Αναγνώστες

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

EΞΕΛΙΞΕΙΣ 130621

She clearly didn’t have enough at breakfast!

Σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013 και ώρα 12.10, κατόπιν επιθυμίας του διαχειριστή των δυο ιστότοπων Έρικ Κ.,  έγινε η συνάντησή του με τον angmimik στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Φιλομήλας 6, στην Εκάλη Αττικής. Το τρίτο μέλος της ομάδας διαχείρισης, Cassandra H., διαμένει μόνιμα στη Βουδαπέστη και ενημερώνεται μέσω skype από τον angmimik. Tα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν πέντε, με κυρίαρχο τη διαδικτυακή παρουσία της «ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑΣ» και του «ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ».


Ο Έρικ Κ. τήρησε πρακτικά που θα αναρτηθούν αργότερα στον ιστότοπο erohed.org

Με γνώμονα, λοιπόν,  την ενημέρωση των μελών και των φίλων αναγνωστών συνοψίζουμε ορισμένα από τα θέματα που συζητήθηκαν:
1. Η έλλειψη επαρκών κονδυλίων για την αγορά αποθηκευτικού χώρου και βελτίωση της εμφάνισης των δυο ιστότοπων αποτελεί τροχοπέδη για τη διαδικτυακή προώθησή τους. Οι ιστότοποι λειτουργούν κανονικά, αλλά χρειάζονται αναβάθμιση, ιδιαίτερα ο «ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ» που έχει μεγάλη απήχηση τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό.

2. Θα προστεθεί μια υποκατηγορία στο «hedonism forum» για τις αγγελίες / επαφές των μελών. Για τα ήδη καταχωρισμένα μέλη (132) η δημοσίευση είναι δωρεάν.

3. Ο «ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ» απευθύνεται στους γυμνοκράτες-ηδονιστές κατ’ αρχάς, αλλά φιλοξενεί επίσης αναρτήσεις ειδικού ενδιαφέροντος για άλλες σεξουαλικές μειονότητες.

4. Η αρχική ιστοσελίδα θα επανασχεδιασθεί με την προσθήκη δυσεύρετου φωτογραφικού υλικού που βρίσκεται στον προμηθευτή μας στην Αμερική, ενώ θα προβάλλεται και ερασιτεχνικό βίντεο με swingers.

5. Η ομάδα διαχείρισης του «ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ» θα διευρυνθεί με τη συμμετοχή εκπροσώπων νεώτερων ηλικιακών ομάδων από την περιφέρεια που εχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα.

6. Η παρουσίαση βιβλίων, περιοδικών και ταινιών θα γίνεται μόνο από το επίσημο ιστολόγιο της «Βιβλιοθήκης Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» http://speciallibrary-angmimi.blogspot.gr

7. Tα δυο ιστολόγια του angmimik που αναφέρονται στην ανταλλαγή συντρόφων θα ενσωματωθούν στον «ΕΡΩΤΙΚΟ ΗΔΟΝΙΣΜΟ» το αμέσως προσεχές διάστημα, ώστε οι φίλοι αναγνώστες να εντοπίζουν το κατάλληλο υλικό εύκολα.

8. O πρώτος κατάλογος περιεχομένων της «Βιβλιοθήκης Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» σε μορφή pdf θα αναρτηθεί στον «ΕΡΩΤΙΚΟ ΗΔΟΝΙΣΜΟ» στις 31 Δεκεμβρίου 2013.

9. Η απευθείας σύνδεση του «Club Paradise» της Βουδαπέστης με τη «Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» μέσω skype για την ανταλλαγή ευχών και πληροφοριών κατά την εκδήλωση της 18 Ιανουαρίου 2014 ή της 14 Δεκεμβρίου 2013 (παρουσίαση εντύπων swingers περιόδου 1965-1974).

10. Ο angmimik θα επικοινωνήσει με τη σύζυγο του εκλιπόντος «Μεσσία του σεξ» John Williamson, Barbara Cramer Williamson, η οπoία, ως γνωστό, ετοιμάζει βιβλίο με τις αναμνήσεις του από το «Sandstone Retreat», ενώ θα προσπαθήσει να εντοπίσει αντίγραφο του δυσεύρετου ντοκιμαντέρ «Sandstone» πού γύρισε το 1975 ο Jonathan Dana με τη σύζυγό του Bunny. (A Daring Experience in Open Sexuality).

Μεταξύ των υπολοίπων τεσσάρων θεμάτων που συζητήθηκαν το σημαντικότερο ήταν η αποτίμηση της επίσκεψης του Έρικ Κ. στο Ισραήλ το Μάιο. Ο διαχειριστής διάβασε τμήμα της αναφοράς του για τις επαφές τους με την πρόεδρο του επίσημου συλλόγου γυμνιστών, την μετάβασή του στην αναγνωρισμένη παραλία γυμνιστών στο βόρειο τμήμα της Νεκράς Θάλασσας, τη συμμετοχή του σε εκδήλωση του συλλόγου σε κλειστό κέντρο με ατμόλουτρο και πισίνα και την επίσκεψή του σε ανεπίσημη ακτή γυμνιστών στη Μεσόγειο. Η αναφορά του θα δημοσιευθεί σύντομα στο ιστολόγιο http://gimnokratiahellas.blogspot.gr

Όπως τόνισε η πρόεδρος του τοπικού συλλόγου – υφίσταται από το 2000 - υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για συνεργασία σε όλους τους τομείς με τη «ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ», με επίσκεψη ομάδας γυμνιστών στη Ρόδο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Kατά την παραμονή του είχε τηλεφωνική συνομιλία με εκπροσώπους της πολυπληθούς κοινότητας swingers.

Τα θέματα που αφορούν τον υπό σύσταση Σύλλογο Γυμνιστών-Φυσιολατρών «ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ» θα τεθούν υπόψη των μελών στην εκδήλωση της 18 Ιανουαρίου 2014 για την εκ των υστέρων έγκριση των χειρισμών από την προσωρινή διοικούσα επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου