Αναγνώστες

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ thomas1156565 ME HMEΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 17/12/17 13.48 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers Club – 2+2 Club (πρώην Casablanca)» ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com


Το 2+2 είχε την τιμητική του εχθές καθώς γιόρταζε τα 4 χρόνια προσφοράς του στον χώρο του swinging επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις. Κατά την είσοδο μας ένας μεγάλος δίσκος με σφηνάκια καρπούζι και γλυκά σοκολατάκια περίμεναν τα ζευγάρια να τα γευτούν.
Μέσα ήταν αρκετά ζευγάρια όλων των ηλικιών όπως και πολλές γυναίκες που γυρνούσαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας με τα εσώρουχα, πράγμα που έστειλαν πολλά ζευγάρια στα ιδιαίτερα...

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η ανακοίνωση του μαγαζιού, όπου κάποιος υπεύθυνος μίλησε στο μικρόφωνο και είπε ότι ετοιμάζεται ένα νέο luxurious 2+2 πάλι στη περιοχή, μικρότερο μεν αλλά με πολύ περισσότερα comfor για μικρότερο κοινό μιας και απ΄ ό,τι κατάλαβα η είσοδος θα ναι λίγο τσουχτερή.

Πήρα το θάρρος και ρώτησα ένα άτομο του προσωπικού περισσότερες πληροφορίες, αλλά δεn κατάφερα να αποκομίσω πολλά παρά μόνο ότι ευελπιστούμε να 'ναι έτοιμο μέχρι το Πάσχα όπου και ανακοινώθηκε δημοσίως.

Ήπιαμε το ποτάκι μας και κατά τις 2 ανεβήκαμε επάνω όπου είδαμε πολλές αλλαγές (όπως και κατω doctor room, δίπλα σε dj) σε όλους τους χώρους παιχνιδιού αφαιρώντας όλα τα κρεβάτια και στη θέση τους μπήκαν δερμάτινοι καναπέδες διαμορφώνοντας τον χώρο σε ποιο άνετο αλλά και λειτουργικό για παιχνίδι.

Ξεκινήσαμε παιχνίδι δίπλα σε ένα νέο ζευγάρι εγκαινιάζοντας τους νέους καναπέδες, αλλά το παιχνίδι έμεινε σε cuckold κατάσταση μιας και οι κοπέλες ήθελαν να παίξουν μόνες με μια μικρή εξαίρεση λίγης συμμετοχής ο κάθε ένας με τη δικιά του. Τα γλειψίματα των κοριτσιών και το παιχνίδι τράβηξε αρκετά βλέμματα όπου στην συνέχεια σίγουρα ξεκίνησαν και αυτά κάπου δίπλα μας με τη σειρά τους το παιχνίδι.
Γύρω στις 2.30 ο διάδρομος ήταν γεμάτος επάνω αναμένοντας κάποιο δωμάτιο να αδειάσει για το επόμενο παιχνίδι ηδονής.

Διάλειμμα για ποτάκι και ένας δεύτερος γύρος με πλήρη ανταλλαγή έγινε πάλι με άλλο ζευγάρι όπου είχαμε ανταλλάξει ματιές κάτω στις ηλικίες μας κοντά (26-35).
Στη συνέχεια ποτάκι κάτω με τα παιδιά που παίξαμε γνωριμία και σφηνάκια.

Κάπως έτσι τελείωσε η βραδιά μας αφήνοντας να αιωρείται στον ερωτικό μυαλό μας ή σκέψη του νέου χώρου.

Χρόνια πολλά 2+2.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Ποιος υπεύθυνος του μαγαζιού μίλησε στο μικρόφωνο για το νέο πολυτελές μαγαζι. Δημιουργία εντυπώσεων ως συνήθως. Το μαγαζί γιόρταζε τέσσερα χρόνια λειτουργίας, όχι προσφοράς στον χώρο, όπως γράφει ο αγαπητός σχολιαστής ο οποοίος έχει αναλαβει τις δημοσιες σχέσεις του στον ιστότοπο bourdela.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου