Αναγνώστες

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Swinger's Diary: ένα βιβλίο τσέπης ύμνος στο διαπροσωπικό χαρακτήρα του καλύτερου ερωτικού παιχνιδιού του κόσμου


Η Iris Brent, Αμερικανίδα swinger του 60 και 70, άφησε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές ένα μικρό αλλά συναισθηματικά φορτισμένο βιβλίο τσεπης με τις εμπειρίες του ζευγαριού στα 12+ χρόνια που βρίσκονταν στον χώρο.
Αναφέρουμε την παραδοχή αυτής της υπέροχης κυρίας πυυ συνδύαζε στοματικό έρωτα με μουσική υπόκρουση Βάγκνερ, έχοντας μάλιστα επιτύχει την ταυτόχρονη κορύφωση του ερωτικού συντρόφου της με την επίσης κορύφωση της εισαγωγής από τον «Ιπτάμενο Ολλανδό»!
«Α simple count of the number of men with whom I have had sex in the last twelve years would be no more than a statistic. What I have learned from them, about myself and about humanity in general, is part of the me that has evolved during these years of freedom».
Καμια φορά παρεξηγούμαστε όταν τονίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού επικοινωνούμε με τους συμπαίκτες μας με το σεξ και ανεβαίνουμε μαζι στην κορυφή του ηδονιστικού βουνού. Όταν το swinging δεν περιορίζεται μόνο στην είσοδο του πέους στον κόλπο, αλλά συνοδεύεται από συντροφικότητα, τρυφερότητα και ενθάρρυνση. Όταν η κορύφωση προκαλεί ρίγη ηδονής στους παίκτες, με αναστεναγμούς, βογγητά, στριγγλιές, δαγκώματα και στο τέλος ο ένας σύντροφος πέφτει στην αγκαλιά του άλλου εξαντλημένος από το παιχνίδι αλλά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου