Αναγνώστες

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ Kayliariskwstas ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Σουπερ καυλα» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 23-08-2017 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers Club – Nirvana Swingers Club» ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com

Μαγκες παω με γκομενακι δυνατο μετα απο εξοδο για ποτο. Ωρα 1μιση. Αυτη κολουσε αρκετα στην ολη φαση, μπαινουμε και καθομαστε κοντα στην κουκλα που εχει με το στρινγκ. Πινουμε μισo ποτο κ δεν κρατιεμαι αλλο. Την πειθω και παμε στο μεσα χωρο, στο σαλονακι επεφτε γαμησι και καποιες πιπες. Η δικια μου ηθελε ποιο prive μπηκαμε στο κλουβι κ κλεισαμε τα καγκελα. Ξεκιναω εγω τα χουφτωματα να την χαλαρωσω και την βαζω να μου κανει μια καλη πίπα. Αρχισαν να μαζευονται απ εξω και να μας περνουν ματι. Την εστησα στα τεσσερα και ξεκινησαμε ενα δυνατο ακαποτο γαμησι αλλαξαμε καποιες στασεις και καποια στιγμη που μας θαυμαζε ενα καλο μιλφακι τραβιεμαι και καταθεσα στο μαυρο στριγκακι της δικιας μου. Αντιστοιχα σκηνικα ξανακαναμε 2-3 φορες αλλα μετα απο ο,τι εγινε στον Πειραια δεν θελει να ξαναπαμε!
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Η ιστορία επαναλαμβάνεται, ένας ακόμη πελάτης που επιβεβαιώνει΄τη μετατροπή του «θρύλου του χώρου» σε ένα πηδηχτάδικο και ξεπετάδικο. Όταν το swinging εξισώνεται με τέτοιες απαράδεκτες καταστάσεις, χάνει την αξία του. Προκαλεί θλίψη και προβληματισμό στα υγιώς σκεπτόμενα ζευγάρια που γυρνούν την πλάτη στα παρακμιακά φαινόμενα του παραδοσιακού πηδήκουλα και της υποτακτικής ξεπέτας. Για τα υπολοιπα τι να σχολιάσεις, την παρουσία παρατηρητών στο κλουβί, αδιόρθωτων ηδονοβλεψιών, την καταστρατήγηση του ασφαλούς σεξ και τον κομπασμό του χρήστη. Αιδώς Αργείοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου