Αναγνώστες

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ «ΓΑΛΛΙΑ»


[Ανεπτυγμένη μορφή υπόθεσης για ταινία swingers που δεν ολοκληρώθηκε ποτε με τρία ζευγάρια από την Ουγγαρία στο Cap-d'Agde. Μετά τη συμμετοχή μας σε δύο ταινίες γυμνιστών το 1992 και 1994, σκεφθήκαμε να μπούμε στα βαθιά με δική μας παραγωγή, αλλά λόγω προβλημάτων υγείας δεν υλοποιήθηκε].


Η Τίμεα παρατηρεί εύστοχα, «είμαστε τέσσερις ημέρες και το μόνο που κάνουμε είναι να πηδιόμαστε ασταμάτητα. Το μουνί μου έχει χαλαρώσει. Δεν θυμάμαι πόσα καυλιά έχω φιλοξενήσει!» «Μού έχουν βάλει παγωτό φράουλα, λεμόνι και μύρτιλλο».
Βρίσκουν ανοιχτό παρά το προχωρημένο της ώρας ένα μικρό ζαχαροπλαστείο. Μπαίνουν μέσα και παραγγέλνουν παγωτό σοκολάτα. Η υπάλληλος, άλλη καυλογυναίκα, βγάζει τη γλώσσα της και γλείφει τα χείλια της.
Ο Μίχαι παρατηρεί, «τι γίνεται εδώ, παντού καυλωμένες γυναίκες, μικρές, μεγάλες».
Οι δίδυμες απλώνουν σοκολάτα στο μουνί τους και το δίνουν στους Ρουμάνους να το φάνε. «Τι γεύση είναι αυτή;» «Το ωραιότερο παγωτό σοκολάτα!» Καθώς απολαμβάνουν το παγωτό, βλέπουν λεσβιακή παράσταση με την Υβέτ, την υπάλληλο και τη Φλοράνς, γυμνές από τη μέση και κάτω πίσω από τον πάγκο, πασαλειμμένες με διάφορες γεύσεις, να τρώνε η μια την άλλη.
Η Οφελί, η νεαρή υπάλληλος, εξομολογείται ότι είναι αγάμητη από το πρωί! «Μού έρχονται όλοι καυλωμένοι και πηδιούνται μπροστά μου!» Κάνει διάλειμμα, κατεβάζει τα κουρτινάκια, κλείνει την πόρτα και το ζαχαροπλαστείο μετατρέπεται σε χώρο οργίων. Παμε μέσα στον πάγκο.
Ο Γιάνος με τις μπότες του την ξαπλώνει και την πηδάει άγρια. «Οφελί, δεν περίμενα ποτέ ότι θα πηδήξω πωλήτρια παγωτού σε κατάστημα στο Cap d’Agde!» «Πήδα με, ξέσκισέ με, αύριο έχω ρεπό, θα έρθω μαζί σας όπου πάτε».
Η Βιορίκα με τη Ραντίκα κάνουν συνδυασμό γεύσεων. «Να σου βάλω μάνγκο με φράουλα στις ρώγες σου;» ρωτάει η μια την άλλη.
Η Μάρικα με την Άντρεα φιλιούνται παθιασμένα. Η Μάρικα προσπαθεί να βάλει στο μουνί της Άντρεα ένα ξυλάκι παγωτό. «Γιατί δεν μπαίνει μέσα;» «Αυτή είναι η κωλοτρυπίδα μου!»
Ο Ζαν-Πιερ με τη Μαρί-Κλερ κάθονται σε ένα τραπεζάκι και βλέπουν το όργιο. «Άλειψε τις ρώγες μου με κρέμα και γλείψε τις», λέει η Μαρί-Κλερ. «Ο,τι διατάξει η κυρία!»
Οι περαστικοί, όσοι τουλάχιστο διατηρούν διαύγεια από τη βραδινή κραιπάλη, προσπαθούν να δουν τι γίνεται μέσα στο κατάστημα. Η Οφελί είχε ξεχάσει να κατεβάσει το κουρτινάκι και έτσι βλέπουν με άνεση.
Μια ξεβράκωτη γυναίκα λέει στον σύντροφό της, «αύριο θα έρθουμε να αγοράσουμε παγωτό εδώ ή μάλλον να ξεσκιστούμε εδώ».
Το αφεντικό της Οφελί πρέπει να της δώσει αύξηση με τέτοια διαφήμιση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου