Αναγνώστες

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ


a.jpg



Έντονο ενδιαφέρον εκδηλώνουν φίλοι αναγνώστες και μελετητές για την παρουσίαση αντιπροσωπευτικών δειγμάτων εντύπων αν
tαλλαγής συντρόφων της περιόδου 1965-1974 που προγραμματίζεται για τις 14 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 12.00, στον πρώτο όροφο της οικίας του angmimik, στον ίδιο χώρο με τη «Βιβλιοθήκη Γυμνισμού».


Τα προς παρουσίαση έντυπα συγκεντρώνονται σταδιακά, πολλά βρίσκονται ήδη σε παραγγελία. Έχει γίνει επιλογή ανάμεσα σε εκατοντάδες τίτλους. Το υλικό περιλαμβάνει σκληρόδετα και χαρτόδετα βιβλία, βιβλία μικρού σχήματος, «ψευδοεπιστημονικά» περιοδικά σεξουαλικής ενημέρωσης, έντυπα ανταλλαγής συντρόφων, φωτογραφίες και ταινίες.


Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες 20x25cm θα εκτεθούν σε διαφανείς προστατευτικές θήκες και ορισμένες θα περιληφθούν στην έντυπη έκδοση του πρώτου καταλόγου περιεχόμενων της «Βιβλιοθήκης Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» που θα κυκλοφορήσει στις 31 Δεκεμβρίου 2013.


Η παρουσίαση / έκθεση είναι αφιερωμένη στους αφανείς οπαδούς της ανταλλαγής συντρόφων της εποχής εκείνης που ζούσαν έντονα το νέο τρόπο ζωής, σε μια υπερσυντηρητική κοινωνία που ποτέ δεν μπόρεσε να αποδεχθεί την ελεύθερη σεξουαλική έκφραση των ανθρώπων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου