Αναγνώστες

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 130615

Relax whilst she does all the work!

«ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ: ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ»
Είχαμε προγραμματίσει να μεταφέρουμε τον ιστότοπο, που φιλοξενείται προσωρινά στη διεύθυνση http://www.koinotites.gr/goswinging, στη νέα, μόνιμη διεύθυνση την οποία έχουμε κατοχυρώσει από το Μάρτιο:  http://www.erohed.org μέσα στον Ιούνιο. Ο διαχειριστής ήδη ξεκίνησε τη μεταφορά που θα ολοληρωθεί μέχρι την Τετάρτη, 19 Ιουνίου.

Το «Hedonism Forum» έχει 131 (62+69) μέλη και δέχεται καθημερινά ικανοποιητικό αριθμό επισκεπτών και ανώνυμων χρηστών. Επιθυμία της ομάδας διαχείρισης είναι η  ενεργή συμμετοχή των μελών στην κοινότητα με την υποβολή σχολίων, παρατηρήσεων και αναρτήσεων.

To forum καλύπτει θεματικά την ανταλλαγή συντρόφων (swinging), παρέχει όμως βήμα προβληματισμού και ελεύθερης διακίνησης ιδεών και σε άλλες σεξουαλικές μειονότητες, όπως προφανώς έχουν διαπιστώσει οι φίλοι αναγνώστες.

Λειτουργεί από τις 16 Φεβρουαρίου 2013 σε αντικατάσταση του ιστολογίου «Γυμνοκρατία-Ηδονισμός» που καταργήθηκε από την
Google στις 10 Φεβρουαρίου ύστερα από σύντομη λειτουργία (16 Σεπτεμβρίου 2012 – 10 Φεβρουαρίου 2013) με μεγάλη επισκεψιμότητα.

«ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ»
Η Βιβλιοθήκη εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα και παλαιά έντυπα, αγγλόφωνα στην πλειονότητά τους, μεταχειρισμένα και αποχαρακτηρισμένα από δημόσιες και ιδιωτικές βιβλιοθήκες αλλά σε καλή κατάσταση. Ως βασικός προμηθευτής για το 2013 έχει επιλεγεί ο διαδικτυακός όμιλος «
Alibris» για τον οποίο θα αναφερθούμε εκτενώς στον προσωρινό απολογισμό της 30 Ιουνίου. Είμαστε ευχαριστημένοι από την παροχή υπηρεσιών του ομίλου για τα αγγλόφωνα βιβλία και ταινίες. Οι εισαγωγές εντύπων αναρτώνατισ το επίσημο ιστολόγιο της Βιβλιοθήκης Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού [http://speciallibrary-angmimik.blogspot.gr]

Δίνουμε έμφαση στη «χρυσή περίοδο» του αμερικανικού swinging (1964-1975). Έχουμε επιλέξει αντιπροσωπευτικούς τίτλους βιβλίων, περιοδικών και ταινιών, Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται επίσης από την υπό μελέτη περίοδο.

Με την ολοκλήρωση των παραγγελιών για το ενδεκάμηνο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου, προγραμματίζεται εκδήλωση το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00, στη «Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» (πρώτος όροφος, Φιλομήλας 6, Εκάλη), με ταυτόχρονη προβολή της αμερικανικής ταινίας παραγωγής 1972 «
The All American Girl» με την Peggy Church. Η παρουσίαση θα βιντεοσκοπηθεί για όσους δεν μπορέσουν να παραστούν.

ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΥΓΓΡΟΥΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ
Βρισκόμαστε σε τακτική επαφή με τους Ούγγρους ηδονιστές, τους οποίους συντονίζει η φίλη και συνεργάτιδά μας, Cas
sandra Hollander, που μας ενημερώνει για τη δράση των λεσχών ηδονιστών στη Βουδαπέστη. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του ιστολογίου «ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ», οι γυναίκες έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ειδικές τιμές για τα μέλη του Hedonism forum.

Η πρόσφατα ανακαινισμένη λέσχη ηδονιστών «
Swinger Dreamland» διοργανώνει τρεις φορές την εβδομάδα εκδηλώσεις στο χώρο της, παρέχοντας έκπτωση στα ζευγάρια.  Η τιμή εισόδου έχει καθοριστεί στα €50.00 το ζευγάρι, όμως, οι ασυνόδευτες γυναίκες δεν καταβάλουν δικαίωμα εισόδου. Με αυτόν τον τρόπο, πολλές γυναίκες κάθε ηλικίας επισκέπτονται τη λέσχη και συμμετέχουν στα ομαδικά παιχνίδια.

Συνεργαζόμαστε επίσης και με τη λέσχη ηδονιστών «
Club Paradise» στο προάστιο Budaőrs της Βουδαπέστης, τις εγκαταστάσεις της οποίας χρησιμοποιούν οι γυμνοκράτες της πόλης (μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα, ατμόλουτρο, γυμναστήριο).

Αναμένουμε φωτογραφικό υλικό και τιμοκατάλογο παρεχόμενων υπηρεσιών. Διευθύνεται από την
Annamária Szikszay, εκδότρια του πρώτου περιοδικού για swingers στην Ουγγαρία.


HΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ»
Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 6-9μμ, κατόπιν προσυμφωνημένης συνάντησης. Η συλλογή βρίσκεται στον πρώτο όροφο της οικίας του ιδρυτή και διευθυντή της στην Εκάλη Αττικής. Δεν επιτρέπεται η απομάκρυνση του υλικού από το χώρο της Βιβλιοθήκης, αλλά είναι δυνατή η παραγγελία φωτοαντιγράφων από τους ενδιαφερόμενους.

ENΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΕΣ-ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Η δημοσίευση δωρεάν μικρών αγγελιών γνωριμιών για τους ενδιαφερόμενους είναι το πρώτο βήμα. Προς το παρόν συγκεκριμένος κλειστός χώρος δεν διατίθεται στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, συναντήσεις γνωριμίας μπορεί να γίνουν στη
«Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού», εφόσον υπάρξει ανάλογη συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου