Αναγνώστες

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ «ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ»









http://erohed.org


«Eρωτικός ηδονισμός: νέες τάσεις στον 21ο αιώνα» είναι ο διαδικτυακός τόπος των Eλλήνων γυμνοκρατών-ηδονιστών, των οποίων ο ιστότοπος αυτός απηχεί τις βασικές αρχές και θέσεις. Ο νέος ιστότοπος καλύπτει το κενό που παρατηρείται εδώ και πολλά χρόνια στον ευρύτερο χώρο της γυμνοκρατίας-ηδονισμού, με την ανάδειξη των σύγχρονων τάσεων συμβίωσης στην κοινωνία (ανταλλαγή συντρόφων, επιδειξιομανία, polyamory, πολυγαμική σχέση) στο προσκήνιο.

Ο ιστότοπος παρέχει πλήρη ελευθερία έκφρασης και καταγραφής απόψεων στα μέλη του διαδικτυακού τόπου συζητήσεων (forum), καθώς και τη δυνατότητα ανάρτησης σχολίων, προσωπικών μαρτυριών και φωτογραφικού υλικού.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ  ΟΡΟΥ  «ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ-ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ»

Είναι ο κοινός παρονομαστής δυο τάσεων, της γυμνοκρατίας  (=γυμνισμός) (20 αι.) και του ηδονισμού (18 αι.), τον οποίο χρησιμοποιεί ο Άγγελος Μιμηκόπουλος, ιδρυτής και διευθυντής της «Βιβλιοθήκης Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» από τις 16 Σεπτεμβρίου 2012 για τον προσδιορισμό του νέου, εναλλακτικού τρόπου ζωής.

Η «γυμνοκρατία-ηδονισμός» συνδυάζει την άσκηση γυμνισμού με την αναζήτηση της ηδονής σε κέντρα παραθερισμού ηδονιστών (Κ.Π.Γ.Η) σε όλον τον κόσμο.


Η κοσμοθεωρία της γυμνοκρατίας-ηδονισμού,  μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τον ερωτικό ηδονισμό  και την επιλογή  σεξουαλικού συντρόφου μεταξύ ενήλικων και συναινούντων ατόμων. Οι γυμνοκράτες-ηδονιστές θεωρούν την ηδονή, σε οποιαδήποτε μορφή της, βασικό στοιχείο των αρχών και θέσεών τους,  υποστηρίζοντας σθεναρά τον καθορισμό  κλειστών και ελεγχόμενων χώρων στα εμπορικά κέντρα παραθερισμού γυμνοκρατών-ηδονιστών (ΚΠΓΗ) σε όλο τον κόσμο.

Το νέο ιστολόγιο «Alternative Lifestyles in the Media: Group Sex, Open Marriage, Polyamory, Swinging» [http://swingingmedia.blogspot.gr] συμπληρώνει την παρουσίαση του ερωτικού ηδονισμού, ο ιστότοπος  του οποίου θα αναβαθμιστεί μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

 ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ!

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΝΕΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΔΟΝΙΣΜΟ



Από την Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013, λειτoυργεί το ιστολόγιο «Ο ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ». Είναι το νεό όνομα του παλαιού «Η ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» με  προσωπικές αφηγήσεις/μαρτυρίες του  angmimik. [http://gimnokratikosidonismos.blogspot.gr].

Επίσης από την ίδια ημερομηνία λειτουργεί το ιστολόγιο «ΓΥΜΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ» που ασχολείται με γυμνές εμφανίσεις σε δημόσιες εκδηλώσεις ανά τον κόσμο, αλλά περιλαμβάνει και αναρτήσεις γυμνοκρατικού ενδιαφέροντος [http://gimdras.blogspot.gr].

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

KYΚΛΟΣ ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΩΝ-ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ



Το τελευταίο διάστημα είχαμε επικοινωνία με φίλους αναγνώστες για την επίσπευση της δημιουργίας «κύκλου γυμνοκρατών-ηδονιστών» στον ελληνικό χώρο. Ακούσαμε με προσοχή τις απόψεις τους, μελετήσαμε τις προτάσεις τους και αποφασίσαμε από κοινού να επιταχύνουμε τη δημιουργία αυτού του κύκλου, που στην αρχή θα καλύψει ορισμένες περιοχές της χώρας.

Απευθυνόμαστε, λοιπόν, σε ζευγάρια, όχι μεμονωμένα άτομα, που ανήκουν στις ηλικιακές ομάδες 35-44, 45-54 και 55-64 και που θέλουν να μπουν στον κύκλο μας. Προσφέρουμε εχεμύθεια, διακριτικότητα και άριστο περιβάλλον. Οι συγκεντρώσεις θα γίνονται σε ιδιωτικούς χώρους, γιατί ανήκουμε στην παλιά  σχολή. Αναβιώνουμε την παράδοση των δεκαετιών του 60 και 70, όταν ζευγάρια συμμετείχαν σε ομαδική διασκέδαση σε κλειστούς, ελεγχόμενους χώρους στο εξωτερικό. Αυτή την παράδοση ακολουθουν και οι Ούγγροι γυμνοκράτες-ηδονιστές σήμερα.

Διοργανώνουμε επίσης ομαδικές εκδρομές σε ΚΠΓΗ του εξωτερικού (Γαλλία, Ουγγαρία κ.ά.) για όσους αντέχουν και μπορούν να δοκιμάσουν έντονες συγκινήσεις (διασκέδσαη σε διαμερίσματα και ανοιχτούς ΄χωρους).

Προηγείται, όπως σε κάθε περίπτωση, η γνωριμία μεταξύ μας. Έτσι προγραμματίζουμε την πρώτη συγκέντρωσή μας στη «Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» στην Εκάλη Αττικής, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές με ελάχιστο αριθμό συμμετοχών τα 6 ζευγάρια.

Δεν πρόκειται να δημοσιεύσουμε αγγελίες σε περιοδικά του χώρου, με αμφίβολα αποτελέσματα, εκτός του παρόντος ιστολόγιου και του ιστότοπου «Ερωτικός Ηδονισμός: νέες τάσεις στον 21ο αιώνα» [
erohed.org].

Όσοι, λοιπόν, ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον κύκλο μας, παρακαλούνται να στείλουν προσωπικό μήνυμα στο συντονιστή του ιστότοπου  
angmimik, ,αφού προηγουμένως εγγραφούν ως μέλη του «hedonism forum».

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

SWINGER DREAMLAND: CUBA LIBRE SWINGER & DANCE PARTY

**CUBA LIBRE SWINGER PARTY & DANCE PARTY!**


SZERDA 20:00-tól SWINGER & DANCE PARTY PÁROK, HÖLGYEK ÉS URAK RÉSZÉRE!

CSÜTÖRTÖK 20:00-tól  FERGETEGES SWINGER PARTY PÁROK, HÖLGYEK ÉS URAK RÉSZÉRE!

PÉNTEK 21:00-tól GANG-BANG & SWINGER PARTY , PÁROK, HÖLGYEK ÉS URAK RÉSZÉRE!

SZOMBAT 21:00-tól SWINGER PARTY PÁROK ÉS HÖLGYEK RÉSZÉRE!

GANG-BANG
KÍVÁNSÁGMŰSOR
EROTIC SHOW
COCKTAIL PARTY
TOMBOLA


SZERETETTEL VÁRUNK BENNETEKET!

DL TEAM