Αναγνώστες

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ (1)



«ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ: ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ»
Είχαμε προγραμματίσει να μεταφέρουμε τον ιστότοπο που φιλοξενείται προσωρινα΄στη διεύθυνση http://www.koinotites.gr/goswinging στη νέα, μόνιμη διεύθυνση την οποία έχουμε κατοχυρώσει από το Μάρτιο:  http://www.erohed.org μέσα στον Απρίλιο.

Δυστυχώς, λόγω εσπευσμένης αναχώρησης του διαχειριστή του ιστότοπου  στο εξωτερικό (30/4-23/5), η μεταφορά, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ολοκληρωθεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Το Hedonism Forum έχει 128 (61+67) μέλη και δέχεται καθημερινά πολλούς επισκέπτες. Επιθυμία των δυο συντονιστών είναι τα μέλη να συμμετέχουν πιο ενεργά στην κοινότητα και να υποβάλουν τις παρατηρήσεις τους για το υλικό που δημοσιεύεται με σχόλια ή προσοπικά μηνύματα στον angmimik.

To forum καλύπτει την ανταλλαγή συντρόφων (swinging, παρέχει όμως βήμα προβληματισμού και ελεύθερης διακίνησης ιδεών και σε άλλες σεξουαλικές μειονοτητες, όπως προφανώς έχουν διαπιστώσει οι φίλοι αναγνώστες. Λειτουργεί από τις 16 Φεβρουαρίου 2013 σε αντικατάσταση του ιστολογίου «Γυμνοκρατία-Ηδονισμός» που καταργήθηκε από την Google στις 10 Φεβροαρίου.

«ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ»
Η Βιβλιοθήκη εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα και παλαιά έντυπα, αγγλόφωνα στην πλειονότητά τους, μεταχειρισμένα και αποχαρακτηρισμένα  από δημόσιες και ιδιωτικές βιβλιοθήκες αλλά σε καλή κατάσταση. Δίνουμε έμφαση στη «χρυσή περίοδο» του αμερικανικού swinging (1964-1975). Έχουμε επιλέξει αντιπροσωπευτικά δείγματα βιβλίων, περιοδικών, ταινιών και φωτογραφιών, ορισμένα από τα οποία είναι δυσεύρετα σήμερα.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα παρουσιάσουμε το υλικό αυτό αυτό σε ειδική εκδήλωση στη «Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού», Φιλομήλας 6, Εκάλη.

ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΥΓΓΡΟΥΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ
Βρισκόμαστε σε τακτική επαφή με τους Ούγγρους ηδονιστές, τους οποίους συντονίζει η φίλη και συνεργάτιδά μας, Cas
sandra Hollander, που μας ενημερώνει για τη δράση των λεσχών στη Βουδαπέστη.

Τουλάχιστο μια λέσχη ηδονιστών (Dreamland) μάς ενημερώνει για τις εβδομαδιαίες εκδηλώσεις της με την αποστολή ωραίων αφισών και εκπτωτικών κουπονιών.

ΝΕΑ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΣΤΗΛΗ: «ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ»
Από σήμερα, 6 Μαϊου, καθιερώνεται νέα δεκαπενθήμερη μόνιμη στήλη με τον τίτλο «Διαδικτυακά και άλλα», μέσω της οποίας θα ενημερώνονται οι φίλοι αναγνώστες για τις εξελίξεις στο χώρο του ηδονισμού και όχι μόνο.

Με την ευκαιρία αυτή, υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας, ότι οι νέες παραλαβές παρουσιάζονται στο επίσημο ιστολόγιο της «Βιβλιοθήκης Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» στη διεύθυνση: 
http://speciallibrary-angmimik.blogspot.gr


HΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ»
Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 6-9μμ, κατόπιν προσυμφωνημένης συνάντησης. Η συλλογή βρίσκεται στον πρώτο όροφο της οικίας του ιδρυτή και διευθυντή της στην Εκάλη Αττικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου