Αναγνώστες

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ADULT THEATERS ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 4/4/18 ΣΤΟ FACEBOOK



Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο Adult Theaters. Όπως ήδη ξέρετε, πάντα προσπαθούμε να δημιουργούμε έναν αέρα ανανέωσης στο Adult Theaters, ώστε να σας κεντρίζουμε το ενδιαφέρον.


Πέραν τούτου από πολλούς πελάτες μας εκφράστηκε η επιθυμία, να υπάρχει και ένας χώρος με λιγότερο και πιο επιλεγμένο κοινό. Και έτσι έγινε.
Από 19 Απριλίου 2018 το Adult Theaters θα χωριστεί σε δύο ενότητες-χώρους:
α) στο Adult Theaters Cinema το οποίο διαθέτει την κεντρική αίθουσα με τον εξώστη και τις καμπίνες πάνω και κάτω όπως ήδη τον γνωρίζετε,
και
β) στο Adult Theaters Dungeon, με εντελώς νέα φιλοσοφία κατασκευής με προσανατολισμό πιο BDSM και ακόμα πιο kinky! από ό,τι γνωρίζατε μέχρι σήμερα, όπου θα περιλαμβάνει τον παλιό χώρο του υπογείου, και έναν επιπλέον νέο χώρο… άγνωστο μέχρι σήμερα στο κοινό. Το Adult Theaters Dungeon, θα είναι επιλογή κυρίως για άτομα που επιθυμούν πιο privacy και kinky ατμόσφαιρα. Στόχος μας είναι να έχει πιο επιλεκτικό κοινό, η δε είσοδος θα επιτρέπεται μέχρι έναν συγκεκριμένο αριθμό πελατών, ώστε να μη δημιουργείται οχλαγωγία.

Έτσι ο επισκέπτης-πελάτης μας θα έχει πλέον τη δυνατότητα να επιλέγει πιό χώρο θα επισκεφθεί ανάλογα με το ζητούμενο του.

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου