Αναγνώστες

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΗΔΟΝIΣΤΩΝ «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ» Α' ΠΕΡΙΟΔΟΣ 12/2016 - 6/2017 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΜΕΡΟΣ Γ'


Οι  όροι συμμετοχής ζευγαριών για τις ερωτικές συναντήσεις συντάχθηκαν στα μέσα Δεκεμβρίου 2016, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονταν η ρητή απαγόρευση κοινοποίησης ονομάτων συμμετεχόντων σε μορφή σχολίου ή κριτικής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και η λήψη οπτικοακουστικού υλικού κατά τη διάρκεια των ερωτικών συναντήσεων. Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε την  παράδοση των κινητών τηλεφώνων στους διοργανωτές, όπως γίνεται σε αντίστοιχες του εξωτερικού
Ο ίδιος σχεδιασμός προέβλεπε επίσης τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων που θα ανέκυπταν στην πορεία των συναντήσεων, αλλά οι διοργαανωτές δεν είχαν λαβει υπόψη την ανωριμότητα του Έλληνα swinger. Αναγκαστικά, λοιπόν, οι όροι συμμετοχής αναθεωρούνταν κατά διαστήματα.
Αντιπαρέρχομαι τη διαρκή υπονόμευση από συγκεκριμένο ζευγάρι, μέλος της μυστικηςε ομάδας στο facebook,  ειδικού σκοπού το οποίο είχε δημιουργήσει δική του κλειστή ομάδα με τον τίτλο «SWINGERS.GR» στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, με σκοπό τη σταδιακή προσέλκυση ζευγαριών από τη μητρική ομάδα, ενώ με αιχμηρά και απαξιωτικά σχόλια προς εμένα και την τότε συνεργάτιδά μου αμφισβητούσε τις αναρτήσεις μου, εισάγοντας πολιτικούς όρους. Yπονόμευσαν ανοικτά ακόμη και την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας στο «club4couples» την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017, αφήνοντας υπαινιγμούς για τη συνεργασία μου με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού.

Οι ίδιοι αμφισβήτησαν στις 2 Ιανουαρίου 2017 την επιλογή του ξενοδοχείου ημιδιαμονής «Hotel Carol» στο Μικρολίμανο.

Η άσκηση εποικοδομητικής κριτικής είναι πάντα ευπρόσδεκτη, εφόσον τεκμηριώνεται με αληθή στοιχεία. Η επιλογή του συγκεκριμένου ξενοδοχείου έγινε κατόπιν ώριμης σκέψης, αφού συγκρίθηκαν οι παροχές του με παρεμφερείς μονάδες.
Παράλληλα, έπρεπε να διαχειριστώ την αναιτιολόγητη για μένα αποχώρηση βασικού συνεργάτη και συντονιστή της ομάδας  «Διαπροσωπικοί Swingers» στο fb που είχε αναλάβει την επαφή με υποψήφιους baladeur. Ενδεχομένως να είχε απογοητευθεί από το όλο σκηνικό, αλλά όφειλε να ενημερώσει απευθείας εμένα και όχι μέσω διαρροών κατά την κρίσιμη περίοδο 26/1 – 8/2/17.
Σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες με συνεχείς αντεγκλήσεις, έωλες κατηγορίες μελών κατά μελών, προχωρήσαμε στη διοργάνωση της πρώτης δοκιμαστικής συνάντησης την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής «PRIAMOS I» στην οδό Φωκιανού 26 (Παναθηναϊκο Στάδιο), με ευθύνη του φίλου MP. Εννοείται ότι τηρήθηκε άκρα μυστικότητα προς αποφυγή δυσάρεστων επιπλοκών. Χρειάστηκε να περπατήσω από τους Αμπελόκηπους μέχρι το Καλλιμάρμαρο λόγω κυκλοφοριακής ασφυξίας τη συγκεκριμένη νύκτα στις λεωφόρους Κηφισιας και Βασιλίσσης Σοφίας. Η συνάντηση κινήθηκε χωρίς απρόοπτα, σε εγκάρδιο κλίμα, με ανταλλαγή απόψεων για το πρόγραμμα του 2017, επιλογή ξενοδοχείων ημιδιαμονής στην Αθήνα και στον Πειραιά και φυσικά με την εκρηκτική γνωριμία με τη SM που είχε έρθει από την περιφέρεια. Εκτίμησα δεόντως το ήθος και το ακέραιο του χαρακτήρα της, με φυσικό επακόλουθο την πρόταση και την αποδοχή της θεσης της συνδιαχειρίστριας στην ομάδα και αυτής της συνδιοργανώτριας στις μηνιαίες ερωτικές συναντήσεις.

Επιπλέον, η SΜ ανέλαβε την επικοινωνία με ζευγάρια και μονόκερους (ελεύθερες γυναίκες) την οποια έφερε σε πέρας παρά τις ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της.
Ενημερώθηκε η ΚΧ για τον διορισμό της, αν και κάποιοι χρήστες έσπευσαν να την ενημερώσουν ότι είχα συνάψει σχέση μαζί της! Η ανοησία δεν έχει όρια. Η ΚΧ παραμένει η πρωταρχική σχέση μου για 30 συναπτά χρόνια κι αυτό δεν αλλάζει. Η σχέση μας έχει αντέξει στον χρόνο και δεν διαταράσσεται από τη συμμετοχή μου με άλλη ερωτική σύντροφο σε συνάντηση swingers.

Eίπαμε ότι το ερωτικό παιχνίδι μεταξύ ζευγαριών έχει τον δικό του άγραφο νόμο και για την περίπτωσή μας υπάρχει η διακριτική γραμμή. Και ό,τι κάνουμε το συζητούμε μεταξύ μας, ζυγίζουμε τα υπέρ και τα κατά και μετά συνεχίζουμε. Είμαστε προσηλωμένοι στις διαχρονικές αξίες του καλύτερου ερωτικου παιχνιδιού του κόσμου. Αυτοί που έσπευσαν να με διαβάλουν στη σύντροφό μου ζητούσαν ταυτόχρονα γυμνές φωτό από εκείνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου