Αναγνώστες

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ kostakis27 ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Friday Moon» ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 22-04-2018 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers Club – 2+2 Club (πρώην Casablanca) ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com





Επίσκεψη μετά από καιρό για μένα και την κοκκινομάλλα μιλφ στο αγαπημένο μας στέκι για ακόμη μια βραδιά «΅Εasy Μeet», όπως έχει καθιερωθεί τον τελευταίο καιρό κάθε Παρασκευή.
Άφιξη κατά τις 01:00, γύρω στα 15 ζευγάρια στο κλαμπ με μερικές πολύ δυνατές παρουσίες.
Αφού ήπιαμε τα ποτάκια μας, που όπως πάντα ήταν εξαιρετικά, ο Σωτήρης ανέβηκε στον χώρο του ντι-τζει για να κάνει την κλήρωση της βραδιάς. Κάποια ζευγάρια είχαν ήδη ανέβει στον όροφο, οπότε αναγκαστικά απουσίαζαν, παρόλα αυτά τα υπόλοιπα ζευγάρια που βρίσκονταν στον χώρο του μπαρ δεν έδειξαν ενδιαφέρον για την κλήρωση είτε δεν κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται, αν και ο Σωτήρης το είχε εξηγήσει όπως κάνει κάθε φορά.Τέλος πάντων, αν και κληρωθήκαμε να πιούμε σφηνάκι, το άλλο ζευγάρι δεν ανταποκρίθηκε οπότε τα ήπιαμε μόνοι μας.
Στη συνέχεια ανέβηκε στην πίστα μια από τις θαμώνες του κλαμπ, που εμένα μου θύμισε αρκετά την Άννα/Ιλόνα/Ευτέρπη σε εμφάνιση για όσους την γνωρίζουν, και μας χάρισε έναν πολύ αισθησιακό χωρό.
Στη συνέχεια ακολούθησε μια πολύ ωραία ψηλή στην πίστα για ένα δυνατό λεσβιακό σόου που μας καύλωσε όλους αρκετά. Μόλις τελείωσαν τα κορίτσια η Άννα/Ιλόνα/Ευτέρπη κάθισε για λίγο στο μπαρ, αφήνοντας ακάλυπτα τα 2,5αρια τουμπανιασμένα βυζιά της και φορώντας μόνο το στριγκάκι της. Σε λίγη ώρα μπήκε στον χώρο που βρίσκεται το κλουβί για ένα ακόμη σόου.
Ήδη αρκετά ζευγάρια είχαν ανέβει στον όροφο, οπότε πήρα κι εγώ τη δικιά μου και πήγαμε προς τα πάνω.
Στο πρώτο δωμάτιο αριστερά με την πόρτα, είχε σχηματιστεί μια 4αδα με άγριο γαμήσι και δυνατά βογγητά από τις 2 μιλφάρες κυρίες, ενώ στο τελευταίο δωμάτιο δεξιά του διαδρόμου, ένας πιστσιρικάς και καλά προσόντα έσκιζε στα 4 το μιλφάκι του. Ο τύπος πραγματικά το είχε τεράστια ανάγκη και είχε ιδρώσει από την ένταση. Κάτσαμε 3 ζευγάρια στριμωχτά το ένα δίπλα στο άλλο και τους χαζεύαμε, ένω έπεσαν και τα απαραίτητα φασώματα μεταξύ μας. Ο πιτσιρικάς στο τέλος, αφού την μπούκωσε με μανία, της τα πέταξε όλα στο στόμα.
Τα 2 ζευγάρια δίπλα μας αποχώρησαν για ένα ποτό στο μπαρ, ενώ εμεις μείναμε για λίγο ακόμη πάνω, όπου είδαμε μεσήλικα τυπά με μια σιτεμένη ξανθιά πουράτζα να ψάχνει απεγνωσμένα για μια ανταλλαγή. Απαξιώθηκε από όλα τα ζευγάρια του χώρου κι έτσι αποχώρησε άμεσα από το κλαμπ.

Κάτσαμε για λίγο ακόμη στο μπαρ να πιούμε το ποτό μας και γύρω στις 03:30 αποχωρήσαμε.

Πολύ βελτιωμένη η μουσική, αν και πάλι δεν έπαιξαν ελληνικά που γουστάρουμε εγώ και η δικιά μου, Δυστυχώς τα ζευγάρια αυτήν την φορά δεν μας ενέπνευσαν για περισσότερο παιχνίδι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου