Αναγνώστες

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ «ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ»









http://erohed.org


«Eρωτικός ηδονισμός: νέες τάσεις στον 21ο αιώνα» είναι ο διαδικτυακός τόπος των Eλλήνων γυμνοκρατών-ηδονιστών, των οποίων ο ιστότοπος αυτός απηχεί τις βασικές αρχές και θέσεις. Ο νέος ιστότοπος καλύπτει το κενό που παρατηρείται εδώ και πολλά χρόνια στον ευρύτερο χώρο της γυμνοκρατίας-ηδονισμού, με την ανάδειξη των σύγχρονων τάσεων συμβίωσης στην κοινωνία (ανταλλαγή συντρόφων, επιδειξιομανία, polyamory, πολυγαμική σχέση) στο προσκήνιο.

Ο ιστότοπος παρέχει πλήρη ελευθερία έκφρασης και καταγραφής απόψεων στα μέλη του διαδικτυακού τόπου συζητήσεων (forum), καθώς και τη δυνατότητα ανάρτησης σχολίων, προσωπικών μαρτυριών και φωτογραφικού υλικού.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ  ΟΡΟΥ  «ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ-ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ»

Είναι ο κοινός παρονομαστής δυο τάσεων, της γυμνοκρατίας  (=γυμνισμός) (20 αι.) και του ηδονισμού (18 αι.), τον οποίο χρησιμοποιεί ο Άγγελος Μιμηκόπουλος, ιδρυτής και διευθυντής της «Βιβλιοθήκης Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» από τις 16 Σεπτεμβρίου 2012 για τον προσδιορισμό του νέου, εναλλακτικού τρόπου ζωής.

Η «γυμνοκρατία-ηδονισμός» συνδυάζει την άσκηση γυμνισμού με την αναζήτηση της ηδονής σε κέντρα παραθερισμού ηδονιστών (Κ.Π.Γ.Η) σε όλον τον κόσμο.


Η κοσμοθεωρία της γυμνοκρατίας-ηδονισμού,  μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τον ερωτικό ηδονισμό  και την επιλογή  σεξουαλικού συντρόφου μεταξύ ενήλικων και συναινούντων ατόμων. Οι γυμνοκράτες-ηδονιστές θεωρούν την ηδονή, σε οποιαδήποτε μορφή της, βασικό στοιχείο των αρχών και θέσεών τους,  υποστηρίζοντας σθεναρά τον καθορισμό  κλειστών και ελεγχόμενων χώρων στα εμπορικά κέντρα παραθερισμού γυμνοκρατών-ηδονιστών (ΚΠΓΗ) σε όλο τον κόσμο.

Το νέο ιστολόγιο «Alternative Lifestyles in the Media: Group Sex, Open Marriage, Polyamory, Swinging» [http://swingingmedia.blogspot.gr] συμπληρώνει την παρουσίαση του ερωτικού ηδονισμού, ο ιστότοπος  του οποίου θα αναβαθμιστεί μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

 ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου