Αναγνώστες

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE - ΜΕΡΟΣ Ι5

3948026.jpg


 

Τα τρία ζευγάρια από την Ουγγαρία και τα δυο από τη Ρουμανία είχαν έρθει στην «πρωτεύουσα της ακολασίας», με σκοπό να δοκιμάσουν τα πάντα. Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, προσφέρει ατελείωτες ηδονές στους φίλους της. Αλλά εκείνο που ξεχωρίζει είναι η σεξουαλική ασυδοσία που επικρατεί παντού.

Έτσι, λοιπόν, ο γαλλοουγγρορουμανικός άξονας αποφάσισε να πάει σε γνωστό ζαχαροπλαστείο, κατάστημα πώλησης επώνυμων γλυκών και παγωτών, που συνήθως διανυκτέρευε στο κέντρο του «χωριού». Εκεί οι πελάτες δοκίμαζαν τα γλυκά, αλλά είχαν συγχρόνως την ευκαιρία να βάλουν χέρι στους/στις συντρόφους τους, αφού οι ιδιοκτήτες, εθισμένοι ηδονιστές, φρόντιζαν η εκλεκτή πελατεία τους να μένει ικανοποιημένη από κάθε πλευρά, έχοντας να  αντιμετωπίσουν το σκληρό ανταγωνισμό.

Τα κορίτσια, όπως σχεδόν όλες οι ωραίες και όχι μόνο υπάρξεις, δεν φορούσαν στρινγκ. Το μουνί τους ήταν εκτεθειμένο στον οποιοδήποτε ήθελε να το αγγίξει.  Η Υβέτ μιλούσε συνέχεια για το παγωτό του συγκεκριμένου καταστήματος που το ονόμαζε «μουνοπαγωτό». «Παιδιά, υπάρχει μια πωλήτρια, η Κατρίν, που θέλω να  γλείψω, αφού βάλω παγωτό πάνω της». Η Κατρίν ήταν δισεξουαλική και πολλές φορές τραβούσε γυναίκες πίοω στον πάγκο και άρχιζε τα χάδια μαζί τους.

Ο Ένγκι κάβλωσε με τη συζήτηση. Η Τίμεα παρατήρησε ότι το μόριό του είχε σκληρύνει, το έπιασε, το χάιδεψε και του είπε να κάνει υπομονή. «Ένγκι, κράτα δυνάμεις να πηδήξεις όποια βρεις μέσα!» Η Φλοράνς, άλλη μόνιμα καβλωμένη, συμπλήρωσε, «Τίμεα, θα σε ξαπλώσω στο τραπέζι και θα σε φάω ολόκληρη». Η Τίμεα χαμογέλασε, «με τέτοιο ροδαλό και φρέσκο μουνί που διαθέτω συμφωνώ να με γαμήσεις με το χέρι σου!» Η Βιορίκα με τη Ραντίκα πιασμένες χέρι-χέρι, τραγουδούσαν στα Ρουμανικά ένα τραγούδι για το σεξ. Στο μυαλό τους στριφογύριζε η ιδέα του πηδήματος σε δημόσιο χώρο.

Φθάνοντας στο κατάστημα γύρω στις 11 το βράδυ παρατήρησαν την Κατρίν προκλητικά ντυμένη να σερβίρει μια μισόγυμνη γυναίκα που της έπιανε τις ρώγες. Μόλις είδε τη Φλοράνς που τη γνώριζε προσωπικά, ζήτησε συγγνώμη από την πελάτισσα και ήρθε στην πλευρά της. «Κούκλα μου, μου έλειψες!» Φιλήθηκαν στο στόμα και έπιασε η μια τα βυζιά της άλλης. Η Κατρίν έσκυψε και σήκωσε τη φουστίτσα της. «Δεν φοράς στρινγκ», έβαλε τη γλώσσα της στο αποτριχωμένο μουνί, το άλειψε με κρέμα και το έγλειψε. Μετά πήρε ένα ξυλάκι φράουλα και το έβαλε μέσα στον κόλπο της Φλοράνς.

Ο Γιάνος με την Άντρεα τρελάθηκαν. Μπροστά τους εκτυλισσόταν λεσβιακή παράσταση υψηλών προδιαγραφών. Τα δυο κορίτσια γδύθηκαν εντελώς και επιδόθηκαν σε χειρονομίες. Τα αφεντικό της Κατρίν πηδούσε μια τακτική πελάτισσα στο βάθος του καταστήματος.

Συνέχεια κατέφθαναν καβλωμένοι και πεινασμένοι πελάτες με τις συντρόφους τους και άρχιζαν το παιχνίδι. Αναστεναγμοί, βογγητά ηδονής και ατελείωτο σεξ τα μεσάνυχτα  στο πιο γνωστό μέρος του χωριού.

Το βράδυ πολλοί παραθεριστές περιφέρονται γυμνοί, οι άνδρες φορούν καυλοδαχτυλίδια και οι γυναίκες  προβάλλουν τα κάλλη τους.

Η Κατρίν με τις υπέροχες ρώγες της που κόλαζαν και άγιο, σέρβιρε μπολ με ποικιλία γεύσεων προσφέροντας μαζί και ένα μεγάλο κουτάλι. Τα κορίτσια άλειψαν τα βυζιά και το μουνί τους με διαφορετικές γεύσεις και ζήτησαν από τους συνοδούς τους να τα καθαρίσουν μόνο με τη γλώσσα τους. Η Κατρίν τράβηξε τις κουρτίνες, έκλεισε την εξώπορτα, ένωσε τα τραπέζια και όλοι μαζί ξάπλωσαν πάνω τους και ευχαριστήθηκαν… Στο τέλος οι συνοδοί τελείωσαν μέσα στα μπολ και τα κορίτσια καθάρισαν το περιεχόμενό τους με τις γλώσσες τους. Οι δίδυμες κρατούσαν σφιχτά τα καβλιά του Γιάνος και του Μίχαι, έτσι ώστε να τραβήξουν και την τελευταία σταγόνα σπέρματος.

Φεύγοντας στις 2 το πρωί ευχαρίστησαν την Κατρίν και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, που σημειωτέον είχε δοκιμάσει όλα τα μουνιά, πληρώνοντας συμβολικό αντίτιμο. Η Υβέτ έλαμπε από χαρά. Κάποια στιγμή την είδαν με το Γιάνος και τις δίδυμες πίσω από τον πάγκο να δοκιμάζουν τις γεύσεις. Οι δίδυμες με τη μητέρα τους άλειφαν το σώμα τους και προκαλούσαν όλους να τις γλείψουν! Μια άλλη πτυχή της σεξουαλικής ασυδοσίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου