Αναγνώστες

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ thomas115656 ME TΙΤΛΟ «Τι 30,τι 40,τι 50 όλα παραμένουν ίδια» ΚAΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 03-12-2017 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers Club – 2+2 Club (πρώην Casablanca) TΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com


Ο τίτλος προορίζεται για την τιμή.

Πρώτο Σάββατο με είσοδο 30€ πλέον και το μαγαζί έφτασε με μια γρήγορη ματιά τα 70+ ζευγάρια.
Μου άρεσε που δεν μειώθηκε ο κόσμος αλλά αυξήθηκε και μπορώ να πω ότι ήταν και καλύτερα ποιοτικά ζευγάρια.

Φτάσαμε στο μαγαζί με την (Τ κοπέλα μου) 00:20 είχε αρκετό κόσμο για την ώρα αλλά και νέα ζευγάρια που δεν είχα ξαναδεί. Ήπιαμε το ποτάκι μας και κατά τις 1:30 απολαύσαμε ένα πολύ ωραίο αισθησιακό στριπτίζ από 2 κοπέλες οι οποίες πήραν τα δωράκια τους από το μαγαζί μιας και η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο στριπτίζ.

Ο χορός ήταν αρκετός για να μας ξεσηκώσει και να ανέβουμε επάνω όπως και άλλα 4 ζευγάρια όπου ακολούθησαν σιγά- σιγά. Βόλτα επάνω και στο βάθος ένα ωραίο παιχνίδι 3 ζευγαριών μέσης ηλικίας όπου οι κοπέλες έπαιζαν μεταξύ τους και οι άντρες ο κάθε ένας με τη δικιά του σε διάφορες στάσεις. Εμείς είδαμε ένα ζευγάρι 27α 25γ πολύ αδύνατη με ωραίο παιδικό σώμα  και τέλειο ποπό όπου όμως φάνηκε ότι σαν να ήταν πρώτη τους φορά. Αφού μπήκαμε μπροστά τους σε μία καμπίνα αφήσαμε λίγο ανοιχτά και δεν άργησαν να ακολουθήσουν. Συστηθήκαμε και άρχισε ο κάθε ένας με τη δικιά του κοπέλα, ώσπου η (Τ) δεν άντεχε και την ήθελε για λίγο παιχνίδι πράγμα το οποίο και αφήσαμε να γίνει. Η κοπέλα έπαιζε πρώτη της φορά αλλά σαν έμπειρη η (Τ) την έκανε να μην ξεκολλάει και να δέχεται κάθε της κίνηση. Μετά από λίγο η ανταλλαγή έγινε πλήρως με διάφορες στάσεις και ένα ωραίο τελείωμα αφήνοντας τις καλύτερες αναμνήσεις και δίνοντάς ραντεβού για επανάληψη αλλάζοντας στοιχεία.


Μετά πήγαμε δίπλα και ήταν ένα ζευγάρι 32α30γ πολύ εμφανίσιμοι όπου έπαιζαν μόνοι. Πήγαμε δίπλα τους και ξεκινήσαμε και εμείς το παιχνίδι κάνοντας η (Τ) την πρώτη κίνηση στην κοπέλα όπου δεν άργησαν να αγκαλιάσουν και να πάρουν το παιχνίδι στα χέρια τους. Μετά από τα χάδια ο άλλος δεν είχε μαζί του προφυλακτικό [συνηθως δίνει η διεύθυνση] και έτσι αρκέστηκε στη δικιά του αφήνοντας σε εμένα και στην (Τ) χώρο για ένα ωραίο παιχνίδι που κατά 70% ήταν των κοριτσιών. Μετά από ώρα τρελού παιχνιδιού με πολύ squirting από τα κορίτσια τελειώσαμε και εμείς πηγαίνοντας για δεύτερο ποτάκι και φόρτιση μπαταριών.

Στο μπαρ από την αρχή είχαμε σταμπάρει ένα ζευγάρι 25α23γ το οποίο είχαν αρκεστεί στα χάδια μόνο κόβοντας ματιές αλλά χωρίς κάποια κίνηση. Πήραμε με την (Τ) το ποτό μας και πήγαμε για γνωριμία. Φάνηκε ότι ήταν νέοι στο μαγαζί και στον χώρο. Μετά από συζήτηση για το τι γίνεται προσφέρθηκαν για μια ξενάγηση στον πάνω όροφο. Αφού πήγαμε η ώρα ήταν 4+ και το παιχνίδι αραίωνε επάνω και ήταν κατάλληλο για ένα νέο ζευγάρι να δει τι παίζει. Τους άρεσε αν και όλα αυτά τα είχαν μόνο στο μυαλό τους, αλλά η καθαριότητα και η ποιότητα [τι εννοεί ο σχολιαστής;] του επάνω χώρου τους τράβηξε να ξεκινήσουν λίγο πιο έντονα τα φιλιά και χάδια στον διάδρομο δίπλα μας. Η Τίνα έβαλε σιγά-σιγά το χέρι της και ξεκίνησε χάδια με την κοπέλα και μετά φιλιά, πράγμα που δεν είχε ξανακάνει απ΄ ό,τι με ενημέρωσε και έδειχνε να της αρέσει. Τότε μεταφερθήκαμε στην καμπίνα με την Τ όπου καλέσαμε το άλλο ζευγάρι και μας είπε σε ένα λεπτό πράγμα όπου και τήρησαν σαν. Όταν ήρθε μου είπε το αγόρι να αφήσουμε λίγο τα κορίτσια χωρίς να ακουμπάμε εμείς πάρα μόνο ο κάθε ένας την κοπέλα του. Αφού η (Τ) την ανέλαβε έπαιξαν αρκετά μέχρι που την έγλειψε στο ωραίο μουνάκι της όπου και δεν άντεξε άλλο και λίγο πριν το τέλος της είπε φτάνει για πρώτη φορά όπου μας ευχαρίστησε και είπε ότι δεν φανταζόταν πόσο ωραία ήταν. Κατεβήκαμε συνέχεια του ποτού και κλείσιμο για ακόμα μια φορά του μαγαζιού γύρω στις 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου