Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ 2018» για τις ηλικιακές ομάδες 35-44, 45-54 και 55-64, με τόπο διαμονής την περιφέρεια και το Λεκανοπέδιο


ΓΕΝΙΚΑ
Το πρόγραμμα αυτό είχε αρχικά εκπονηθεί τoν Ιανουάριο 2016 διάρκειας τεσσάρων μηνών. Με την ολοκλήρωσή του στις 8/5/16 μελετήθηκαν τα ευρήματα απο τις συνεντεύξεις με υποψήφια προς ένταξη ζευγάρια στην Εκάλη.

Είχα σκοπο να το παρουσιάσω αναλυτικά στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «VICE» και σε δεύτερο στάδιο σε άλλα έγκριτα μέσα, όμως δεν κατέστη εφικτό. Έτσι αρχειοθετήθηκε στον Η/Υ για μελλοντική χρήση. Τώρα πλέον με το ενδιαφέρον στα ύψη επανέρχομαι δριμύτερος!

Συζητώντας με συνεργάτες και ανθρώπους του χώρου τη διετία 2016-17 για τα διαχρονικά προβλήματα και τις αδυναμίες του ελληνικού swinging, αποφάσισα να εκπονήσω ένα πρωτότυπο για τα ελληνικά χρονικά πρόγραμμα με έμφαση στον ΑΝΘΡΩΠΟ SWINGER, κυρίως για τις ευάλωτες ερωτικά ηλικιακές ομάδες ζευγαριών 45-54 και 55-64 που αντιμετωπίζονται με επιεικώς απαξιωτικό τρόπο από την πλειονότητα των swingers. Σε αυτές τις ηλικίες η εύρεση σωστών ερωτικών συντρόφων μέσω των κοινωνικών δικτύων είναι άθλος. Για τα ζευγάρια από την περιφέρεια επίσης άλυτος γρίφος λόγω των ειδικών κοινωνικών συνθηκών.

Στην πορεία διαπίστωσα ότι και άλλες ηλικιακές ομάδες αντιμετώπιζαν παρόμοιο πρόβλημα. Τελικά, στην Ελλάδα η εύρεση γνήσιων ζευγαριών με ΗΘΟΣ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ είναι δύσκολη υπόθεση.. Ζευγάρια που αναζητούν κάτι περισσότερο από την απλή σαρκική ικανοποίηση πέφτουν σε εικονικά «ζευγάρια» που ποτέ δεν εμφανίζονται στις προκαθορισμένες συναντήσεις, δίνουν ανενεργούς ή παραπλανητικούς αριθμούς κινητών τηλεφώνων, ανταλλάσσουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες τρίτων και εκπέμπουν αρνητικά μυνήματα.

Το πρόγραμμα «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ 2018» στοχεύει στην προσέλκυση και ένταξη εκατό (100) ζευγαριών, με ή χωρίς εμπειρία, απ’ όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας, με έμφαση στο τρίπτυχο «ειλικρίνεια-επικοινωνία-εχεμύθεια».

Η διαδικτυακή κοινότητα ηδονιστών «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ» ιδρύθηκε στις 28/2/2014 στην Εκάλη Αττικής για την προβολή και εκλαϊκευση του διαπροσωπικού χαρακτήρα του swinging, ενός ανύπαρκτου τομέα τον οποίο ασπάζεται μικρός αριθμός ζευγαριών.

Σύμφωνα με τις έρευνες μελετητών, οι διαπροσωπικοί swingers θεωρούν την ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων αναπόσπαστο μέρος της ζωής  τους. Διατηρώντας φιλικές σχέσεις με ομοϊδεάτες, μοιράζονται τις φαντασιώσεις και τους συντρόφους τους σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες απ' ό,τι το μέσο ελληνικό ζευγάριι που εστιάζει στην απλή και στιγμιαία εκτόνωση ερωτικής επιθυμίας (βλέπε ξεκαύλωμα).

Το ερωτικό παιχνίδι σε οποιονδήποτε χώρο είναι απόρροια της έντιμης και ισότιμης σχέσης των ζευγαριών. Το πρόγραμμα αντιμετωπίζει την ελληνική εκδοχή του swinging ως μορφή κοινωνικής συναναστροφής.


Στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης του προγράμματος «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ 2018» θα αναφερθούμε στον τρόπο ένταξης ζευγαριών από την περιφέρεια, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις για το διάστημα ενεργής συμμετοχής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου