Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ thomas115656 ME ΤΙΤΛΟ «Δυνατή βράδυα, ωραίες παρουσίες με πολύ παιχνίδι!» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 24-03-2018 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers Club-2+2 Club (πρώην Casablanca)» ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com


Ξεκίνησα την βόλτα μου όπως πολλά Σάββατα τελευταία με την (Τ) να πάμε για ποτάκι που αλλού;


Στο σιγουράκι για παιχνίδι και διασκέδαση 2+2 και δεν πέσαμε για ακόμα μια φορά έξω στην επιλογή μας.


Φτάσαμε 00.45 στο μαγαζί. Μετά από λίγο ήρθε ένα ζευγάρι που είχαμε γνωρίσει στο Priveclub.eu, ας τους πούμε (Α2017).


Παραγγείλαμε ποτάκι και διακρίνουμε μετά από λίγη συζήτηση ένα αξιόλογο ζευγάρι για παιχνίδι.


Κατά τις 1.30 ανεβήκαμε επάνω μόνοι, τα παιδιά ήθελαν να κάνουν ένα τσιγάρο ακόμα.


Είχε σε κάθε καμπίνα και από 2 σχεδόν ζευγάρια. Μετά από αναγνωριστική η (Τ) επέλεξε να ξεκινήσουμε με ένα ζευγάρι στο μεγάλο δωμάτιο όπου ήταν ένα ζευγάρι μόνο (ανεπίτρεπτο).


Νέοι γύρω στα
27A, 24Γ, όπου η κοπέλα είχε αρχίσει ημίγυμνη μια ωραία πίπα στον δικό της όπου απολάμβανε με μεγάλη ευχαρίστηση.


Η (Τ) έκανε όπως πάντα την πρώτη κίνηση και άρχισε χάδια με την κοπέλα.


Δεν αργήσαμε να βρεθούμε όλοι γυμνοί με τα κορίτσια λόγω events βραδιάς να έχουν την τιμητική τους με πρωταρχικό ρόλο στο παιχνίδι. Τα κορίτσια σε διάφορες στάσεις έκαναν το παιχνίδι φτιάχνοντας την ατμόσφαιρα και δίνοντας χώρο και σε άλλα ζευγάρια να ξεκινήσουν δίπλα μας παιχνίδι.


Μια πλήρη ανταλλαγή δεν άργησε να έρθει με τον καθένα μας να έχει την κοπέλα του άλλου στα 4 και να δίνουμε πόνο.


Κάποια στιγμή γύρισα το κεφάλι μου και είδα ένα φιλικό μας ζευγάρι από το site όπου τους κάλεσα και ξεκινήσαμε και άλλη ανταλλαγή με τα κορίτσια κάποια στιγμή να παίζουν τριάδα μεταξύ τους και εμάς έτοιμους από πίσω με πλήρη στύση για ένα γερό παιχνίδι όπου δεν άργησε να έρθει.


Εγώ πήρα την κοπέλα του ζευγαριού που ήρθε, στο τέλος ο άντρας της την (Τ) και το άλλο ζευγάρι όπως ήταν μαζί. Ένα δυνατό παιχνίδι έφερε γρήγορα το τέλος σχεδόν όλων με την σειρά του, αφήνοντας μια θετική αύρα στην καμπίνα για τα επόμενα παιχνίδια που ήταν γύρω μας.


Διάλειμμα για ποτάκι κάτω με τους (Α2017) όπου ανέβηκαν, αλλά δεν κατάφεραν να μπουν ανάμεσα μας στο προηγούμενο παιχνίδι, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα τους αφήναμε έτσι.


Λίγο μετά και πριν ανέβουμε με τα παιδιά για ένα δυνατό αλλά για εμάς πιο χαλαρό παιχνίδι, ένα φιλικό μας ζευγάρι που είχαμε παίξει την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε να ταράξει την ηρεμία μας.


Τελικά καταλήξαμε 6άδα όλοι επάνω χωρίς να αφήσουμε τα παιδιά να πάρουν ανάσα.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με την (Τ) και την κοπέλα με το κοντό μαλλί όπου πλέον σαν γνώριμοι δεν υπήρχε λόγος για καθυστέρηση και τα δύο κορμιά τους βρέθηκαν γυμνά πάνω στον καναπέ να φιλιούνται αισθησιακά φτιάχνοντας όλους.


Οι (Α2017) σαν πρώτη φορά μαζί μας ήταν πολύ μαζεμένοι και ξεκίνησαν δίπλα μας μόνοι με την κοπέλα να παίρνει πίπα στον δικό της και έμενα να την γδύνω σιγά-σιγά βάζοντας την στο κλίμα.


Το αγόρι της κοπέλας με τα κοντά μαλλιά είχε μείνει με 2 κορίτσια αγκαλιασμένα να παίζει μαζί τους.


Σιγά-σιγά πήρα την (Α2017) και την έβαλα ανάμεσα στα κορίτσια δίνοντας μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι. Με χαρά τα κορίτσια ανάμεσα τους την έβαλαν χωρίς να διακόψουν το έργο τους και βάζοντας δυνατά στο παιχνίδι την κοπέλα με πολλές και συνεχόμενες ανταλλαγές μεταξύ τους και εμάς ανά διαστήματα να πηγαίνουμε εναλλάξ σε όποια στήνονταν στα 4.


Κάπως έτσι τελείωσε μια 3πλή ανταλλαγή χωρίς ταμπού με τα κορίτσια καθεμία να μην αφήνει σταγόνα να πέσει κάτω.
Πάνω που ντυθήκαμε όλοι εκτός την (Τ) και εκεί που λέγαμε τέλος παιχνιδιού ήρθε η παράταση.


Μία ξανθιά, παλιά γνώριμη της (Τ), όπου της χρωστάγαμε παιχνίδι που δεν είχε γίνει ποτέ, ήρθε να παίξει μόνο μαζί της.


Επειδή σας κούρασα να σας πω ότι το παιχνίδι έδωσε ένα ωραίο θέαμα για όλους μας με πολλές αλλαγές στάσεων μεταξύ των κοριτσιών και τελειώνοντας με μικρές squirting πλημμύρες από τα κορίτσια.


Το τέλος ήρθε με κέρασμα σφηνάκια από τον Θέμη όπου έτυχε να είναι παρών στο τελευταίο παιχνίδι βάζοντας η πονηρή σουπιά λίγο το χεράκι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου