Αναγνώστες

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ANAΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ «ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ»

This looks like fun! I just hope the guy on the right hits the right target!


Ο ιστότοπος «Ερωτικός Ηδονισμός: νέες τάσεις στον 21ο αιώνα» [erohed.org] σύντομα θα αναβαθμισθεί μόλις εξασφαλισθεί ικανός αποθηκευτικός χώρος, με ταυτόχρονη ενσωμάτωση των ιστολογίων http://speciallibrary-angmimik.blogspot.gr (Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού) και http://goswinging.blogspot.gr (Ανταλλαγή συντρόφων στον 21ο αιώνα)

Η αναβάθμιση καλύπτει τόσο τη συνολική εμφάνιση των επιμέρους ιστοσελίδων όσο και τη διεύρυνση των θεμάτων στο «hedon
ism forum». Νέες υποκατηγορίες θεμάτων θα προστεθούν, ώστε τα μέλη και οι φίλοι αναγνώστες να διευκολύνονται στην αναζήτησή τους.

Μεταξύ άλλων το «
Sandstone Foundation» (1969-1976), το «Platos  Retreat» (1977-1985) και άλλα κέντρα swingers θα αποκτήσουν το δικό τους χώρο.

Παράλληλα, δημιουργείται το «
SwingersHall of Fame». Περίοπτη θέση έχουν οι: John Williamson (1932-2013), Barbara Cramer Williamson (1939-), Larry Levenson (1936-1999) και Robert McGinley (1933-).

Η αρχική ιστοσελίδα επανασχεδιάζεται με την ανάρτηση φωτογραφικού υλικού της δεκαετίας του ’30 και εξώφυλλα  περιοδικών swingers της δεκαετίας του ’70.

Επιθυμία της ομάδας διαχείρισης είναι ο «Ερωτικός Ηδονισμός: νέες τάσεις στον 21ο αιώνα» να καθιερωθεί ως ενημερωτικός και ψυχαγωγικός ιστότοπος στο χώρο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου