Αναγνώστες

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

KYΚΛΟΣ ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΩΝ-ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ



Το τελευταίο διάστημα είχαμε επικοινωνία με φίλους αναγνώστες για την επίσπευση της δημιουργίας «κύκλου γυμνοκρατών-ηδονιστών» στον ελληνικό χώρο. Ακούσαμε με προσοχή τις απόψεις τους, μελετήσαμε τις προτάσεις τους και αποφασίσαμε από κοινού να επιταχύνουμε τη δημιουργία αυτού του κύκλου, που στην αρχή θα καλύψει ορισμένες περιοχές της χώρας.

Απευθυνόμαστε, λοιπόν, σε ζευγάρια, όχι μεμονωμένα άτομα, που ανήκουν στις ηλικιακές ομάδες 35-44, 45-54 και 55-64 και που θέλουν να μπουν στον κύκλο μας. Προσφέρουμε εχεμύθεια, διακριτικότητα και άριστο περιβάλλον. Οι συγκεντρώσεις θα γίνονται σε ιδιωτικούς χώρους, γιατί ανήκουμε στην παλιά  σχολή. Αναβιώνουμε την παράδοση των δεκαετιών του 60 και 70, όταν ζευγάρια συμμετείχαν σε ομαδική διασκέδαση σε κλειστούς, ελεγχόμενους χώρους στο εξωτερικό. Αυτή την παράδοση ακολουθουν και οι Ούγγροι γυμνοκράτες-ηδονιστές σήμερα.

Διοργανώνουμε επίσης ομαδικές εκδρομές σε ΚΠΓΗ του εξωτερικού (Γαλλία, Ουγγαρία κ.ά.) για όσους αντέχουν και μπορούν να δοκιμάσουν έντονες συγκινήσεις (διασκέδσαη σε διαμερίσματα και ανοιχτούς ΄χωρους).

Προηγείται, όπως σε κάθε περίπτωση, η γνωριμία μεταξύ μας. Έτσι προγραμματίζουμε την πρώτη συγκέντρωσή μας στη «Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» στην Εκάλη Αττικής, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές με ελάχιστο αριθμό συμμετοχών τα 6 ζευγάρια.

Δεν πρόκειται να δημοσιεύσουμε αγγελίες σε περιοδικά του χώρου, με αμφίβολα αποτελέσματα, εκτός του παρόντος ιστολόγιου και του ιστότοπου «Ερωτικός Ηδονισμός: νέες τάσεις στον 21ο αιώνα» [
erohed.org].

Όσοι, λοιπόν, ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον κύκλο μας, παρακαλούνται να στείλουν προσωπικό μήνυμα στο συντονιστή του ιστότοπου  
angmimik, ,αφού προηγουμένως εγγραφούν ως μέλη του «hedonism forum».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου