Αναγνώστες

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE - ΜΕΡΟΣ ΙΣΤ΄

Pinned Image
Συγχαρητήρια στην αποκάλυψη...



Η φωτογραφία θα μπορούσε να έχει τραβηχτεί στην «πρωτεύουσα της ακολασίας», το Cap dAgde, όπου οι αποκαλύψεις σε δημόσιο χώρο είναι ο κανόνας. Η κυρία της φωτό δεν φοράει άσπρα σκαρπίνια ή ψηλοτάκουνες γόβες, αλλά παίρνει «δέκα με τόνο» με το σπαθί της!

Τα τρία ζευγάρια από την Ουγγαρία αποφασίζουν να επισκεφθούν ένα πολυκατάστημα στο κέντρο παραθερισμού γυμνιστών, όχι τόσο για να ψωνίσουν αλλά να δουν από κοντά τι συμβαίνει στις μυστικές γωνιές. Η Τίμεα επιζητούσε με κάθε τρόπο να πηδηχτεί στο τμήμα φρούτων και λαχανικών! Περιττό, να πούμε ότι η είσοδος στα περισσότερα καταστήματα επιτρέπεται χωρίς ρούχα. Τα κορίτσια όμως φορούσαν ένα διαφανές παρεό που μαγνήτιζε τα βλέμματα των πελατών και καύλωνε τους συνοδούς τους.

Μόλις μπήκαν πήραν τα καλάθια στα χέρια τους και άρχισαν δήθεν να ψάχνουν για τα βασικά είδη που τους έλειπαν. Η Τίμεα έσκυβε προκλητικά και συγκέντρωνε φυσικά τα λαίμαργα βλέμματα ανδρών και γυναικών. Οι πρώτοι ήθελαν να την πηδήξουν, οι δεύτερες να την αγγίξουν… Η Άντρεα είχε πάρει ένα αγγούρι και το έτριβε πάνω της. Μια πελάτισσα έπαιζε το καυλί του συντρόφου της. Χαριτολογώντας έλεγε «αυτό είναι το αγγουράκι που τρώω κάθε μέρα!»


Δυο άλλες γυναίκες είχαν πάρει στα χέρια τους δυο στρογγυλά πεπόνια και έπαιζαν μαζί τους. «Έτσι όπως πάτε, θα σας πηδήξουμε εδώ μέσα», είπε ο Γιάνος. «Θα μας πηδάτε όπου θέλουμε, όποτε θέλουμε, όπως θέλουμε, χωρίς αντιρρήσεις!» συμπλήρωσε η Μπέλα που φωτογραφιζόταν με δυο ροδάκινα. «Τα δικά μου είναι πιο ώριμα και γεμάτα γάλα!»

Η «πρωτεύουσα της ακολασίας» ζει στους δικούς της σεξουαλικούς ρυθμούς. Ολόγυμνες καλλονές κάθε ηλικίας, με αλυσιδίτσες στη μέση, στις ρώγες και στο μουνί, ψηλοτάκουνες γόβες και αποτριχωμένα γυαλισμένα μουνιά προκαλούσαν να τις πηδήξουν, να τις γλείψουν, ενώ μερικές έπιαναν τα καυλιά, χωρίς να ενδιαφέρονται για τους κατόχους τους! Μια εύσωμη κυρία πλησιάζει τον Ένγκι από πίσω και του πιάνει το καυλί. Εκείνος νόμιζε ότι ήταν η Τίμεα. Αυτή ξεκαρδίστηκε από τη χειρονομία. «Ένγκι, σου βάζουν άγριο χέρι στο σούπερ μάρκετ». «Δεν το πιστεύω., Θα πάθω τίποτε». Η κυρία είχε γονατίσει και μασουλούσε το καυλί του μέχρι που το στράγγιξε. Βαστούσε μια μπανάνα, άνοιξε μια τρύπα στη μέση και έριξε το σπέρμα μέσα της. Μετά την έφαγε. Τον φίλησε στο στόμα και αποχώρησε με το καλάθι της ευχαριστημένη!

Ο Ένγκι προσπαθούσε να θυμηθεί τι έπρεπε να αγοράσουν από το πολυκατάστημα. «Πάντως, δεν ήρθαμε να πηδηχτούμε, γι' αυτό είμαι σίγουρος!» «Άλλη φορά θα φοράτε πιο σεμνά ρούχα»
«Πηδιόμαστε από το πρωί ώς το βράδυ ακατάπαυστα» Τα κορίτσια απαντούν, «αν δεν μας πηδάτε, θα πάμε σε άλλους που περιμένουν στους αμμόλοφους!» «Εδώ κυβερνά το μουνί!» «Αν αγαπάς το Cap d'Agde, δείξε μου το μουνί σου!»

«Πρέπει να περάσουμε και από το κατάστημα ερωτικών βοηθημάτων να αγοράσουμε κίτρινα καυλοδαχτυλίδια για τους δικους μας». «Με τόσα ελεύθερα καυλιά που κυκλοφορούν στο κέντρο, πρέπει να προσέχουμε να μη χάσουμε τα δικά μας!»

Αφού ψώνισαν έφθασαν στο ταμείο. Η ταμίας, άλλο εκπληκτικό γαλλικό μουνί, έβγαλε τη γλώσσα της στην Μπέλα. Προφανώς ήθελε να τη γλείψει. Βγάζει την κάρτα του καταστήματος, γράφει το κινητό τηλέφωνό της και το δίνει στην Μπέλα. «Ραντεβού το βράδυ στο ..., στο γνωστό μπαρ που ξεσαλώνουν οι γυναίκες. Σχημάτισε το σήμα της δισεξουαλικής. Η Μπέλα πήρε την κάρτα και την έριξε στην τσάντα της. Η ταμίας έσκυψε και πήρε μάτι το αποτριχωμένο μουνί της. Η Μπέλα προέβλεψε άγρια γλειψίματα μέχρι τελικής πτώσης!

Η Τίμεα, η ξανθιά θεά του Κόλοσβαρ, είχε αγοράσει  κρέμα σε μπολ και την έβαλε στις ρώγες της. «Ένγκι, δεν έχω πετσετάκι μαζί μου, γλείψε τις ρώγες μου να μη στάζουν!» Ο Ένγκι ικανοποίησε τη επιθυμία της συζύγου του μπροστά σε περαστικούς που απολάμβαναν το θέαμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου