Αναγνώστες

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΣΛΑΒΙΤΣΑ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΙ, ΕΝΑ ΤΡΙΟ ΣΤΟ ROVINJ



Yποτίθεται ότι είχα πάει στη «Μonsena» να ξεφύγω από την καθημερινότητα της Αθήνας, αλλά υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο. Αυτός ήταν η Ροβινιώτισσα «αρχιέρεια της ακολασίας», που με την εμμονή της στις παγανιστικές τελετές στα βράχια, μακριά από το εστιατόριο της πισίνας, απολάμβανε το σεξ στον υπέρτατο βαθμό με τις υποτακτικές της!

Η Σλάβιτσα συνοδευόταν από τη τριαντάχρονη Μαρία. «Με τη Μαρία καυλώνω, Θέλω να παίζω με το μουνάκι της!»  Η Μαρία από την πλευρά της απολάμβανε το δαχτύλωμα της Σλάβιτσα και ανταπέδιδε τη φιλοφρόνηση. Μιλούσαν και δαχτυλώνονταν όπου τους έπαιρνε.


Μια ζεστή μέρα του Ιουνίου συναντηθήκαμε στο διαμέρισμά 227 και η «αρχιέρεια» μπροστά σε όλους, σήκωσε το φουστάνι της Μαρίας και έπιασε το αποτριχωμένο μουνί της. «Θα του βάλω και αλυσιδίτσα, φοβάμαι μήπως το χάσω!» «Τη Μαρία κυνηγούν πολλές και πολλοί στην πόλη». Δεν άντεξα, την τράβηξα μέσα στο διαμέρισμα και την έγλειψα.  Ολόγυμνες μαυρισμένες αποτριχωμένες υπάρξεις εμφανίζονταν κατά διαστήματα στην πόρτα μας. Κολλούσαν τα σώματά τους πάνω μας, μας φιλούσαν και μας χάιδευαν. Η Σλάβιτσα αγρίεψε με την πρωτοβουλία μου να πιάσω το μουνί της κολλητής της. Η Μαρία ξεκαρδίστηκε. Μπήκαμε μέσα, κλείσαμε την πόρτα, κατεβάσαμε τα κουρτινάκια και σχηματίσαμε σάντουιτς. Ο ένας δαχτύλωνε τον άλλο. Η Σλάβιτσα είχε σκύψει και η Μαρία την έγλειφε από πίσω, ενώ μου τραβούσε το καυλί.


Ξαφνικά ακούονται χτυπήματα στην μισόκλειστη πόρτα. Δεν πρόλαβα να ανταποκριθώ. «Μπαίνει μέσα αφιονισμένη η Σουζάνα, η μουνοκομμώτρια. «Πουλάκια μου, σάς ψάχνω σε όλη την παραλία». «Πηδιέστε μόνοι σας εδώ!» Πετάει το παρεό της, ξαπλώνει στο τραπέζι της κουζίνας, ανοίγει τα ροδοπέταλά της και προκαλεί να τη δαχτυλώσουμε. «Ξύρισα δέκα μουνιά στην παραλία, αλλά καμιά δεν με έγλειψε». «Είμαι τόσο ερεθισμένη, θέλω να χύσω πάνω σας!» «Μάλλον, καλό πήδημα χρειάζεσαι», της απάντησα.


Η Σλάβιτσα αποφάσισε να γίνουμε ερωτικό τρίο όσες μέρες βρισκόμουν εκεί. «Μίκι, θα βρίσκεσαι πάντοτε ανάμεσά μας, θα χαϊδεύουμε το Μίκι2 μη τυχόν και τον κλέψει καμιά άλλη!» «Θα του βάλω κόκκινη κορδέλα με τα αρχικά μου» «Αρχιέρεια της ακολασίας»,  από την καύλα, παραμιλάς».  «Μου λείπει η Παυλίνα, χρειάζομαι γάλα για τον καφέ μου». «Έχουμε το Μίκι2», συμπληρώνουν η Μαρία με τη Σουζάνα. Βάζουν τα φλιτζάνια στη σειρά και αρμέγουν κανονικά το Μίκι2 μέχρι που πήραν όλο το σπέρμα». Ανακάτεψαν τον καφέ τους και αναστέναξαν από την ευχαρίστηση.

Η Σουζάνα παραπονέθηκε ότι ο καφές της ήταν άνοστος. Έσκυψε και έπιασε το Μίκι 2. Τον πασάλειψε με ροβινιώτικη σαντιγί και το ρούφηξε. Η Σλάβιτσα με τη Μαρία έγλειφαν τη σαντιγί από το στόμα της.

Ευτυχώς που απουσίαζε η Μπορμπάλα. Ήταν ικανή να χαλάσει το τρίο και να τσακωθεί με τη Σλάβιτσα. Η ίδια πίστευε στο ομαδικό σεξ, αλλά ήθελε να διευθύνει τους υπόλοιπους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου