Αναγνώστες

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ Γεωργιος Αυγερης ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 24/7/17 ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2+2 CLUB ΣΤΟ FACEBOOK

Το μαγαζί είναι κορυφαίο στο είδος από πλευράς χώρου, καθαρά ποτά. Η απογοήτευση είναι από την πλευρά του κόσμου, ευθύνη που τη χρεώνω και στον ιδιοκτήτη. Ανεκδιήγητο ντύσιμο από πολλούς και πολλές. Άτομα με βερμούδες και παντόφλες απεριποίητους λες και πάνε για καφέ στα Everest. Κυρίες παρακμιακές και με ντύσιμο λαϊκής (όχι όλες ευτυχώς).Τύποι περίεργοι που πάνε μόνο για μάτι και κάθονται από πάνω σου σαν να βλέπουν σινεμά δίχως να κάνουν τίποτα. Υπερήλικες κύριοι και ατημέλητες κυριες που δεν θα γύριζε ουτε ο πλέον αγάμητος να τους κοιτάξει εξω.

Δυστυχώς για το μαγαζί και τον ιδιοκτήτη θα πρέπει να κανει κανει για όλα αυτά τα ζητήματα, αν θέλει να κρατήσει έναν χώρο σε υψηλά στάνταρς εφάμιλλα του εξωτερικού. Μερικές ιδέες θα ήταν αυστηρότατο face control στο θέμα της εμφάνισης.

Για τις κυρίες απαγόρευση οποιουδήποτε είδους παντελόνι και επιβολή sexy dress code (σε swinging club πας κυρία μου). Οι κύριοι δε απαγόρευση βερμούδας, σαγιονάρας και στυλάκι παραλίας γενικά. Περιποιημένοι, καθαροί, με όμορφα ρούχα. (Κύριοι, αν είναι να σας τρώμε στη μάπα βγαίνοντας σε τέτοια μαγαζιά σα γύφτοι πάτε αλλού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου