Αναγνώστες

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, 23/9 - 5/12/17 - ΜΕΡΟΣ Α΄


Επιχειρούμε έναν σύντομο απολογισμό πεπραγμένων της μυστικής ομάδας «Ερωτική Γεωμετρία 2» στο facebook, με σκοπό την ενημέρωση των παλαιών και νέων μελών.
Όταν στις 23/9/17 αποφάσισα να δημιουργήσω τη δεύτερη μυστική ομάδα για συνειδητοποιημένα ζευγάρια, δεν πίστευα ότι θα είχα άμεσα αποτελέσματα. Η έκκλησή μου στα μέλη της πρώτης ομώνυμης ομάδας δεν είχε απήχηση: μόνο τρία ζευγάρια ακολούθησαν. Οι θέσεις τις οποίες εξέφραζα ήταν πολύ προχωρημένες και δυσκολοχώνευτες για τον μέσο Έλληνα swinger που είχε εξισώσει το swinging με την περιστασιακή συνεύρεση.

Στην πορεία, ζευγάρια κυρίως από την περιφέρεια, παρερμήνευσαν σκόπιμα ή μη τις θέσεις και επιχείρησαν να περάσουν δικές τους, με αποτέλεσμα να υποχρεωθούμε να διαγράψουμε αρκετά.


Η μυστική ομάδα διαπροσωπικών swingers «Ερωτική Γεωμετρία 2» στο facebook προάγει τη διαφορετική προσέγγιση στο καλύτερο ερωτικό παιχνίδι στον κόσμο με θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση. Στην ομάδα αυτή το swinging είναι το μέσο και όχι ο αυτοσκοπός για την επίτευξη ουσιαστικής ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων με σεβασμό στη διαφορετικότητα του συμπαίκτη.
Στις 72 ημέρες που μεσολάβησαν από τη δημιουργία της ομάδας είχαμε καλές και κακές στιγμές, δεχθήκαμε χυδαίες λεκτικές επιθέσεις από «αχυράνθρωπους», όμως σταθήκαμε όρθιοι και αλώβητοι, γιατί οι θέσεις μας είναι στερεές. Αυτοί που θα μας αντιμετωπίσουν πρέπει να έχουν εποιχειρήματα και το θάρρος να βγουν στην επιφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου