Αναγνώστες

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ENHΜΕΡΩΣΗ 201802141


Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επαναλειτουργία του ιστότοπου «Έλληνες Swingers» με τη νέα ονομασία «Interpersonal Swingers».
Υπενθυμίζουμε, ότι οι εγγραφές νέων μελών υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο από τα ζευγάρια-συντονιστες που έχουν επωμιστεί τη διαδικασία αυτή.

Η διαδικασία είναι η εξής: το προς ένταξη ζευγάρι συμπληρώνει τα υποχρεωτικά πεδία της αίτησης εγγραφής και ενημερώνει με ιδιωτικό μήνυμα τον γενικό συντονιστή για το όνομα χρήστη που διαθέτει στο facebook.

Μετά την αποδοχή της αίτησης και επιβεβαίωση από το σύστημα διαχείρισης των πεδίων που δηλώθηκαν, το νέο μέλος εγγράφεται στην τάξη των δοκίμων, με ανώτατο όριο παραμονής ενενήντα (90) ημερολογιακές ημέρες και πρόσβαση στην ενσωματωμένη συνομιλία και στον δικτυακό τόπο συζητήσεων (forum) του ιστότοπου «Interpersonal Swingers» Στον τελευταίο επιτρέπεται να αναρτήσει τρεις (3) ερωτικές αγγελίες σε αυτό το διάστημα.
Παράλληλα, ανάλογα με τον τόπο διαμονής του, θα επικοινωνήσει μαζί του εξουσιοδοτημένο ζευγάρι-συντονιστής για περισσότερες διευκρινίσεις των προθέσεών του, προκειμένου να αποφευχθεί η ένταξη στον πίνακα μελών κατά νομό ανύπαρκτων ζευγαριών, ώστε να διευκρινιστούν οι προθέσεις του και, εφόσον είναι θετική η εισήγηση στον γενικό συντονιστή, ακολουθεί η μετάταξή του στην τάξη των τακτικών (Λεκανοπέδιο) ή αντεπιστελλόντων (περιφέρεια) μελών με πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες του ιστότοπου «Interpersonal Swingers».

Σκοπός μας δεν είναι η αθρόα εγγραφή εικονικών και ανενεργών ζευγαριών, όπως παρατηρείται σε άλλους ιστότοπους ερωτικών γνωριμιών, αλλά περιορισμένος και πιστοποιημένος αριθμός, όσο αυτό είναι εφικτό, ζευγαριών με ειλικρινή διάθεση για διεύρυνση των ερωτικών εμπειριών τους με αντίστοιχα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Ενεργά ζευγάρια που δεν φοβούνται την ΕΚΘΕΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου