Αναγνώστες

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ





Διαβάζοντας τις προσωπικές μαρτυρίες, εμπειρίες και σεξουαλικές αναζητήσεις δεκάδων ζευγαριών swingers σε δικτυακούς τόπους συζητήσεων (forum) και ιστότοπους ερωτικών γνωριμιών και όχι μόνο για τα ανά τον κόσμο κέντρα παραθερισμού ηδονιστών, καταλήγω στις παρακάτω διαπιστώσεις:

1) Οι ηδονιστές, ανεξαρτήτως φύλου, είναι βαθύτατα συναισθηματικοί άνθρωποι, όπως όλοι οι άνθρωποι, που παραμένουν αφοσιωμένοι  στον σύντροφό τους  με τον οποίο μοιράζονται το πάθος τους. Τα διαζύγια είναι ελάχιστα  σε σύγκριση με τον μέσο όρο και σίγουρα δεν οφείλονται οπωσδήποτε στον σεξουαλικό πλουραλισμό. \

2) Είναι ενεργά μέλη ιδιωτικών λεσχών ηδονιστών στις χώρες τους και επισκέπτονται τακτικά κέντρα παραθερισμού ηδονιστών σε όλο τον κόσμο. Το Cap dAgde είναι η βασική επιλογή τους για την ποικιλία διασκέδασης αλλά και για το φιλελεύθερο πνεύμα που επικρατεί στην «πρωτεύουσα της ακολασίας». Όσοι οικονομικά αντέχουν, πηγαίνουν στην Καραϊβική και στο Μεξικό, που διαθέτουν τέτοια κέντρα υψηλών προδιαγραφών.

3) Σε κάθε στιγμή διαβεβαιώνουν ο ένας τον άλλον για την αγάπη τους, τη θέση που κατέχει στη ζωή τους ο σύντροφός του με τον οποίο ζουν χρόνια μαζί.   

4) Επιλέγουν τους ερωτικούς συντρόφους τους. Πρέπει να αισθάνονται άνετα, να επικοινωνούν μεταξύ τους, δεν τους ενδιαφέρει το σεξ για το σεξ μόνο. Έτσι καταρρίπτεται ο μύθος του έκλυτου βίου.

5) Ο σύζυγος ή σύντροφος πρέπει να διαβεβαιώνει το έτερο ήμισύ  ότι είναι δίπλα της, της συμπαραστέκεται στις επιλογές της, επικροτεί αυτά που θέλει να κάνει, την ενθαρρύνει στην ανοικτή έκφραση της σεξουαλικότητάς της. Την αγκαλιάζει κατά διαστήματα, δεν χρειάζεται να καταφεύγει σε ακριβά δώρα, Μια καλή κουβέντα, μια ζεστή αγκαλιά αρκούν. Σέβεται τις επιθυμίες της και τη βοηθάει να τις εκπληρώσει.


6) Η σύζυγος ή σύντροφος δείχνει κατανόηση στον άνθρωπό της. Του μιλάει ανοιχτά και τον διαβεβαιώνει για την αμέριστη συμπαράστασή της στις επιλογές του. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνην να έχει την αποδοχή του στις κινήσεις της. Βρίσκει χρόνο να μείνει μαζί του, να συζητήσει και να αποφασίσουν από κοινού για τις κινήσεις τους.

Το ζευγάρι πηγαίνει στα συγκεκριμένα κέντρα παραθερισμού για διασκέδαση, γνωριμία με άλλα ζευγάρια ή μεμονωμένα άτομα και εμπλουτισμό εμπειριών.

Όλοι σχεδόν συμφωνούν ότι όσα ζευγάρια αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη σχέση τους πριν από την επίσκεψη σε κέντρο παραθερισμού ηδονιστών, μετά επιστρέφουν ανανεωμένα και πιο δυνατά. Η μακροχρόνια διαβίωση αποδεικνύει ότι ο ηδονισμός, ως εναλλακτικός τρόπος ζωής, ενεργεί θετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου