλλά και τη στήριξη πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσής τους στο «C
lub Paradise». Μέρος των εξόδων θα καλυφθεί από τον angmimik  - η ημερομηνία μπορεί να συμπέσει με την κοπή της πίτας μας στις 18 Ιανουαρίου 2014 ή με την παρουσίαση των περιοδικών ανταλλαγής συντρόφων στις 14 Δεκεμβρίου 2013.


Η Cassandra συμφώνησε να έρθει σε επαφή με τη διαχειρίστρια του «Club Paradise» Α
nnamária Sziksay, η οποία με επιτυχία εξέδωσε το πρώτο ουγγρικό περιοδικό swingers, να συμφωνήσει στην τιμή και να επιτρέψει την ηλεκτρονική πρόσβαση στους εσωτερικούς χώρους, όπου η φωτογράφιση απαγορεύεται ρητά. Ο τρόπος προβολής της εκδήλωσης μέσω skype ή με σύντομο βίντεο που θα προβληθεί την επόμενη ημέρα εξετάζεται.

Οι Ούγγροι ηδονιστές δείχνουν το δρόμο. Εμείς υιοθετούμε τον οικιακό τρόπο ομαδικής διασκέδασης, τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχουν κατάλληλοι χώροι να φιλοξενήσουν τη μικρή αλλά δραστήρια κοινότητα των Ελλήνων γυμνοκρατών-ηδονιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου