Αναγνώστες

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

OIKEA STUDIOS, ΛΟΘΙΑΡΙΚΑ ΛΑΡΔΟΥ (SWINGERS: H KAΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Η πρόταση του ιστότοπου «Ερωτικός Ηδονισμός: νέες τάσεις στον 21ο αιώνα» για το καλοκαίρι 2013, είναι το «Oikea Studios», κατάλληλο για swingers. Άριστο, ζεστό περιβάλλον, με ειδικές τιμές για όσους επιλέξουν τα Λοθιάρικα Λάρδου. Ενιαίος χώρος για ό,τι ήθελε προκύψει!


Το «Oikea Studios», τριώροφο πλήρως ανακαινισμένο (2012) κτήριο έξι αυτόνομων studios, βρίσκεται στη μαγευτική περιοχή Λοθιάρικα Λάρδου της Ρόδου και συγκεκριμένα επί της επαρχιακής οδού Λάρδος - Πεύκοι. Απέχει μόλις 1,5km από τους Πεύκους και 5km από τη Λίνδο. Η αμμώδης παραλία του χωριού (βλέπε φωτοηραφίες σε άλλην ανάρτηση) είναι 150m από την είσοδο του κτηρίου. Η περιοχή με ήπια τουριστική ανάπτυξη διαθέτει υπεραγορά, καταστήματα, ενοικίαση αυτοκινήτων και μπαρ.

Το «Oikea Studios» προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις στην εκλεκτή πελατεία του. Το συγκρότημα αποτελείται από τρείς ορόφους, με τρία
studios στον πρώτο και τρία στο δεύτερο όροφο, ενώ στον τρίτο βρίσκεται ένα διαμέρισμα 60m2, με ευρύχωρη ηλιόλουστη βεράντα.

Η έκταση του περιβάλλοντος χώρου είναι περίπου 800m2 με άνθη και άφθονο πράσινο. Το κτήριο έχει κοινή είσοδο για όλους τους ορόφους και ενδείκνυται για ζευγάρια swingers.
Κάθε studio 35-40m2 διαθέτει ένα διπλό ή δύο μονά κρεβάτια, ιματιοθήκη, μικρό καθιστικό με δύο άνετες πολυθρόνες και τραπεζάκι του καφέ, κουζινίτσα με μαγειρικά σκεύη και λουτρό με μπανιέρα ή ντους.

Το διαμέρισμα στον τρίτο όροφο έχει δύο κύριους χώρους: ο πρώτος περιλαμβάνειι το υπνοδωμάτιο με υπερμέγεθες κρεβάτι (!) και το λουτρό, ενώ ο δεύτερος  το καθιστικό με την κουζίνα. Όλα τα
studios διαθέτουν δικό τους μπαλκόνι ή αυλή.

Κάθε
studio μπορεί να φιλοξενήσει δύο ενήλικες (ένα ζευγάρι) και περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες παροχές και εξοπλισμό για την διαμονή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου