Αναγνώστες

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

O«ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ» ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!




Μετά την αιφνίδια και αδικαιολόγητη κατά
ργηση του ιστολόγιου μας «Γυμνοκρατία-Ηδονισμός: ο εναλλακτικός τρόπος ζωής» στις 10 Φεβρουαρίου 2013, με νόμο του 2003, από την πάροχο εταιρεία (Google),αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε νέο, πρωτοποριακό ιστότοπο σε μόνιμη διεύθυνση, που να ενημερώνει και να ψυχαγωγεί τους φίλους αναγνώστες.

Έτσι, λοιπόν, στις 16 Φεβρουαρίου δημιουργήθηκε ο «Ερωτικός Ηδονισμός: νέες τάσεις στον 21ο αιώνα», με συντονιστή τον angmimik, o οποίος στον έναν μήνα λειτουργίας του, χωρίς ιδιαίτερη προβολή κατάφερε να «κερδίσει το στοίχημα». Άλλωστε ο σκοπός μας δεν ήταν η δημιουργία ενός ακόμη ιστότοπου με θέμα την ανταλλαγή συντρόφων, αλλά η τεκμηριωμένη παρουσίαση του συγκεκριμένου θέματος απ’ όλες τις πλευρές.

Το forum προσέλκυσε αμέσως το ενδιαφέρον πολλών χρηστών που γράφτηκαν μέλη του, αλλά και υπονομευτών που προσπάθησαν να περάσουν μηνύματα άσχετα με το περιεχόμενό του. Συντάχθηκε κανονισμός λειτουργίας στα Ελληνικά και Αγγλικά. Αρχικά μεταφέρθηκαν αναρτήσεις από τα 14 ιστολόγια του angmimik, ενώ συγχρόνως αναδημοσιεύονται άρθρα γενικού ενδιαφέροντος από τον εγχώριο και διεθνή Τύπο.

Μέχρι το τέλος Μαρτίου θα έχει λάβει την οριστική μορφή του, με την κατάργηση των ξενόγλωσσων κατηγοριών και την ενίσχυση του ελληνικού και αγγλικού τμήματος. Προστίθενται νέες κατηγορίες και υποκατηγορίες θεμάτων που καλύπτουν ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, πολλά από τα οποία θεωρούνται ακόμη «ταμπού» στην ελληνική κοινωνία.

Με άλλα λόγια, ο «Ερωτικός Ηδονισμός» κάνει ήδη τη διαφορά. Ο συντονιστής και βασικός εμπνευστής του, angmimik, με την πολυετή εμπειρία στο χώρο, μαζί με τη σύντροφό του Kassi, καΙ άξιους συνεργάτες του, αποφάσισαν να φέρουν κοντά όλους εκείνους που έχουν στιγματιστεί κοινωνικά για τις επιλογές τους.

Ο ιστότοπος παρέχει πλήρη ελευθερία έκφρασης στους αναγνώστες και δίνει βήμα σε όλες τις σεξουαλικές μειονότητες, προβάλλει τις δραστηριότητές τους και παρουσιάζει υπεύθυνα και κυρίως τεκμηριωμένα θέματα της επικαιρότητας.

Ο «Ερωτικός Ηδονισμός» επικουρείται από τη «Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» που ήδη αριθμεί 150 επιλεγμένους αγγλόφωνους τίτλους μονογραφιών και συλλογικών έργων με συναφή θέματα. Παράλληλα, η Βιβλιοθήκη εμπλουτίζεται με σπάνιο φωτογραφικό υλικό, ταινίες και περιοδικά μοναδικά στο είδος τους. Για τον angmimik η «χρυσή εποχή» του αμερικανικού swinging ήταν η δεκαετία 1965-1975. Τότε γράφτηκαν αξιόλογα βιβλία για τον εναλλακτικό τρόπο ζωής, που, κατά πρόχειρους υπολογισμούς, είχε υιοθετηθεί από 3,5 εκατομμύρια Αμερικανούς, υποβλήθηκαν διδακτορικές διατριβές σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και κυκλοφόρησαν δεκάδες έντυπα, μερικά από τα οποία θα είναι διαθέσιμα στη «Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Αντιμετωπίζουμε, βέβαια, δυσκολίες στην προβολή της κοσμοθεωρίας μας. Ως πρώην γυμνιστές και τώρα γυμνοκράτες-ηδονιστές είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε τους επικριτές μας.

Επιθυμία μας είναι, μεταξύ άλλων, η διοργάνωση επταήμερων εκδρομών  στην «πρωτεύουσα της ακολασίας», το ανεπανάληπτο Cap d'Agde, όπου τα πάντα επιτρέπονται, καθώς και το γύρισμα ειδικής ταινίας-τεκμηρίωσης για τη ζωή στο διαχρονικό αυτό μέρος.


Είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις και ζητάμε τη συνεργασία των αναγνωστών μας, ώστε ο «Ερωτικός Ηδονισμός» να καθιερωθεί σύντομα στο χώρο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου