Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ thomas 11565656 ME ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 24-02-2018/21:47 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers Club – 2+2 Club (πρώην Casablanca) TOY ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourtdela.com

Ένα μικρό κενό στη δουλειά μας επέτρεψε τελευταία στιγμή να μπορέσουμε να πάμε για ένα χαλαρωτικό ποτάκι στο αγαπημένο μας μέρος.
Μπήκαμε 12.45 με την (Τ) όπου αφήσαμε στα ντουλαπάκι τα μπουφάν μας πήραμε τα απαραίτητα και βουρ για το ποτάκι και το παιχνίδι μας, όπως κάθε φορά που πάμε.
Το μαγαζί ήταν χαλαρά από κόσμο, πιθανόν λίγο τέλος του μήνα (απλήρωτοι), αλλά αυτό δεν εμπόδισε με μια γρήγορη ματιά να αναδείξει ωραίες παρουσίες στον χώρο κάθε ηλικίας.
Κάτσαμε και ήπιαμε το ποτάκι μας και στα μισά είπαμε να κάνουμε την πρώτη κίνηση να γνωρίσουμε το πρώτο μας ζευγάρι. Μια ξανθιά, νέα κοπέλα με κόκκινο φόρεμα και ζαρτιέρες που φαίνονταν περίμενε απέναντι μας. Γνωρίσαμε τα παιδιά, νέα στον χώρο, με όρεξη όμως πολύ και ξεκάθαρες απόψεις για το τι έψαχναν. Open σε όλα και όπου βγει η απάντηση. Και βέβαια δεν τους βγήκε σε κακό, άσχετα αν δεν προλάβαμε να παίξουμε, καθώς έγινε επάνω σχήμα. 3πλο  κρατήθηκε η επαφή για την επόμενη φορά.
Μετά γνωριμία μην τα πολυλογώ με 5 ζευγάρια τα οποία 2 από το φβ και 3 από το Priveclub.eu, όπου ανταλλάξαμε επαφές και συζητήσεις με άλλους πολύ, με άλλους λίγα, για πρώτη φορά.
Η ώρα είχε περάσει και η όρεξη για παιχνίδι μετά από τόση συζήτηση είχε ανέβει στα ύψη.
Ανέβασμα επάνω, ένα ζευγάρι με ένα άλλο 4αδα στην πρώτη καμπίνα με φουλ ανταλλαγή και σε συγχρονισμό η στάσεις γίνονταν ωραίο θέαμα και παράδειγμα προς μίμηση για τους ενδιαφερόμενους.
Μέσα μέσα αριστερά καμπίνα 3 ζευγάρια το ένα πάνω στο άλλο έδιναν πόνο με πολύ ωραία παιχνίδι αλλά και φωνές από τη μία κοπέλα που απολάμβανε το γλείψιμο της άλλης κοπέλας καθώς ο δικός την έπαιρνε  στα 4.
Μέσα μέσα δεξιά πάλι αλλά 2 ζευγάρια στα κουρτίνακια πέρναγαν πολύ ωραία με πολύ ωραίο κορμιά για την ηλικία τους.
Βόλτα κάτω  για ένα ποτάκι καθώς δεν κόλλησε κάτι και ξανά ανέβασμα σε 15 όπου μέσα μέσα είχε πάει ένα ζευγάρι και η κοπέλα είχε ξεκινήσει να παίρνει  πιπα  στον δικό της. Αδύνατη, μελαχρινή, λεπτό κορμάκι, ωραίο  λεπτοκαμωμένο με το φορεματάκι σηκωμένο και με τον ποπό να είναι στημένος προς το μέρος μας και να μας προκαλεί με το μαύρο στριγκάκι της.
Μπήκαμε μέσα, τραβήξαμε λίγο τα κουρτινάκια και ξεκινήσαμε τα χάδια, η (Τ)  στην κοπέλα όπου και δεν αντιστάθηκε.
Τα σώματα ενώθηκαν και με μια κίνηση μέχρι να γδυθώ σιγά-σιγά η (Τ)  είχε βάλει την γλωσσίτσα της στο μουνάκι της αρχίζοντας να το γεύεται.
Αλλαγή στάσης και τα κορίτσι για 5 λεπτά προς θέα μας αφέθηκαν στα χάδια και στα γλειψίματα η μία της άλλης χωρίς να τα ενοχλήσουμε. Η καύλα όμως δεν επέτρεπε άλλο χρόνο και με την κοπέλα να είναι ξάπλα με την (Τ)  να τη γλύφει άρχισε ένα ωραίο διπλό τσιμπούκι όλο τρέλα σε εμάς απολαμβάνοντας το γλείψιμο της. Αποχώρηση του φίλου όπου ανέλαβε την (Τ)  και εγώ τη δικιά του. Με ένα τυχαίο συγχρονισμό
τα κορίτσια καθισαν και  απολάμβαναν ένα ωραίο γλείψιμο από εμάς χωρίς να παραλείπουν τα φιλιά μεταξύ τους, καθώς ήταν δίπλα-δίπλα.
Στήσιμο, άνοιγμα των ποδιών ταυτόχρονα και μια  δυνατή διείσδυση είχε ξεκινήσει με πολύ ένταση και καυλα.
Αλλαγή μετά από λίγο στα 4 και οι δύο κοπέλες και εκεί πάλι το ίδιο με πολλά χαστούκια στα κωλομερια όπου μάζεψαν κόσμο στα κουρτινάκια.
Η στάση δεν άλλαξε στα κορίτσια, αλλά ένα ακόμα γλείψιμο στα 4 με τα δάκτυλά μας να προσπαθούν να φέρουν το τέλος και τα υγρά τους σε εμάς, ικανοποιώντας τις ορέξεις και των δύο μας δεν άργησε να φέρει το τέλος.
Αλλαγή στάσης, κάθισμα εμείς τώρα και τα κορίτσια σκυμμένα δεν εμένα πάρα να ανταποδώσουν την ικανοποίηση με ένα πολύ ωραίο γλείψιμο,  ώσπου το τέλος να έρθει στα στόματα τους.
Καθάρισμα μετά από 30'+ λεπτά παιχνιδιού.
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά, ήταν υπέροχα έστω στο 90' της βραδιάς.
Έτσι μια ακόμη βραδιά γνωριμιών και παιχνιδιού έφτασε επιτυχώς στο τέλος της.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου