Αναγνώστες

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΦΡΑΓΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟ FORUM

Κατόπιν συντονισμένων επιθέσεων που δέχθηκε το τελευταίο δεκαήμερο το forum του ιστότοπου «Ερωτικός Ηδονισμός: νέες τάσεις στον 21ο αιώνα», η ομάδα διαχείρισης αποφάσισε τη φραγή εγγραφής νέων μελών μέχρι νεωτέρας.

Τα παλαιά μέλη που ανέρχονται, μετά την εκκαθάριση του μητρώου, σε 60 - υπολογίζονται κι αυτά που βρίσκονται στο στάδιο επιβεβαίωσης - παραμένουν συνδεδεμένα και δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα.

Υποψήφια μέλη υποβάλλουν σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ιστότοπου, χρησιμοποιώντας το έντυπο που υπάρχει στην κατηγορία «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» με τα πλήρη στοιχεία τους (όνομα χρήστη, ηλικία και φύλο απαραίτητα) και η εγγραφή γίνεται πλέον μόνο μέσω του διαχειριστή, ο οποίος χορηγεί κωδικό πρόσβασης στο υποψήφιο μέλος.

Από την πρώτη στιγμή η ομάδα διαχείρισης ενημέρωσε τους χρήστες πριν εγγραφούν να διαβάσουν προσεκτικά τον κανονισμό λειτουργίας του forum. Δυστυχώς, όπως συμβαίνει άλλωστε, η πλειονότητα δεν συμμορφώθηκε, αλλά επιχείρησε με κάθε τρόπο να περάσει διαφημιστικά μηνύματα προϊόντων και υπηρεσιών άσχετων με το περιεχόμενο του ιστότοπου, χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία και διαφορετικά ΙP.

H oμάδα διαχείρισης λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα, προκειμένου το forum να λειτουργεί απρόσκοπτα και να παρέχει υψηλού επιπέδου ενημέρωση στα μέλη, στους επισκέπτες και τους ανώνυμους χρήστες.

Μέχρι τις 31 Μαρτίου αναμένεται η πλήρης αναδιάρθρωση του ελληνικού και αγγλικού forum - τα υπόλοιπα καταργούνται και οι αναρτήσεις τους μεταφέρονται στις αντίστοιχες κατηγορίες του αγγλικού.

Η ομάδα διαχείρισης εκφράζει τη λύπη της για την αιφνίδια απόφασή της να «σφραγίσε»ι το forum, ώστε να εκμηδενιστεί η ενοχλητική παρουσία κακόβουλων επισκεπτών. Σήμερα το πρωί διαγράφηκαν 58 «μέλη», με έδρα κράτη και κρατίδια της Αφρικής και του Ειρηνικού, ενώ η χώρα προέλευσης βρίσκεται στην Ανατολική Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου