Αναγνώστες

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

OI ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: ΜΕΡΟΣ Ι3

12.jpg

Ο γαλλοουγγρορουμανικός άξονας ετοιμάζεται να διασκεδάσει στο πιο γνωστό κέντρο ηδονιστών του Cap d’Agde, το «Le Glamour», που μπορεί να χαρακτηριστεί ο τόπος συγκέντρωσης των απανταχού ηδονιστών. Το κέντρο λειτούργησε για πρώτη φορά το 1998 με την ονομασία «Villa Romaine» και γρήγορα κατέκτησε τις καρδιές και τα σώματα των πελατών του για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και τις άριστες δημόσιες σχέσεις. Είναι ταυτισμένο με το «Χωριό Γυμνιστών» και θεωρείται το πρώτο όνομα στη νυχτερινή διασκέδαση της «πρωτεύουσας της ακολασίας». Το φθινόπωρο του 2007 καταστράφηκε ολοσχερώς, μαζί με τρία άλλα, από πυρκαϊά, εμπρησμό κατ’ άλλους, που αποδόθηκε στους «φονταμελιστές» γυμνιστές!

Το επόμενο καλοκαίρι επαναλειτούργησε εντελώς ανακαινισμένο και, μεταξύ άλλων,  η διεύθυνσή του διοργάνωσε τη μεγάλη παρέλαση-εκδήλωση στην κεντρική παραλία του ΚΠΓ με τις λευκοντυμένες Εστιάδες και τους συνοδούς τους που φορούσαν κοντομάνικα μπλουζάκια με την ένδειξη «Δοκίμασέ με!»

Όπως όλα σχεδόν τα κέντρα διασκέδασης του Cap d’Agde, απευθύνεται σε ζευγάρια. Ο ιστότοπός του ενημερώνει τους πελάτες του για τον ενδυματολογικό κώδικα, ώστε να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις. Φίλος αναγνώστης με τη σύζυγό του δεν έγινε δεκτός, γιατί φορούσε ακατάλληλα υποδήματα και κοντό παντελόνι!

Ο υπεύθυνος υποδοχής ελέγχει την ενδυμασία και, όπως αναφέρουν πολλά ζευγάρια στις προσωπικές μαρτυρίες τους, απορρίπτονται περισσότερα απ’ όσα τελικά γίνονται δεκτά. Οι γυναίκες φορούν σέξι ρούχα και οι άνδρες σκούρα υποδήματα, πουκάμισο και σακάκι ή κατάλληλο μπουφάν. Προσοχή, λοιπόν, στην κατάλληλη ενδυμασία. Όταν διοργανώνονται βραδιές με συγκεκριμένο θέμα, οι πελάτες ντύνονται ανάλογα.

Η είσοδος (τιμές 2012) ήταν 50.00€ το ζευγάρι (δυο ποτά) και 70.00€ οι ασυνόδευτοι άνδρες που μπαίνουν από διαφορετική πόρτα στο κάτω επίπεδο, με προηγούμενη έγκριση της διεύθυνσης.

Το «Le Glamour» αποτελείται από δυο επίπεδα: το ισόγειο και το υπόγειο. Το πρώτο, αρκετά ευρύχωρο και με ωραία διακόσμηση, διαθέτει το μπαρ, την πίστα χορού, τους στύλους και τα κλουβιά, όπου νεαρές και όχι μόνο υπάρξεις λικνίζονται γυμνές, ενώ οι συνοδοί τους απολαμβάνουν το ποτό τους στο μπαρ.

Το υπόγειο που επικοινωνεί με στενή, ελικοειδή σκάλα διαθέτει αποκλειστικούς χώρους-δωμάτια με νεροστρώματα για τα ερωτικά παιχνίδια, το δωμάτιο ψηλάφησης, το ιατρικό δωμάτιο, τις τουαλέτες και μακρόστενο διάδρομο. Πολλά ζευγάρια χρησιμοποιούν τις τουαλέτες για παιχνίδι, όταν τα δωμάτια είναι κατειλημμένα, όπως συνέβη με τα ζευγάρια από την Ουγγαρία.

Φροντίστε να πάτε εγκαίρως, να σταθείτε στη σειρά για έλεγχο και να εξασφαλίσετε χώρο στο υπόγειο. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα σε γενικές γραμμές όσον αφορά τους κανόνες υγιεινής του υπογείων χώρων.

Φροντίζετε να έχετε στην τσάντα σας (οι γυναίκες) προφυλακτικά, κρέμα λίπανσης, μαντηλάκια μιας χρήσης και ίσως μικρή πετσέτα χεριών. Τοποθετείστε τα εσώρουχά σας στην τσάντα, διαφορετικά θα τα χάσετε μέσα στην πολυκοσμία! Πολλές κυρίες δεν φορούν στρινγκ, οπότε σηκώνουν τη φουστίτσα και δείχνουν το αποτριχωμένο μουνί τους!


Στο ιστολόγιό μας που διέγραψε η Google στις 10 Φεβρουαρίου 2013, είχαμε αναρτήσει χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τα κέντρα διασκέδασης, αλλά δυστυχώς αυτές χάθηκαν με το υπόλοιπο υλικό. Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες ότι η φωτογράφιση σε οποιαδήποτε μορφή απαγορεύεται για την προστασία των πελατών. Υπάρχει όμως φωτογράφος του κέντρου που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας. Κανείς δεν γνωρίζει την επαγγελματική ιδιότητα του διπλανού του. Δεν ρωτάμε ονόματα,  ηλικία, χώρα προέλευσης εκτός αν μας πουν οι συνομιλητές μας. Αν ένα ζευγάρι μάς προτείνει να συμμετάσχουμε στο ερωτικό παιχνίδι του, είμαστε ευγενικοί, ακόμη κι αν αρνηθούμε. Συνήθως στα νεροστρώματα γίνεται το «έλα να δεις». Πολλά ζευγάρια έχουν συμφωνήσει από την παραλία το απόγευμα για κοινήδιασκέδαση. Μένουμε κοντά στο/στη σύντροφό μας, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, ιδιαίτερα αν επισκεφθούμε το σκοτεινό δωμάτιο ψηλάφησης
Καλή διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου