Αναγνώστες

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ thomas115656 ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Same room sex night!!» KAI HMEΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 24-12-2017 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ “Swingers Club – 2+2 Club (πρώην Casablanca) ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com

Όπως πολλά Σάββατα, έτσι και αυτό είπαμε να πάμε μετά τη δουλειά για ένα ποτάκι με την (Τ) στο 2+2. Είχαμε πει να πάμε 1 αλλά λόγω του ότι καθυστέρησα στη δουλειά, ή (Τ) μπήκε μόνη μέσα για ποτάκι και 2 έφτασα και εγώ. Είχε αρκετό κόσμο όλων των ηλικιών διακρίνοντας όμως και νέα ζευγάρια πράγμα που μου ανέβασε την αδρεναλίνη πάρα την κούραση μου και αλλάζοντας μου διάθεση.


Με το που κάθισα στο μπαρ δεν πρόλαβα να παραγγείλω ποτό και η Τ μου είπε να πάμε κατευθείαν επάνω, διότι είχε μιλήσει με κάποια ζευγάρια που της άρεσαν και την είχαν καλέσει. Πήγαμε επάνω, είχε πολύ κόσμο μιας και η ώρα είναι κατάλληλη για παιχνίδι σε διάφορα σχήματα. Δεν είχε χώρο ελεύθερο για παιχνίδι και είπαμε να πάμε στο παλιό doctor room κάτω δίπλα στο μπαρ. Μετά την ωραία αλλαγή τα καναπεδάκια φιλοξενούσαν δύο νεαρά ζευγάρια το πολύ 30 ετών όπου και το ένα φάνηκε να παίζει ώρα καθώς η κοπέλα ήταν τελείως γυμνή πάνω στον δικό της, βγάζοντας ωραίες κραυγές και δίπλα ένα άλλο ζευγάρι μόλις είχε ξεκινήσει με την κοπέλα να παίρνει πίπα στον δικό της κάθιστη αυτή, όρθιος αυτός. Ανάμεσα ένα πολύ βολικό κενό μας καλούσε να καθίσουμε και να ξεκινήσουμε και εμείς θεωρώντας ότι το δεύτερο ζευγάρι μας ταιριάζει. Έβαλα την Τ να κάτσει και βγάζοντας από πάνω όλα τα ρούχα τα μικρά και ζουμερά βυζάκια της τράβηξαν αμέσως το βλέμμα του διπλανού ζευγάριού. Άρχισα τότε να φιλιόμαστε και να κατεβαίνω σιγά-σιγά προς το στήθος και στη συνέχεια σε ένα αισθησιακό γλύψειμο της κλειτορίδας όπου είναι και το αγαπημένο της. Καθώς έστρεψα το βλέμμα μου επάνω την είδα να χαϊδεύει τη δίπλα κοπέλα στο στήθος και δεν άργησαν να αρχίσουν να φιλιούνται καθώς εμείς τις γλείφαμε. Τελικά το παιχνίδι κατέληξε σε same room game όπου οι κοπέλες απόλαυσαν η μία την άλλη γλείφοντας η Τ τις ρώγες με τα τα piercing της κοπέλας και μετά κάνοντας τη να τελειώσει γλείφοντάς την στο μουνάκι της, βάζοντας και δουλεύοντας τα δάκτυλα πολύ καλά έως που ήρθε το τέλος.


Ντύθηκαμε και ευχαρίστησα το ζευγάρι για την παρέα και πήγαμε για ποτάκι μπαρ.


Μετά από λίγο ανέβασμα επάνω καθώς το κάτω μέρος έδειχνε τα ποτά μόνα στο μπαρ, σήμα κατατεθέν ότι τα ζευγάρια ήταν επάνω.


Τελικά μετά τη βόλτα και καθώς το παιχνίδι επάνω ήταν αρκετό με πολλά ζευγάρια να περιμένουν στον διάδρομο για τη δική τους σειρά, είπαμε να κατέβουμε λίγο στα κάτω δωμάτια, όμως ένα ζευγάρι μας τράβηξε το ενδιαφέρον στο μεγάλο επάνω δωμάτιο, καθώς έπαιζε πολύ ωραία. Πλησιάσαμε πάλι με τον ίδιο τρόπο όπως πριν και τελικά το παιχνίδι είχε την ίδια κατάληξη. Οι κοπέλες αυτή τη φορά με περισσότερη διάρκεια έκαναν πολλές αλλαγές σε στάσεις, καθώς από ό,τι φάνηκε δεν χόρταινε η μία την άλλη. Τα φιλιά και τα δάκτυλα έκαναν την εικόνα πολύ τραβηκτική με κάποια ζευγάρια στην είσοδο να παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον αυτό που γινόταν. Η Τ με κοίταξε κάποια στιγμή και μου λέει δεν θα αντέξω άλλο, θέλω να τη χύσω πολύ και ακούγοντας αυτό η άλλη κοπέλα έβαλε τα δάκτυλα της και έτσι όπως ήταν από πάνω της η Τ της έκανε ένα squirting όλο τρέλα αφήνοντας άφωνους πολλούς. Μετά ντυθήκαμε, ποτάκι κάτω και μιας και η ώρα είχε πάει 4 είπαμε να πάμε για μια τελευταία βόλτα επάνω μιας και η βραδιά σχεδόν τελείωνε για εμάς.


Τελικά 3 ζευγάρια με το ένα του γούστου μας είχαν αρκετή από ό,τι φάνηκε ώρα επάνω και έπαιζαν με full swinging, δλδ πλήρη ανταλλαγή από ό,τι είδαμε για 3 λεπτά καθώς η πόρτα ήταν κλειστή και βλέπαμε μόνο από το παραθυράκι.


Όταν η κοπέλα που μας άρεσε μας είδε, ήρθε και άνοιξε την πόρτα καλώντας μας μέσα για το τελικό μας παιχνίδι. Βγάλαμε απέξω τα ρούχα μας μιας και το δωμάτιο ήταν για 3 ζευγάρια, αλλά αυτό δεν δυσκόλεψε την κατάσταση, αφού όρεξη είχαμε τελικά όλοι.


Η κοπέλα μετά το φόρεμα προφυλακτικού πήρε μια πολύ απίστευτη πίπα σε εμένα και ο δικός της χαϊδευε και έγλειφε το στήθος της Τ. Δεν άργησα να μπω μέσα της καθώς η καύλα ήταν απίστευτη εγκεφαλικά από το σχήμα όλο. Κάθε ένας είχε τελικά με full ανταλλαγή βρει το ταίρι του και όλα κυλούσαν ομαλά με την κοπέλα να την έχω στα 4 και σκίζοντάς την να την βάλω να χαϊδεύει την Τ άλλο που δεν ήθελε. Ήταν να μην το πάρει χαμπάρι η Τ μετά το χύσιμό μου καθώς δεν άντεξα άλλο, η Τ τελείωσε όλο το σχήμα για ακόμα μια φορά με την κοπέλα σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές εναλλαγές.


Και επειδή η βραδιά είχε πολύ same room sex εξού και ο τίτλος.

Καλές γιορτές σε όλους με πολύ swinging.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου