Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑΣ, 23/9 – 5/12/17 – ΜΕΡΟΣ Β΄


Μεταφέραμε τις δραστηριότητές μας από το «Hotel Carol» στο «C4C», μια συνετή, όπως αποδείχτηκε, επιλογή, με μοναδική επιβάρυνση για τα μέλη την ελάχιστη κατανάλωση ποτού.
Η αρχική συνάντηση γνωριμίας έγινε το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης 23.15 λόγω καθυστερημένης προσέλευσης ζευγαριών. Ακολούθησαν τέσσερις συναντήσεις ακόμη, πάντα Σάββατο, οι οποίες μετονομάστηκαν σε «MEET AND GREET». Για τους φίλους των στατιστικών στοιχείων παρατίθεται αναλυτικός πίνακας στο τέλος της ανάρτησης.

Στην ίδια περίοδο έπρεπε να αντιμετωπίσουμε σωρεία παράλογων απαιτήσεων μελών του τύπου «εμείς δεν μπορούμε με προφυλακτικό» ή «αναζητούμε sex with strangers» οι οποίες είναι διαμετρικά αντίθετες με τη φιλοσοφία της ομάδας, αφού προέχει η ασφαλής συνεύρεση. Η ομάδα δεν είναι γραφείο εύρεσης περιστασιακών συντρόφων για την κάλυψη προσωρινών αναγκών.
Με αδυναμία πρόσβασης στα ΜΜΕ λόγω ρητής απαγόρευσης προβολής των θέσεών μας με άνωθεν εντολή, το facebook παραμένει το μέσο επαφής μας με υποψήφια μέλη.

Παράλληλα, δεχθήκαμε κρούσεις από συνεργάτες της Αννίτας Πάνια για παρουσία μας στην εκπομπή της
«annita.gr», πράγμα που επίσης αντίκειται στη φιλοσοφία των διαπροσωπικών swingers. Συμμετέχουμε μόνο σε μαγνησκοπημένες συνεντεύξεις στον χώρο της «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού» (ΑΝΤ1 2014, ΑΝΤ1 2015 και ΣΚΑΪ 2015).

Οι διαπροσωπικοί swingers που στο παρελθόν πρωτοστάτησαν στη σύναψη ομαδικού γάμου, η κορυφαία στιγμή του swinging, αποδέχονται τη μοναδική αυτή έκφραση σεξουαλικού πλουραλισμού  απόλυτα συμβατό με τον συνολικό τρόπο της ζωής τους και όχι αυτοσκοπό. Μέσω της μακρόχρονης φιλίας και των υγιών διαπροσωπικών σχέσεων το ερωτικό παιχνίδι αποκτά διαφορετική διάσταση. Και το σημαντικότερο, ακριβώς επειδή υπάρχει η σεξουαλική χημεία, η τρυφερότητα και η συντροφικότητα μεταξύ των ζευγαριών, το swinging δεν περιορίζεται απλά στην είσοδο του πέους στον κόλπο, όπως συμβαίνει στην «ξερή» ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, αλλά είναι συνδυασμός σαρκικής και εγκεφαλικής ικανοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου